Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 64

Salt la continut

Community Status Updates

's Photo

Buna, va rog sa-mi spunt-ti si mie care este termenul de depunere al declaratiei de mediu ?
May 23 2007 06:31 PM
primavera's Photo

primavera

cas- ul platit de un asociat unic cu contract de asigurare la casa de pensii se poate deduce din cheltuielile firmei?
May 23 2007 11:57 AM
's Photo

Pot primi si eu lucrarile pt stagiu?!?!?!
Adresa mea este georgegruia@yahoo.com.
Cu multumiri !!!
May 22 2007 04:09 PM
LUCK33RO's Photo

LUCK33RO

Keep up the good work!
May 18 2007 12:42 PM
contasim's Photo

contasim

in ce cont se inregistreaza accidente de munca si boli profesionale?
May 16 2007 10:35 AM
simonia80's Photo

simonia80

As dori fisa postului pentru maistru santier constructii.Va multumesc
May 16 2007 09:27 AM
LUCK33RO's Photo

LUCK33RO

Lipsa de caracter care il face incompatibil cu statutul de moderator.
May 16 2007 07:52 AM
robertantal's Photo

robertantal

Nu stiu care ar putea fi exact implicatiile, insa iti sugerez un lucru: CNP-ul l-ai obtinut ca numar de identificare de la judecatorie ca sa poti presta. Codul de platitor de tva ti-l da administratia financiara. Trebuie sa mergi la ei sa depui actele necesare si sa-l obtii.
In alta ordine de idei, inteleg ca ai taiat facturi cu tva (ti le-ai facut pe calculator, nu, conform noilor reglement
May 15 2007 04:33 PM
ylia's Photo

ylia

are cineva un model de adeverinta itm pentru vechime salariat
May 12 2007 01:41 PM
almcomp's Photo

almcomp

Doua lucruri sunt infinite in lumea asta:
Universul si prostia umana. Dar la Univers am oarece indoieli - Einstein
May 11 2007 03:11 PM
anaida's Photo

anaida

Am nevoie de ajutor!
Nu pot trimite un pm!
nu pot sa-mi fac setarile pe pagina de profil.
Multumesc
May 10 2007 05:11 PM
anaida's Photo

anaida

La multi ani fericiti!
May 10 2007 05:07 PM
madalina m's Photo

madalina m

Buna ziua
Responsabilul de protectia muncii poate face si evalaurea postului sau trebuie o persoana certificata?
May 09 2007 11:26 AM
marianlambru's Photo

marianlambru

Buna ziua.
As dori sa stiu si eu care este legea care reglementeaza inregistrarea facturilor de servciii in contul 628 numai in baza unui contract incheiat.
Cat se poate de urgent.
Va multumesc!
May 07 2007 04:26 PM
primavera's Photo

primavera

va rog sa-mi raspunde-ti , la intrebarea de ieri!!!!!!!!!
nu stie nimeni?
help!!!
May 05 2007 08:48 AM
Cometa SQL