Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut


program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#21 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 11 February 2006 - 01:51 AM

militaru liliana a spus:

Eu sunt mai mult operaror ma poate ajuta cineva cum sa fac legatura intre cele 2 programe saga  multumesc anticipat (Septimiu)

scrie in help... generezi note in saga s, apesi transfer... alegi calea unde se afla saga c si gata... calea o alegi doar prima data, pe urma stie singur :D



#22 militaru liliana

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 11 February 2006 - 02:16 AM

multumesc inca o data sper sa ma descurc :




#23 tina_ralu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 21 February 2006 - 08:49 PM

ca sa preiau o balanta ....adica incep o firma noua...care functioneaza din 2002...stiu ca trebuie sa preiau ultima balanta pe saga...dar nu stiu ce balanta...analitica sau sintetica...?...multumeesc



#24 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 21 February 2006 - 08:58 PM

tina_ralu a spus:

ca sa preiau o balanta ....adica incep o firma noua...care functioneaza din 2002...stiu ca trebuie sa preiau ultima balanta pe saga...dar nu stiu ce balanta...analitica sau sintetica...?...multumeesc
daca preiei analitica o sa ai si conturile analitice... daca preiei sintetica nu o sa ai conturile analitice... deci ? :lol:



#25 cornelia_cristea

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 81 Postari:
  • Location:bucuresti

Postat 21 February 2006 - 09:22 PM

tina_ralu a spus:

pai programul saga nu il cunosc si voriam sa stiu unde sa le introduc...pt ca eu folosesc aktiv res...dar vreau sa incerc si saga sa vad cum functioneaza ...ma intelegeti?..


Draga Tina
Tot ce inseamna achizitii le introduci la intrari... Dupa ce le introduci ai undeva in stg jos "validare" Dai validare si apoi operezi plata tot acolo...ai posibilitatea sa selectezi prin ce a fost facuta plata (casa sau banca) si totodata sa treci data si suma achitata...Acestea se duc automat in reg de casa sau jurnalul de banca



#26 speranta_C

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 14 Postari:
  • Location:cluj
  • Interests:resurse umane

Postat 16 March 2006 - 12:54 PM

Ce parere aveti de programul Saga?este bun?merita achizitionat?Cei care il folositi , sunteti multumiti de el?Ce neajunsuri are?
Astept raspuns.Va multumesc anticipat



#27 lilianarodica

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 1548 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 16 March 2006 - 12:57 PM

ff multumita, merita sa-l utilizezi



#28 gabrieladg

    Nou

  • Members
  • Pip
  • 6 Postari:
  • Location:arad
  • Interests:publicitate, contabilitate

Postat 16 March 2006 - 08:57 PM

si eu utilizez saga si sunt foarte multumita. este usor de utilizat.



#29 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 16 March 2006 - 09:21 PM

speranta_C a spus:

Ce parere aveti de programul Saga?este bun?merita achizitionat?Cei care il folositi , sunteti multumiti de el?Ce neajunsuri are?
Astept raspuns.Va multumesc anticipat
de ce nu il descarci de la ei de pe site, te joci cu el si vezi daca te satisface, nu te costa nimic :wink:



#30 msm

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 27 Postari:
  • Location:bucuresti
  • Interests:economice

Postat 22 March 2006 - 09:16 AM

eu sunt foarte incintata de el , nu lucrez de mult timp pe el, mai bune spus sunt la stagiul de tatonare dar imi place foarte mult , icearca-l si tu



#31 Madi_

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 23 Postari:
  • Location:Constanta

Postat 22 March 2006 - 09:24 AM

am si eu o nelamurire la program... :( daca am de ex o inreg de genul depunere numerar in val de 250.5 ron nu pot pune decat suma rotunda...250 sau 251. ma poate ajuta cineva sa descopar de ce?



#32 marian.apetre

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 939 Postari:
  • Gender:Male

Postat 22 March 2006 - 09:32 AM

Madi_ a spus:

am si eu o nelamurire la program... :( daca am de ex o inreg de genul depunere numerar in val de 250.5 ron nu pot pune decat suma rotunda...250 sau 251. ma poate ajuta cineva sa descopar de ce?

Ai o varianta veche, cu lei vechi.



#33 Madi_

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 23 Postari:
  • Location:Constanta

Postat 22 March 2006 - 02:08 PM

Multumesc frumos...ma apuc de exploatari acum. :)



#34 davis

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 05 May 2006 - 08:31 AM

Am si eu o intrebare referitoare la programul Saga
Are cumva posibilitatea de a intocmi facturi si de a le tipari in el?
Sau se poate da o solutie personalizata??



#35 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 05 May 2006 - 10:09 AM

davis a spus:

Am si eu o intrebare referitoare la programul Saga
Are cumva posibilitatea de a intocmi facturi si de a le tipari in el?
Sau se poate da o solutie personalizata??
la iesiri, ai un buton tiparire, sunt curios ce o face :roll:



#36 adrianabb

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 114 Postari:

Postat 05 May 2006 - 10:29 AM

cineva mi-a spus ca poti vedea si stocuri in progr saga varianta c,dar nu stiu cum.ma poate ajuta cineva?eu cred ca stocurile se tin in varianta s.



#37 lilianarodica

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 1548 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 05 May 2006 - 10:37 AM

varianta S
____________________________________________
A dori sa multumesti pe toata lumea este un efort inutil



#38 davis

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 05 May 2006 - 10:44 AM

Nu ma refeream la printarea fact existente ci la printarea facturilor, pentru a nu se mai scrie manual facturi, asa cum face Romtelecom , Electrica, etc



#39 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 05 May 2006 - 11:37 AM

in momentul cand ii dai omului factura o introduci in program si o tiparesti pe tipizat
pt a fa facturi cum da romtelecom cred ca iti trebuiesc neste autorizatii



#40 davis

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 05 May 2006 - 12:47 PM

Stiu ca tb sa iau niste autorizari, dar dupa ce le iau Saga imi da posibilitatea sa le intocmesc si le tiparesc??






Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL