Community Status Updates

Buna, va rog sa-mi spunt-ti si mie care este termenul de depunere al declaratiei de mediu ?

primavera
cas- ul platit de un asociat unic cu contract de asigurare la casa de pensii se poate deduce din cheltuielile firmei?

Pot primi si eu lucrarile pt stagiu?!?!?!
Adresa mea este georgegruia@yahoo.com.
Cu multumiri !!!
Adresa mea este georgegruia@yahoo.com.
Cu multumiri !!!

contasim →
in ce cont se inregistreaza accidente de munca si boli profesionale?

simonia80
As dori fisa postului pentru maistru santier constructii.Va multumesc

LUCK33RO →
Lipsa de caracter care il face incompatibil cu statutul de moderator.

robertantal →
Nu stiu care ar putea fi exact implicatiile, insa iti sugerez un lucru: CNP-ul l-ai obtinut ca numar de identificare de la judecatorie ca sa poti presta. Codul de platitor de tva ti-l da administratia financiara. Trebuie sa mergi la ei sa depui actele necesare si sa-l obtii.
In alta ordine de idei, inteleg ca ai taiat facturi cu tva (ti le-ai facut pe calculator, nu, conform noilor reglement
In alta ordine de idei, inteleg ca ai taiat facturi cu tva (ti le-ai facut pe calculator, nu, conform noilor reglement

almcomp
Doua lucruri sunt infinite in lumea asta:
Universul si prostia umana. Dar la Univers am oarece indoieli - Einstein
Universul si prostia umana. Dar la Univers am oarece indoieli - Einstein

anaida →
Am nevoie de ajutor!
Nu pot trimite un pm!
nu pot sa-mi fac setarile pe pagina de profil.
Multumesc
Nu pot trimite un pm!
nu pot sa-mi fac setarile pe pagina de profil.
Multumesc

madalina m
Buna ziua
Responsabilul de protectia muncii poate face si evalaurea postului sau trebuie o persoana certificata?
Responsabilul de protectia muncii poate face si evalaurea postului sau trebuie o persoana certificata?

marianlambru
Buna ziua.
As dori sa stiu si eu care este legea care reglementeaza inregistrarea facturilor de servciii in contul 628 numai in baza unui contract incheiat.
Cat se poate de urgent.
Va multumesc!
As dori sa stiu si eu care este legea care reglementeaza inregistrarea facturilor de servciii in contul 628 numai in baza unui contract incheiat.
Cat se poate de urgent.
Va multumesc!

primavera
va rog sa-mi raspunde-ti , la intrebarea de ieri!!!!!!!!!
nu stie nimeni?
help!!!
nu stie nimeni?
help!!!