Community Status Updates

carmengasler →
vreau un formular de depunere a raportului fiscal lunar al casei de marcat . Merci

primavera
va rog sa-mi spune-ti ce se intimpla daca schimbarea CNP a unei persoane autorizate in CF s-a facut la data de 26.04.2007, si e platitor de TVA inca din 2006.Nu am putut depune decontul de TVA pe trim.1 2007.Ce se intimpla? de la finante mi-au spus ca a functionat ilegal deoarece a functionat pe baza de CNP .

Anca Platschek
Buna!
Am mare nevoie de ajutor din partea voastra. As avea nevoie de fisa de post pentru: tamplar, muncitor necalificat, lacatus-mecanic, functionar administrativ. Adresa mea de mail este: mumm21@yahoo.com
Va multumesc!
Am mare nevoie de ajutor din partea voastra. As avea nevoie de fisa de post pentru: tamplar, muncitor necalificat, lacatus-mecanic, functionar administrativ. Adresa mea de mail este: mumm21@yahoo.com
Va multumesc!

NEDELCU MARIANA
buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati la emiterea unei facturi de prestari servicii in UE si in afara UE.Facturez fara TVA in lb.romana si trimit afactura beneficiarului? Beneficiarul a efectuat plata cf facturii proforme.Unde trec aceasta facura in jurnal? Va multumesc

florentin →
am si eu nevoie de un dosar la contabilitate financiara care sa cuprinda inclusiv un registru jurnal..ma poate ajuat careva?

mihaela28
sunt in concediu medical cu codul 1_15 de 45 de zile ,vreau sa stiu cine imi plateste cartea de munca ? angajatorul?sau cine?va multumesc ...

petra p
buna! si eu sunt nou venita. as vrea sa intru si eu in echipa. Daca aveti materiale pt ex de admitere pt expert cont 2007, va rog trimiteti-mi si mie la : petronela_pinzaru@yahoo.com

mihai81
Vreau si eu cartea de grile din 2006 si tematica de concurspt anul 2006.Daca le aveti pt concursul din sept 2007 si vreti sa le trimite-ti si mie adresa mea de mail este mike81boss.yahoo.com

KMS
Va rog sa-mi trimteti fisa postului pentru agent comercial, gestionar, electrician la adresa imre_emese@yahoo.com
Va multumesc
Va multumesc