Am luat si eu.
Dupa examen 2006
Postat 14 July 2006 - 07:22 PM
Am luat si eu.
Postat 14 July 2006 - 08:11 PM
Am reusit si eu.
Celor care nu au fost admisi, depuneti contestatii pt. ca, chiar cei din comisia de la examen au recunoscut ca la contestatii sa dau puncte in favoarea candidatului, asa ca mergeti inainte si multa bafta, sa luati cati mai multi.
Mii de multumiri site-ului "conta.ro" pentru gazduirea acestui magnific forum, multumiri tuturor celor care au folosit acest forum pt. sprijinul acordat (fiecare cu ce a putut: rezolvari, opinii, incurajari) si sper ca pe viitor sa fim la fel de solidari.
Postat 14 July 2006 - 08:28 PM
a reusit cineve sa depuna contestatie?Eu de cateva ore incerc sa dau fax si e tot ocupat
Stie cineva procedura?Doar pana maine la ora 16?
Va multumesc
Postat 14 July 2006 - 08:31 PM
Am picat cu 7.23 per ansamblu ,disciplina la care nu am obtinut 6 a fost drept(5.57),culmea este ca in ASE la drept civil am luat 9,la drept comercial am luat 10.
La grile la drept am o problema :am gresit, la completare in caietul de examen(nu mai aveau caiete de schimb), o grila ,si am scris in interiorul caietului raspunsul corect ,(dar nu detaliat intrebare ->raspuns ,ci grila nr.->raspuns)daca mi se acorda punctajul la grila respectiva obtin peste 6
Am depus contestatie ,nu stiu care sunt sansele. :?: :?: :?:
Anul trecut (am intrebat la CECCAR) au fost declarati admisi ,dupa depunerea contestatiilor "0"persoane!
Ma pling eu cu 7.23 dar cei care au obtinut peste 9 la citeva materii si care au meedia 8.....,si sunt declarati respinsi, :x mi se pare nedrept. :?:
Postat 14 July 2006 - 08:43 PM
Postat 14 July 2006 - 08:49 PM
Eu am luat examenul si stiu ca timp de o luna jumatate nu m-a interesat nici copil, nici casa, nimic alceva... am invatat... Si intamplator sunt o femeie tanara care poarta si fuste scurte... insa am invatat de mi-au iesit capacele. Forumul l-am vizitat cel putin de 5 ori pe zi, desi nu prea am participat la dezbateri, si am bagat la cap tot ce se dezbatea si tot ce s-a dezbatut (anul trecut) aici. Deci nu pot sa nu ma simt jignita cand 'cineva' ne felicita, desi stim cum am luat. Eu cred ca am luat pe fix ceea ce stiam (si da, am avut si gramul acela de noroc).
Sunt sigura ca cei care au medii mari si le lipsesc doar cateva sutimi pana la 6 la o materie, vor avea izbanda. Va tin pumnii.
PS: sa fiu scuzata daca am fost agresiva dar chiar nu mi-a placut ca cineva sa arunce cu noroi in munca mea si in bucuria mea. Mie una chiar nu are de ce sa-mi fie rusine ca am luat examenul. Si pana la urma toti care am dat acest examen, l-am dat pentru ca asa ne-am dorit, pentru ca ne doream sa fim acolo... si acum zicem ca-s acre boabele de struguri...
Felicitari tuturor celor care au luat si celorlalti, bafta la anul... sigur o sa luati.
Postat 14 July 2006 - 09:02 PM
Eu nu stiu de ce te simti tu jignita cind cineva felicita in general pe toti cei care au luat examenul! :evil:
Tu sti probabil cum ai luat examenul asta :?: ? :?: :?:(sa ne dai si noua reteta,asta daca nu te simti jignita)
In ceea ce ma priveste nota reflecta exact ce am stiut sa fac ,mi se pare foarte important ,sa treci examenul pe cunostintele tale.
Eu asa am procedat si nota reflecta exact ceea ce stiu!
Postat 14 July 2006 - 09:13 PM
Citeaza
Eu nu inteleg cine arunca cu noroi in tine? :?: :?: :?:
In loc sa te bucuri ca ai trecut examenul?????
Chiar nu inteleg?Si esti experet contabil in devenire,nu?
Postat 14 July 2006 - 09:14 PM
Postat 14 July 2006 - 09:16 PM
Se pare ca nu poti fi obiectiv, nici tu, nici altii. Si ma opresc aici cu jignirile, nu ca altii.
sa aveti o seara placuta, toti
Postat 14 July 2006 - 09:25 PM
Am nevoie de un model de contestatie... daca exista asa ceva...
sau macar sa imi spuneti daca stiti cam ce trebuie sa contina aceasta contestatie
Ma puteti ajuta? Stie cineva ptr. Brasov termenul limita de depunere? Am fost sunata de cei de la ceccar si mi-au spus initial ca luni la prima ora sa ma duc acolo cu contestatia, apoi m-au sunat iar si mi-au spus sa trimit contestatia pe fax la nr. care se afla pe ceccar.ro...
Help me,
Multumesc
Postat 14 July 2006 - 09:27 PM
Postat 14 July 2006 - 09:32 PM
Bucara-te ca ai luat examenul! :D :D :D :D
Noi ,picatii cu medii mari sau acceptabile ,o sa vedem ce avem de facut!
Postat 14 July 2006 - 09:36 PM
am depus contestatie si asteptam
Postat 14 July 2006 - 09:40 PM
Postat 14 July 2006 - 09:41 PM
Postat 14 July 2006 - 09:47 PM
Subsemnata.............Participant la examenul de aces pentru expert contabil,din perioada 1-2 iulie ,va rog a-mi aproba corectarea lucrarii la disciplina ...................................................
Contestatia se depune in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor,deci pina miine la ora 16,oo,la filialele de domiciliu ale candidatilor.BAFTA!
Si daca nu o sa fie anul asta ,o sa fie sigur la anu,pentru cei care persevereaza!
Postat 14 July 2006 - 10:00 PM
Ca o informatie suplimentara: am intrebat daca se va mai da vreun examen ptr. acces in septembrie 2006 , cum s-a vehiculat la un moment dat pe forum, si mi s-a spus ca in sept.va fi doar examenul de aptitudini.
Examenul de acces se organizeaza doar o data pe an.
O seara buna tuturor!
Postat 14 July 2006 - 10:11 PM
mai ales ca am avut mii de ghinioane!
In primul rand SUPRAVEGHEREA-o duduie de la BUC,desigur dezbracata,care nu ne-a lasat sa ne miscam deloc,sambata,la prima teza,dealtfel si cea mai grea!Cand am iesit si am aflat ca in salile celelalte supravegherea a fost lejera,am crezut ca innebunesc!
Apoi,in loc sa hasurez raspunsurile corecte,am pus X si de aici emotii ca nu se vor scana corect!
Vai de capul meu,cate emotii am avut!Dar a trecut!
Sunt foarte trista vazand ca s-a picat cu medii mari si numai din cauza unei materii!Stiu insa ca mereu am avut in vedere acest aspect-sa scriu pe rand la studiile de caz,cate unul din fiecare,ca sa apuc sa le tratez pe ficare.
Nu mi-a ajuns timpul,am stiut sa fac problemele,dar daca ar fi trebuit sa ma gandesc la o problema noua,n-as fi reusit!
Mi s-a parut greu si apasator,mai ales din cauza duduii aceleia ingrozitoare
DESIGUR,NU AS FI REUSIT FARA AJUTORUL VOSTRU si va multumesc foarte mult.S-au poate as fi reusit,dar mult mai greu si daca as fi avut timp mai mult!Dar ce sa faci intr-o luna!?
Dar pentru noi toti,a fost o experienta constructiva si toti cei de pe acest forum stim destula carte! Asa ca cei care sunteti tineri si aveti energie,sa nu va lasati pentru ca sigur veti reusi!
Postat 14 July 2006 - 10:18 PM
Citeaza
Da,se pare ca nu se mai repeta examenul ,anul asta, desi zvonul era foarte clar printre stagiari.
Sa speram in contestatii dar antecedentele nu ne permit...........
Asta este sun tem buni /relativ buni ,si cu si fara hirtie recunoscuta
Similar Topics
92 useri citesc topicul
0 membri, 92 vizitatori, 0 utilizatori anonimi