Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#161 gabi.04

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 38 Postari:

Postat 09 February 2007 - 01:23 PM

Vezi postareaSeptimiu, la Feb 4 2007, 08:48 PM, a spus:

le descarci, te joci cu ambele si vezi care te satisfaceImagine postata

iti recomand sagasoft e super bun(e cel mai bun)
succes

#162 cosmia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:
  • Interests:schimb de experienta

Postat 15 February 2007 - 05:13 PM

din macheta de,,intrari" am bifat pt.bon consum articole de genul : 3018,303.3022....aceste bonuri de consum se pot lista?
stocurile apar 0 dar ar fi bine sa le si listam daca am facut receptii.( pe macheta de ,,bom consum " nu apar ,unde sa le caut? :lostit (13):
multumiri

#163 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 15 February 2007 - 05:19 PM

daca ai zice si ce program folosesti poate te-ar ajuta cineva

#164 cosmia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:
  • Interests:schimb de experienta

Postat 16 February 2007 - 08:44 PM

Vezi postareaSeptimiu, la Feb 15 2007, 05:19 PM, a spus:

daca ai zice si ce program folosesti poate te-ar ajuta cineva

scuze ,folosesc saga ,program cu licenta pt.contabilitate si stocuri
multumesc .

#165 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 16 February 2007 - 09:08 PM

intra pe forumul de la sagasoft si cauta cuvantul "bonuri" si citeste raspunsurile la probleme asemanatoare cu a ta

#166 zeno

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 17 February 2007 - 11:51 AM

Am si eu o rugaminte ! Poate imi raspunde cineva la intrebarea: de ce la programul Sagasoft,C 3.0.258 nu pot sa dau zile lucratoare la salarii luna.Imi apare zile calendaristice.Daca selectez optiunea sarbatori ,nu ma lasa sa introduc eu zilele nelucratoare.Mentionez ca am descarcat aceasta versiune in 2006 si l-am folosit la NIR-uri,dar am incercat si la salarii pe care am introdus niste date ,fara a-l folosi.In 2006 apar zilele lucratoare pe luni.Acum in ianuarie am vrut sa folosesc acest program,dar daca nu-mi apare cu zile lucratoare,nu-l pot depune la ITM cu zile calendaristice.

#167 sanclaudiu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 134 Postari:

Postat 17 February 2007 - 01:00 PM

Am observat ca se pot emite facturi pt clienti,dar SE POT TIPARI CHITANTE din acest program? (saga c)
"Gandirea nu costa nimic."

#168 agatha

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 17 February 2007 - 03:32 PM

Vezi postareasanclaudiu, la Feb 17 2007, 03:00 PM, a spus:

Am observat ca se pot emite facturi pt clienti,dar SE POT TIPARI CHITANTE din acest program? (saga c)

Da, la Registru de casa, la incasare.

#169 sanclaudiu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 134 Postari:

Postat 17 February 2007 - 03:49 PM

am intrat acolo dar genereaza dispozitie de incasare sau plata.Dar chitanta?

#170 agatha

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 17 February 2007 - 11:57 PM

Vezi postareasanclaudiu, la Feb 17 2007, 05:49 PM, a spus:

am intrat acolo dar genereaza dispozitie de incasare sau plata.Dar chitanta?

La "Tipărire formular" ies chitanţe, e drept ca fara datele firmei tale, dar cred ca se poate remedia daca apelezi la cei de la SAGA, eu mai am chitantiere personalizate inca...

#171 ahava

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 89 Postari:

Postat 18 February 2007 - 04:43 PM

Chitanta este pe acelasi formular cu factura

#172 Laura Raduta

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 20 February 2007 - 07:09 PM

Folosesc SAGA C versiunea gratuita. Acum imi apare un mesaj cum ca baza de date nu este actualizata si ma pune sa bag un cod de activare pe care nu il am.

Nu mai pot lucra in program

Ma poate ajuta cineva? este urgent!

Multumesc frumos
Laura Raduta

#173 sanclaudiu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 134 Postari:

Postat 20 February 2007 - 08:36 PM

Si eu lucrez pe versiunea gratuita.e mai greu sa remediezi ca sa zic asa-situatia.V a trebui mai intai sa intri in saga--unde s-a instalat el si sa copiezi niste fisiere de acolo altudeva si calculator.Apoi stergi saga de tot si apoi reinstalezi programul,dar acea versiune in care ai lucrat tu.Daca ai messenger poate voi incerca sa te ajut LIVE.Trebuie sa stii in ce versiune ai lucrat tu.

#174 rodhan

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 22 February 2007 - 12:05 PM

Vezi postareacosmosina, la May 15 2006, 11:58 AM, a spus:

lucrez si eu in saga de curand si nu imi apare la state de salarii CAS angajati, desi e setat.
in plus trebuie sa folosesc zilele lunii, nu cele lucratoare si imi apar ore de lucru in loc de 184-240

pe net am gasit mai multe SAGA. voi cu care lucrati? de la sagasoftware sau saga?

#175 AnaB

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 215 Postari:

Postat 22 February 2007 - 12:18 PM

sagasoftware

#176 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 23 February 2007 - 09:31 PM

sagasoft=luati versiunea integrata, este buna iar abonamentul nu este o avere, merita pentru un an sa ai toate actualizarile la cele mai importatente declaratii.
E un sfat.

Aceasta postare a fost editata de BIBI: 23 February 2007 - 09:31 PM

#177 Iaro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 423 Postari:

Postat 24 February 2007 - 04:19 PM

La jurnalele de vanzari respectiv cumparari din SagaC, imi apare automat codul de referinta, la inregistrarile pe care le-am efectuat fie prin situatia de intrari fie prin articole contabile.
Intrebari:
1)Cum pot sa modific acele referinte, in sensul in care am introdus in articole contabile note cu ct. 4426 respectiv 4427, iar programul mi le-a trecut automat cu TVA 19%, dar eu am la unele doar TVA 9%?
2)Cum pot sa inregistrez cheltuielile in avans, respectiv veniturile in avans cu ajutorul lui SagaC?
3)Cum inregistrez facturile cu semnul minus, primite de la furnizori, fara sa cunosc practic la ce marfuri anume se refera? Pe ce conturi, pentru ca daca inregistrez pe 371 doar valoarea de aprovizionare cu semnul minus, atunci programul imi denatureaza raportul de gestiune al zilei in care inregistrez factura "in rosu", cu valoarea acesteia?
4)Cum inregistrez discountul acordat de unii furnizori?
5)Cum pot inregistra "cecuri remise spre decontare" (ct. 5112), care nu se incaseaza pana la finalul lunii calendatistice; clientul mi-a dat cecul, eu l-am dus la banca, dar incasarea are loc in luna urmatoare, deci practic eu nu mai am nici o creanta de incasat de la client, suma fiind in curs de decontare, pe filiera bancara, adik in circuitul bancar?
6)Cum fac sa inregistrez in jurnalul de vanzari facturile emise si achitate cu bon fiscal de catre clienti? In momentul in care trec valoarea vanzarilor zilnice am RFZ de la casa de marcat, care il inregistrez pe Iesiri, care se duce si in jurnal de vanzari, insa facturile emise unor clienti si achitate pe baza de bon fiscal, treebuiesc si ele trecute in jurnalul de vanzari, insa ele se regasesc si in total vanzari zilnice, rezultand practic o majorare fara sens a valorii jurnalul de vanzari, care va include atat Raportul Fiscal Zilnic cat si Facturile emise pe baza bonurilor fiscale?!?
7)In raportul de gestiune imi calculeaza eronat cu diferenta de banuti, valoarea stocului de marfuri, cu toate ca la Intrari si la Iesiri am introdus corect sumele aferente marfurilor?
:lostit (13):
8)La tabloul de inchidere cont de profit de ce imi afiseaza doar cota cheltuielilor de protocol, care e de 2%, dar nu imi afiseaza cota de cheltuieli de sponsorizare, precum si celelalte cheltuieli nedeductibile (cheltuieli cu impozitul pe profit, pierderi din creante, cheltuieli cu amenzi si penalitati, etc.) :pullhair: ?

Aceasta postare a fost editata de Iaro: 24 February 2007 - 04:21 PM

#178 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 24 February 2007 - 08:30 PM

Chiar vrei sa iti dea totul pe tava?De unde vrei sa stie daca toata chelt de sponsorizare este sau nu deductibila?Asta stii tu;e valabil si pentru penalizari;cota de tva 9% o scrii cu manuta in coloana tva;discountul de la furnizoriii il faci venit daca este acordat ulterior cumpararii;de regula stornarile iti vin si peroduse nu pe total;vezi ca in situatiile de clienti si furnizori ai regulartizarea stornarilor;intra pe forumul lor si vei gasi o sumedenie de chestiuni tehnice.
Succes!

Pentru CEC-ri faci urmatoarele note:
413=4111 primire CEC
5113=413 depunerea in banca-soldul contului reprezinta CEC-ri nedecontate(trebuie analitice ca si la clienti)
5121=5113 incasarea

Aceasta postare a fost editata de BIBI: 24 February 2007 - 08:36 PM

#179 Iaro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 423 Postari:

Postat 24 February 2007 - 09:37 PM

Multumesc bibi pentru informatiile oferite. Pe forumul lor am incercat sa ma inscriu si nu ma lasa decat daca am abonament la Saga, insa deocamdata il folosesc in varianta gratuita si deja am o multime de intrebari si nu gasesc raspunsuri pe forumul de la Saga sau cel de la conta.ro! :lostit (13):

#180 jani

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:
  • Interests:legislatie,alte subiecte

Postat 04 March 2007 - 10:47 PM

Am si eu o intrebare vis-a-vis de SAGA partea de salarii.
CUm procedez in cazul in care am o anumita suma pe luna febr sa zicem, repartizata din profit ca parte a participarii salariatilor la profit, unde o introduc la SAGA salarii?

Va rog daca se poate sa-mi raspundeti cit mai urgent.MULTUMESC, am mare nevoie de ajutorul vostru.

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL