Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#21 cabira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 02 July 2006 - 04:35 PM

Si eu tin sa multumesc tuturor celor care au impartasit din experienta, cunostintele, suferintele si sperantele legate de acest examen.
In mod deosebit, multumirile de rigoare Mirelei si lui Dogy, care au fost adevarati sustinatori pentru noi, ceilalti.
Draga tat., diferentele de grile nu au provenit de la variantele 2005 fata de 2006, ci pur si simplu s-au dat grile care nu au fost in cartea de grile varianta 2006.
Eu am avut varianta 2 si ieri si azi.
La conta si fiscalitate au fost destule grile care nu se regaseau in partea de grile a cartii.
Diferente au fost si azi la expertiza, cel putin la varianta pe care am avut-o eu.
Eu am abordat si studiile de caz in mare parte, acum nu stiu cat de corect.
Bafta multa tuturor!
P.S. Anuntasera ca vor afisa pe site variantele corecte la grile, dar nimic, nici pe ceccar, nici pe ceccarbuc.
Daca afla cineva, sa dea un semn pe site.

#22 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 02 July 2006 - 04:46 PM

Citeaza

astazi a fost mai lejer.
Ma bucur ptr tine inseamna ca ai fost m-ai pregatit ,eu am pus accent pe contabilitate ,fiscalitate ,drept,si cite ceva la audit ,(la toate in ~8 zile)la control ,evaluare si expertiza cit am putut dar nu prea .......imi tot evaluez raspunsurile (subiectele de care imi amintesc,si imi dau cam la limita dar,eu ma auto evaluez intr-un fel ,cine corecteaza in alt fel,pina si eu am ajuns la concluzia ca pentru 7 nu se stie..........)

Rezolvarile la grile se vor afisa la filialele de domociliu ale candidatilor,
am auzit ca s-ar putea din seara asta,notele finale sa intrebam la telefon ,cind !

#23 simonik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 02 July 2006 - 05:13 PM

Bine ca s-a terminat.
simonik

#24 mirela 13

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 298 Postari:

Postat 02 July 2006 - 06:34 PM

Da....bine ca s-a terminat...doamne ce stresant mi s-a parut.
Stresul dinainte de examen.... In sala, n-am avut timp sa-mi dau seama cand a trecut vremea, pot spune ca nu mi-a ajuns timpul...
N-a fost chiar de speriat cum ne asteptam, asa e?
As zice un examen in limitele bunului simtului....Puteau sa dea mai putin de invatat...mai ales la materiile de azi, unde in toate variantele de subiecte, nu s-a abordat decat partea introductiva a materiei. Ne-ar fi fost si noua mai usor, mai putin stres ca nu stim tot si am fi putut in acelasi timp sa aprofundam mai bine ceva, mai putin, decat sa trecem in mare peste tot si sa nu retinem mare lucru.
Asta e, zarurile sunt aruncate...nu putem decat sa speram ca vom lua...cred ca fiecare a scris ceva in plus fata de grile...si poate si cu putina bunavointa din partea celor de la corectura...

Cabira si tu meriti toate multumirile, si pentru cursuri si pentru informatiile de la cursuri.

Chiar m-a impresionat aceasta solidaritate...a tuturor. Si in sala de examen au fost toti binevoitori, gata sa ajute cu ce stiu pe ceilalti, chiar daca subiectele lor erau altele, daca au stiut, i-au ajutat pe cei care cereau o parere....

Bravo tuturor :smt038

#25 Bercaru Florentina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 02 July 2006 - 06:43 PM

Eu am avut varianta trei a subiectelor. Nu mi s-a parut asa greu, mai putin problema la evaluare... Pe aia am lasat-o pe la jumatate. Mai mult de lene, cred... :lol: In rest a fost Ok, spre deosebire de ieri, cand am avut tot varianta trei... Sper sa fie bine pana la urma. Ce stiti? Cand aflam rezultatele finale? Vreau sa multumesc INCA O DATA celor care au ajutat si pe altii cu rezolvari la subiecte, incurajari, etc. Desi nu am postat prea multe mesaje, cred ca am intrat pe acest forum in ultimele saptamani de mai multe ori decat am zis "Tatal nostru" in toata viata mea! :lol: Bafta la toata lumea in continuare! Sper sa luam toti acest examen, pentru ca eu cred ca meritam, nu??? :wink:

#26 ggk

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 02 July 2006 - 06:55 PM

Eu am auzit ca cel mai devreme primim rezultatele pe 14 iulie.
Cat despre raspunsurile de la grile, azi nu mai erau asa siguri ca ieri ca o sa
le afiseze.

#27 CristinaIvan

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 July 2006 - 07:22 PM

In sfarsit s-a terminat . Eu am avut sambata nr.5 si duminica nr.3.
La fiscalitate a fost foarte dificil mai ales la studiile de caz. Oricum am facut cate ceva si la studii de caz sper sa iau examenul.Va doresc deasemenea la toti acelasi lucru.
Pe noi ne-a asistat in sala printre altii si directorul filialei CECCAR si aspus ca rezultatele se vor da pe 12 iulie si se vor afisa si e site-ul CECCAR.
Eu sper ca asa o sa fie.
Inca o data bafta tuturor!

#28 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 02 July 2006 - 07:40 PM

Ca o fi 12 ca o fi 14 iulie ptr rezultatele finale ,speram pina atunci,dar macar grilele ca sa ne autoevaluam tot ar fi bine sa le afiseze mai devreme.

#29 Mon

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 02 July 2006 - 09:28 PM

Multumesc si eu celor care ne-au ajutat enorm, postand rezolvarile la grile.
Fara ajutorul lor nu stiu ce ne-am fi facut, mai ales ca in unele orase nu s-au tinut cursurile de pregatire.

Bafta si sa auzim numai de bine pe 12 sau 14 iulie :-)

#30 Lia Oberofer

Nou

• Members
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 02 July 2006 - 10:05 PM

salutare la toata lumea din nou de la alba iulia. Si eu am avut astazi varianta 1. da, a fost ceva mai bine decat ieri. Si noua ne-a spus tot la fel, cum ca pe data de 14 iulie s-ar afla rezultatele, afisandu-se la sediile filialelor.
pentru "pcb." am avut ieri subiectul 3 si la pb.2 de la fiscalitate am retinut la fel 6,5% sanat si 16% impozit. (nu 10% cum ai calculat tu) sper ca este bine. Oricum este tardiv acum. Vom vedea la rezultate.
La fel, le multumesc tuturor pentru cursurile si rexolvarile la studiile de caz care au fost de un real folos.

#31 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 02 July 2006 - 10:54 PM

cabira a spus:

Si eu tin sa multumesc tuturor celor care au impartasit din experienta, cunostintele, suferintele si sperantele legate de acest examen.
In mod deosebit, multumirile de rigoare Mirelei si lui Dogy, care au fost adevarati sustinatori pentru noi, ceilalti.
.

Eu nu am facut decat sa culeg aproximativ toate problemele care s-au discutat pe acest forum anul trecut si le pun pe mailul expert.dogy, de nenumarate ori. (cineva le tot stergea.) Asa ca multumesc si eu la randul meu celor care au sustinut examenul anul trecut si au postat aici rezolvarile.

#32 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 03 July 2006 - 12:19 AM

nu a reusit sa scrie nimeni subiectele si sa iasa cu ele afara din sala dupa terminarea examenului?
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

#33 Simona Chirita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 03 July 2006 - 08:36 AM

Bine ca ca terminat, si sa speram cu bine pentru toata lumea.
Nu pot sa spun ca a fost un examen greu, dar nici usor nu mi s-a parut. Eu am avut numarul 4 si sambata si duminica, se pare ca fiscalitatea a produs cele mai mari dureri de cap tuturor, adevarul este ca nu ma asteptam sa ne loveasca cu asa studii de caz la fiscalitate si cu niste grile tare ciudate, unele dintre ele. NU mai conteaza acum , ideea este ca fara acest forum si ajutorul vostru nu m-as fi descurcat la examenul asta asa cum ar fi trebuit.

Mii de multumiri si sa auzim de bine !!!

#34 danielacelesta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 49 Postari:
  • Interests:LITERATURA

Postat 03 July 2006 - 10:01 AM

Draga Monica,

Tin neaparat sa-ti multumesc pentru gestul frumos de a sari in ajutorul nostru,al celorlati.trimitandu-ne raspunsurile la grile.
Sper ca esti OK si iti doresc din suflet sa iei examenul cu note mari.
Eu sunt in emotii ,nu stiu daca voi lua.Sper.
Sper sa ne bucuram de reusita .

Urari de bine.
DANIELA CELESTA

#35 simonik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 03 July 2006 - 11:12 AM

s-au afisat baremele de corectare?
stie cineva?
simonik

#36 kriss

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:

Postat 03 July 2006 - 12:35 PM

SI EU AM FOST 3 SAMBATA SI 4 DUNMINICA SI M-AU CAM SURPRINS CONTA SI FISCLITATEA-- MA REFER LA PROBLEME DE JUDECATA..--AU ZIS CA RASPUNSURILE FINALE LE VOM AFLA PE 14.07.2006. STIE CINE DESPRE RASPUNSURILE LA GRILE UNDE SI CAND VOR FI AFISATE? MULTUMIM CELOR CE AU POSTAT REZOLVARILE PE FORUM :smt049
iac

#37 gun_women

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 03 July 2006 - 01:15 PM

Mii de multumiri celor care ne-au ajutat cu raspunsuri, fara voi nu cred ca as fi trecut cu bine examenul asta, tinand cont de faptul ca bebelusul meu are chef de joaca toata ziua.
Multumesc Monica Vasile si bafta in continuare.

#38 LilianaV.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 30 Postari:

Postat 03 July 2006 - 04:12 PM

Mii de multumiri Monicai Vasile, miri_miri, cabirei, si tuturor celor care au postat pe forum sau pe adresa de expert_contabil2006@yahoo.com, si au ne-au ajutat efectiv !

Bafta tuturor in continuare si sa speram ca ne vom intalni ca invingatori !

#39 bestuta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 03 July 2006 - 09:26 PM

Buna ziua,

Multumesc celor care au postat subiectele la studiile de caz. Mi-au fost de un real folos. In privinta examenului, grilele au fost acceptabile si studiile de caz sa spunem. Insa nu cred ca se poate lauda cineva ca a raspuns foarte frumos, asa cum vor ei (examinatorii), la studiile de caz. La cum spun ei ca vor face evaluarea testelor o sa vedem. Raman totusi la parerea ca vor fi mai indulgenti. Spre exemplu mie mi-a picat la expertiza intrebarea: Ce este CECCAR-ul? Si eu binenteles ca m-am rezumat la a da o definite de bun simt. Dar daca ei considera ca trebuia in cadrul acestei intrebari sa detaliezi cine stie acest lucru? Cum imi evalueaza ei o simpla si banala definitie care este cel mult o fraza de doua sau trei randuri?
Sau: Care este relatia dintre riscuri si valoarea intreprinderii? Pai simplu: Este o relatie invers proportionala, adica cresc riscurile scade valoarea intreprinderii. Cum evalueaza ei acest raspuns dat la obiect. Daca in spatele acestui raspuns simplu trebuia sa detaliezi si sa spui ce este riscul, ce se intelege prin valoarea intreprinderii, etc.

Asta este... O sa vedem. Oricum sunt hotarat sa fac contestatie... (asta in situatia unui rezultat negariv) pentru ca nu mi se pare firesc sa nu anunte la linscriere cum se va face evaluarea testelor. Este fals. Adica tac din gura, noi ne inscriem ca fraierii stiind ca daca stii grilele ei examanul si in ultimul moment ne face praf: "Stati ba fraierilor ca va fac arat eu cine este CECCAR?"

Va salut pe toti,
Florin Croitoru

#40 Iasko Emese-Emoke

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 03 July 2006 - 10:15 PM

buna tuturor,
si la cluj s-a terminat examenul.
am avut sambata varianta nr. 2 si duminica varianta 4. nu mi s-a parut foarte usor. si mai ales ca erau grile si din alte parti, nu doar din carte. dar asta este viata. trebuia sa ne arate ca sunt mari si tari.
sambata abia pe la 9 si-au facut aparitia, nu sa incepem. dar am trecut si peste asta.
:wink:
acum e liniste si calm.
asteptam rezultatele.
cu bine, emese

Similar Topics Collapse

19 useri citesc topicul

0 membri, 19 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL