Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 65

Salt la continut

Community Status Updates

carmengasler's Photo

carmengasler

vreau un formular de depunere a raportului fiscal lunar al casei de marcat . Merci
May 04 2007 02:22 PM
primavera's Photo

primavera

va rog sa-mi spune-ti ce se intimpla daca schimbarea CNP a unei persoane autorizate in CF s-a facut la data de 26.04.2007, si e platitor de TVA inca din 2006.Nu am putut depune decontul de TVA pe trim.1 2007.Ce se intimpla? de la finante mi-au spus ca a functionat ilegal deoarece a functionat pe baza de CNP .
May 04 2007 10:08 AM
Anca Platschek's Photo

Anca Platschek

Buna!
Am mare nevoie de ajutor din partea voastra. As avea nevoie de fisa de post pentru: tamplar, muncitor necalificat, lacatus-mecanic, functionar administrativ. Adresa mea de mail este: mumm21@yahoo.com
Va multumesc!
May 03 2007 03:01 PM
suciu_cristinel's Photo

suciu_cristinel

noutati despre timbrul verde??
May 02 2007 06:11 PM
NEDELCU MARIANA's Photo

NEDELCU MARIANA

buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati la emiterea unei facturi de prestari servicii in UE si in afara UE.Facturez fara TVA in lb.romana si trimit afactura beneficiarului? Beneficiarul a efectuat plata cf facturii proforme.Unde trec aceasta facura in jurnal? Va multumesc
May 02 2007 03:20 PM
's Photo

adresa mea poppuiu@hotmail.com
May 02 2007 11:33 AM
's Photo

as putea primi si eu cele doua lucrari ? am si eu trei . poate facem schimb
May 02 2007 11:32 AM
florentin's Photo

florentin

am si eu nevoie de un dosar la contabilitate financiara care sa cuprinda inclusiv un registru jurnal..ma poate ajuat careva?
Apr 30 2007 11:56 AM
mihaela28's Photo

mihaela28

sunt in concediu medical cu codul 1_15 de 45 de zile ,vreau sa stiu cine imi plateste cartea de munca ? angajatorul?sau cine?va multumesc ...
Apr 27 2007 11:37 AM
mihaela28's Photo

mihaela28

buna ziua...am si eu o nelamurire
Apr 27 2007 11:34 AM
petra p's Photo

petra p

buna! si eu sunt nou venita. as vrea sa intru si eu in echipa. Daca aveti materiale pt ex de admitere pt expert cont 2007, va rog trimiteti-mi si mie la : petronela_pinzaru@yahoo.com
Apr 25 2007 01:04 PM
bizi's Photo

bizi

Profit reinvestit monografie contabila , va rog.
Apr 24 2007 01:04 PM
mihai81's Photo

mihai81

Vreau si eu cartea de grile din 2006 si tematica de concurspt anul 2006.Daca le aveti pt concursul din sept 2007 si vreti sa le trimite-ti si mie adresa mea de mail este mike81boss.yahoo.com
Apr 17 2007 10:19 PM
KMS's Photo

KMS

Va rog sa-mi trimteti fisa postului pentru agent comercial, gestionar, electrician la adresa imre_emese@yahoo.com
Va multumesc
Apr 03 2007 12:32 PM
biancahorincar's Photo
Cometa SQL