Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 4

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#61 cabira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 11 July 2006 - 10:47 AM

Multumim de informatii, desi pare o vesnicie pana atunci.

#62 mvaaudit

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 11 July 2006 - 01:05 PM

rabdarea e o virtute...surse neoficiale indica multi picati si la conta la examenul de experti ...speranta moare ultima

#63 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 11 July 2006 - 01:07 PM

:cry:
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

#64 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 11 July 2006 - 03:13 PM

mvaaudit a spus:

rabdarea e o virtute...surse neoficiale indica multi picati si la conta la examenul de experti ...speranta moare ultima
Cum adica "si la conta"?....la ce mai sunt picati? :cry:

#65 mvaaudit

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 11 July 2006 - 09:33 PM

scuze pentru conjuctia "si:...am vrut sa zic ca stiu doar de ocnta...eu inclin sa cred ca pic la evaluare :))

#66 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 11 July 2006 - 10:30 PM

Iar mie imi este aproape clar ca stau prost la evaluare si foarte prost la expertiza! :?
Dar totusi dam acesul ,nu altceva,vom sti mai multe pe parcurs.

Asta este mai avem de asteptat un picut,si dumnezeu cu mila! :shock:

#67 mel

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 12 July 2006 - 07:47 AM

Va rog, stie cineva cam cand se dau rezultatele la examenul de acces la experti contabili, sesiunea iulie 2006?
A aflat cineva, ceva? Eu am tot incercat sa sun si suna tot timpul ocupat sau imi vine ton de fax si ......au trecut totusi 11 zile......
Va multumesc anticipat,

#68 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 12 July 2006 - 08:17 AM

Calipso sa nu te intristezi ca ai avut comisia mai severa
Pana la urma daca o sa-l iei o sa-l iei tu pentru tine si cu constiinta curata.
Oricum mi se pare cea mai mare prostie sa formezi contabilii care tra sa fie onesti si ...... potrivit codului etic si care au o raspundere sa ii formezi invatandu-i sa fure.
Nu stiu de ce se da materie imposibil de parcurs ca volum si apoi sa ii lasi sa copieze din carti, e absurd
veroniki

#69 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 12 July 2006 - 09:04 AM

mel a spus:

Va rog, stie cineva cam cand se dau rezultatele la examenul de acces la experti contabili, sesiunea iulie 2006?
A aflat cineva, ceva? Eu am tot incercat sa sun si suna tot timpul ocupat sau imi vine ton de fax si ......au trecut totusi 11 zile......
Va multumesc anticipat,
Am sunat eu de cateva ori si mi se spunea ca pe data de 14 iulie dupa ora 16.00.
Ieri am sunat si mi s-a spus ca IN JUR de 14 iulie...
Sincera sa fiu...chiar daca vor reusi ei sa le corecteze pana atunci nu cred ca vor reusi sa le si puna pe site vineri, mai ales ca e sf de sapt. Cred ca ar trebuii sa ne asteptam la rezultate abia luni.. :cry:

#70 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 13 July 2006 - 12:33 AM

Eu totusi sper in rezultatele finale in ziua de 14,vineri chiar 13,joi
in majoritatea salilor de examen s-a dat ca termen aproximativ intervalul 12-14iulie ,vom face:" 13-14 "dar nu cu 'ANDREI"....pina atunci! :? :roll:

#71 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 13 July 2006 - 08:55 AM

Mai tineti minte ca in tot in sali ni s-a spus ca sambata , respectiv duminica seara, se vor afisa rezultatele la grile?......si dupa cate zile s-au afista pana la urma???????
Eu nu mai am rabdare :cry:

#72 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 13 July 2006 - 12:34 PM

Fratilor am sunat azi la ceccar arad si ghiciti cand au zis sa revin, saptamana viitoare dupa luni, deci .... rabdare
veroniki

#73 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 13 July 2006 - 12:47 PM

Cum ziceam....! :cry:

#74 cabira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 13 July 2006 - 12:50 PM

Am sunat si eu la CECCAR.
Mi-au spus ca "incearca" sa le afiseze maine.
Cat despre varianta afisarii pe site, se pare ca nu exista nimic oficial in acest sens.

#75 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 13 July 2006 - 12:59 PM

Deci le afiseaza la sediu?

#76 danielacelesta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 49 Postari:
  • Interests:LITERATURA

Postat 13 July 2006 - 01:03 PM

Si eu am sunat acum la CECCAR Floreasca si m-a intrebat doamna respectiva:V-ati uitat pe site? Eu:Da,si nu e nimic...Ea:Asta-i...Eu:Si nu stiti cand se vor afisa? Ea:nu...hai,pa,pa....asta e tot ce poti afla sunand...nimeni nu da nici o informatie....
DANIELA CELESTA

#77 pcl

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 194 Postari:

Postat 13 July 2006 - 01:17 PM

si eu am sunat si mi s-a spus ca SPERA ca maine dimineatza sa trimita rezultatele la filiale si sa afiseze maine.Asta inseamna ca s-au centralizat deja....sa ne rugam pt rapiditatea lor :D
Claudia P.
Numai la noi se poate intampla

#78 Mary Calin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 14 July 2006 - 08:44 AM

Buna dimineata!

Am sunat eu acum la CECCAR Bucuresti si au spus ca nu au primit nici un comunicat oficial de la Centrala, dar ca se vor publica pe site (nu este oficial) probabil azi. Toate rezultatele sunt centralizate si azi vor fi comunicate catre filiale (asta e sigur).

Cand vom afla si noi ceva cert?
Eu nu mai am rabdare.

#79 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 14 July 2006 - 09:00 AM

Care e faza cu "nu e oficial" in legatura cu publicarea pe site a rezultatelor? ca eu nu inteleg...nu mai am puterea sa inteleg si asta.... :roll:

#80 Julyana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:

Postat 14 July 2006 - 09:27 AM

dogy a spus:

Care e faza cu "nu e oficial" in legatura cu publicarea pe site a rezultatelor? ca eu nu inteleg...nu mai am puterea sa inteleg si asta.... :roll:

Mi-ai luat-o inainte. Acelasi lucru voiam sa intreb. Poate ca suntem prea obositi de asteptare sa mai si intelegem.
Pupici de incurajare

Similar Topics Collapse

57 useri citesc topicul

0 membri, 57 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL