Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 7

Salt la continut

program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#121 Andrei G.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 30 Postari:

Postat 06 November 2006 - 10:37 AM

Am si eu o intrebare pt. cei care utilizeaza SAGA de mai mult timp , pentru un depozit engross de mobila cu stocuri peste un miliard credeti ca SAGA ar face fata? Este stabil etc. In prezent folosesc un soft destul de scump , greoi si cam denatureaza situatia stocurilor mai ales la volum mare de date. Va rog daca se poate raspunsuri urgente pt. ca nu prea am timp de testare :angry:
Multumiri anticipate.
Andrei
--------------

#122 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 06 November 2006 - 01:29 PM

depinde ce inseamna stoc peste un miliard... ca poti sa ai 30 de articole si gata miliardul
eu il folosesc pt 2500 de articole

#123 aura1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:
  • Interests:MUZICA, PC

Postat 09 November 2006 - 12:12 PM

Am si eu o intrebare
NIR-ul din saga este valabil pentru control?
Eu foloseam un program care tiparea NIR exact cum este tiparit cu acelasi nr. de rubrici si aceasi incadrare in pagina.
Acum listez odata NIR de acolo si le mai introduc odata in SAGA doar fiecare totalul de pe fiecare NIR.
Ar fi mai usor sa le introduc pe produse in SAGA si sa le listez direct de acolo, nu as mai munci de doua ori.
NIR-ul din SAGA nu prea respecta nr. de rubrici al formularului aprobat prin lege.

CE SPUNETI ?
SE POATE?

#124 Oana161284

Nou

• Members
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 17 November 2006 - 01:49 PM

Buna tuturor! Folosesc de curand programul SAGA C si am o mica problema. La printarea notelor contabile (cu butonul Tiparire din meniul Articole contabile), programul imi scoate doar nota aferenta operatiei pe care am pozitionat cursorul. Exista o metoda de a-l face sa scoata toate articolele contabile deodata? La zecile de note contabile e destul de greu sa te pozitionezi cu cursorul pe fiecare si sa dai Print succesiv. Sper ca m-am facut inteleasa si ca ma poate ajuta cineva. Multumesc!

#125 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:

Postat 17 November 2006 - 02:43 PM

ai in meniu "registru jurnal"
vezi ce se coace acolo :angry:

#126 irina petcu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 19 November 2006 - 12:46 PM

Vezi postareacosmosina, la May 15 2006, 01:58 PM, a spus:

lucrez si eu in saga de curand si nu imi apare la state de salarii CAS angajati, desi e setat.
in plus trebuie sa folosesc zilele lunii, nu cele lucratoare si imi apar ore de lucru in loc de 184-240

Poti sa pui manual orele, sau sus in colt la salarii ai pontajul...dar se pot pune orele manual :angry:
irina

#127 Mary

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 21 November 2006 - 11:41 AM

Daca doresc sa folosesc saga s pentru evidenta stocurilor de produse finite cum procedez?
Am intrat pe alte operatii de gestiune...ca sa am intrari 345=711, si iesiri 711=345...
as avea nevoie sa configurez planul de conturi ca fac decontari intra subunitati 481=345...cum sa procedez ca sa-mi fie bine?
Evidenta produselor finite se tine la costul de productie, neexistand difente intre costul prestabilit si cel postcalculat.
:thumbup:

#128 mariana-frincu

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 25 November 2006 - 06:39 PM

Buna seara tuturor. Va multumesc ca existati!
Va urmaresc si ma folosesc in mod constant de sfaturile dumnevoastra pentru diverse probleme pe care le-am intampinat, dar care au fost explicate aici pentru alte persoane.
Acum , scriu pentru prima data, in speranta ca s-a mai confruntat si altcineva cu aceasta " mica problema " la programul Saga. Am incercat programul pentru un magazin alimentar introducand datele pentru o luna deja incheiata (pentru a verifica modul de lucru). Totul a mers struna pana la balanta unde la total rulaje pe luna pentru contul 5311 imi apare cumulat 5311 cu 5311.01 care este analitic pentru incasarile zilnice.
Mentionez ca registrul de casa este corect. Nu stiu daca e corect asa sau..." unde e greseala mea?" Poate ma lamureste cineva? Va rog.

#129 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:

Postat 25 November 2006 - 07:13 PM

pai 5311.01 e analitic pt sinteticul 5311
e o regula de la bazele contabilitatii
daca vrei sa tu ti le adune fa analitic 53111, fara punct

#130 mariana-frincu

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 27 November 2006 - 12:19 PM

Vezi postareaSeptimiu, la Nov 25 2006, 09:13 PM, a spus:

pai 5311.01 e analitic pt sinteticul 5311
e o regula de la bazele contabilitatii
daca vrei sa tu ti le adune fa analitic 53111, fara punct

va multumesc pentru raspuns, dar se pare ca nu merge.... nu imi permite sa creez 53111 "cont invalid" . Ce as putea sa mai incerc?

#131 julia607

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 414 Postari:

Postat 27 November 2006 - 04:36 PM

5311.00 sau 5311.02 si amandoua ( cel nou creat si cel existent 5311.01) se vor insuma in 5311
Ai grija cand introduci sumele initiale.
Julia S

#132 bursuc.

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 02 December 2006 - 05:56 PM

I s-a intamplat cuiva care foloseste SagaC ca dupa descarcarea automata gestiunii, in balanta, rulajul debitului lui 4428 sa fie diferit de rulajul creditului lui 4427 (de la cativa banuti la chiar 5 lei diferenta)?

#133 lyv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:

Postat 02 December 2006 - 10:52 PM

[quote name='bursuc.' date='Dec 2 2006, 06:56 PM' post='110633']
I s-a intamplat cuiva care foloseste SagaC ca dupa descarcarea automata gestiunii, in balanta, rulajul
Eu lucrez de un an jumate cu el si pot sa spun ca e foarte usor dar are si unele scapari . Ce ai zis nu am patit dar am intalnit alte probleme: ex. in balanta totalurile rulajelor lunare debitoare si creditoare erau egale iar in registrul jurnal era diferenta de un banut . Suna-l direct pe d-l Nica . Eu de cate ori l-am sunat a fost foarte amabil si a rezolvat problema. Daca nu poate telefonic sau prim mail i-ti cere baza de date.

#134 Vicehory

Nou

• Members
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 07 January 2007 - 09:45 AM

buna,
am o intrebare:
sunt pfa de 1 luna (neplatitor de tva).
pot utiliza saga in partida simpla ?,cum trebuie setat meniul ? ce valori trec unde apare tva ?...

#135 stelu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 08 January 2007 - 12:02 AM

o alta problema....
la o factura de leasing am diferenta de curs valutar negativa
(cursul valutar din data contractului * rata imi da o suma mai mare decat cursul valutar din ziua facturarii)
Acest lucru presupune ca din totalul facturii sa scad aprox 3 ron.
am creat furnizorul care este firma de leasing. acolo introduc
1. rata 167 = 404
2. dobanda 1687 = 404
3. tva 4426 = 404
4. dif de curs valutar 665 = 404 daca e pe +
404 = 765 daca e pe -
formula 404 = 765 nu o pot folosi la intrari in furnizorul respectiv pt ca acolo furnizorul este pe credit.
...............................
am introdus formula 404 = 765 in articole contabile. in balanta mi-a diminuat suma.... e ok. dar la total factura in intrari nu vad nici o miscare si dc platesc de acolo accesand butonul plati voi avea platita factura mai putin dif de cei 3 ron.
ce facem?
multumesc
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]

#136 florin_fanea

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 10 January 2007 - 04:08 PM

Buna. Am si eu o intrebare daca se poate referitor la SAGA Gestiune. Incerc sa fac o nota de receptie insa nu reusesc sa sa termin receptia dintrun singur motiv. Pe factura pe langa marfa care o primesc (IT) am si o pozie "Transport curierat rapid" dar nu pot sa o trec pe nota de receptie ca nu apare la articole.
La articole am adaugat Transport curierat si la "Tipuri de articole" are urmatoarele caracteristici:
Cont stoc: 624; Cheltuieli: 624; Consimabil: bifat; Nestocat: bifat

Cum rezolv problema. Multumesc anticipat

#137 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:

Postat 11 January 2007 - 04:02 AM

scoti NIR inainte sa introduci transportu :good:

#138 florin_fanea

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 11 January 2007 - 09:25 AM

Vezi postareaSeptimiu, la Jan 11 2007, 04:02 AM, a spus:

Da, dar atunci nu bate suma de pe NIR cu suma de pe factura. Astfel pe NIR sumele vor fi mai putine cu exact cat a costat transportul.

#139 dalila1ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 107 Postari:

Postat 11 January 2007 - 09:58 AM

Mi-am descarcat su eu saga de curand si am o problema la intocmitul bonului de consum.Am facut nir pe 2 articole in gestiunea de piese schimb(setata cu contul 3024)si mi-au intrat 10 produse la pret unitar de 35 lei.La bonul de consum imi apare articolul si cantitatea in stoc,vreau sa scot 5 buc,ma lasa dar nu-mi afiseaza pretul de intrare(??) si nu se creaza nici o nota contabila,respectiv 6024=3024.Stiti cumva unde grsesc?N-am facut setarile bine?

#140 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:

Postat 11 January 2007 - 10:58 AM

Vezi postareaflorin_fanea, la Jan 11 2007, 09:25 AM, a spus:

Vezi postareaSeptimiu, la Jan 11 2007, 04:02 AM, a spus:

Da, dar atunci nu bate suma de pe NIR cu suma de pe factura. Astfel pe NIR sumele vor fi mai putine cu exact cat a costat transportul.
NIR se face pt marfa receptionata nu pt transport

Similar Topics Collapse

16 useri citesc topicul

0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL