activitatea de contabilitate este cu regim special , daca dvs nu aveti aceasta calitate de expert contabil sau contabil autorizat ceruta de og 65/1994 actualizata , atunci nu aveti cum sa continuati activitatea pe societatea respectiva cu acest obiect de activitate . Asta nu inseamna ca nu puteti functiona pe societate dar cu alt obiect de activitate . Luati-va competenta ceruta de og 65 sau intradevar cesionati partile sociale unui expert contabil sau contabil autorizat . Deci va trebui sa va hotariti , pentru ca o societate implica mult mai multe obligatii . o zi buna
BUNA!
Sunt si eu in situatia de a nu-mi putea infiinta un PFA. De ce? Simplu , deoarece se zice ca contabilii au un regim special si ca codul caen 6920 este pe o lista aparte.
Ieri am fost la o firma de avocatura unde mi-am expus offul , ei au verificat ca codul caen 6920 nu figureaza pe lista amintita . Intradevar 6910 este pe lista respectiva dar acel cod se refera la juristi. Raspunsul pe care l-am primit de la firma de avocatura , care dealtfel se ocupa si cu inffintari de firma , PFA-uri etc ca pot infiinta aceasta firma cu toate ca nu sunt expert , sunt doar economist , iar in cazul in care voi primi un refuz de inregistrare a PFA-lui ei vor intenta proces .
Inca ceva , am ajuns la concluzia ca pan la urma urmei as putea sa fac si la,, negru '' conta primara si un expert sa-mi semneze doar bilanturile. N-as fi nici prima nici ultima care ar face acest lucru , iar expert care sa-mi semneze bilanturile va asigur ca sunt.
Sunteti de acord cu mine sau nu . Va astept parerile!!!!!