Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 11

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#201 katy_blast

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 18 July 2006 - 08:16 AM

Cu siguranta ca notele (gen 5,99) nu au fost puse ca urmare a aplicarii unui algoritm de calcul...Mai ales ca 50% din valoarea notei a fost ca urmare a unei evaluari subiective -ma refer aici la studiile de caz...
Probabil ca cei in cauza au fost evaluati dupa importanta care a avut-o problema respectiva...Si ma gandesc ca a fost o discutie intre corectori
-gen " lucrarea e de trecere?" sau a rezolvat "acel studiu de caz care-i asigura promovarea?"
In ultima faza ma gandesc ca, chiar daca faceai grilele de 10, tot ajungeai la stabolul (pentru cei care nu stiu e judecata tiganeasca) in care se observa cum ai gandit studiile de caz...
Si inca ceva ..acel 5,99 are darul de a-l face pe proprietar sa se descurajeze, sa se simta frustrat si eventual...sa nu mai incerce vreodata sa dea acest examen...Ceea ce in situatia de fatza, de exces de EC le convine celor de la CECCAr...
Am observat si eu ca multa lume s-a aruncat sa conteste organizarea concursului...Eu zic ca de contestat este evaluarea lui...
Cel mai organizat examen din Romania mi s-a parut cel de la rezidentiatul din domeniul medical...Au avut 5000 de grile de invatat din care jumate au fost la prima vedere -iar rezultatul li s-a dat pe loc.
Nu-i asa ca nu prea mai ai ce contesta in cazul asta?

#202 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 18 July 2006 - 08:53 AM

Calypso ma bucur foarte mult ca ai luat examenul si nu ai copiat, bravo tie!

veroniki

#203 calipso

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 74 Postari:

Postat 18 July 2006 - 12:33 PM

Doamne,cat imi pare de rau pt forumistii care au picat si auzi,pt 0,03!
Eu am postat si mai sus aceasta opinie-cred(de fapt sunt aproape sigura) ca cei care au corectat studiile de caz,nu au stiut ce punctaj are candidatul la grila!Altfel,orice corector normal ar fi acordat 0.03,ca sa iasa 6,sau ar fi depunctat cu mai mult,ca sa iasa 5,50,daca considera ca respectivul nu trebuie sa treaca.
Si deasemenea cred ca nu au stiut notele de la celelalte discipline.Acesti corectori sunt profesori,fiecare cu disciplina lui!Corecteaza si trec notele in niste tabele.
Pe urma s-a aplicat algoritmul cunoscut si au iesit aberatiile care au iesit,in urma unui mod de evaluare aiuristic!Nu cred ca a fost ceva premeditat in faza de corectare.
Asa ca voi trebuia sa contestati,poate cine stie!?
Mult noroc!

#204 robertantal

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 868 Postari:
  • Interests:orice

Postat 18 July 2006 - 06:19 PM

Felicitari celor admisi, si curajul lui Praslea cel Voinic celor care nu au fost admisi.
Doresc multa intelepciune celor care au reusit sa treaca de acest obstacol si sunt stagiari, mai ales acelor mai tineri dintre toti.
Eu sunt unul dintre fericitii (si de ce nu m-as numi asa :D ) care nu a promovat acest examen, desi m-as putea numi un mic "expert" :oops: pentru notele care le-am obtinut la conta, fiscalitate si control.
Sunt bucuros ca voi avea ocazia ca pana la anu' sa-mi perfectionez cunostintele (doar de aceea sunt un berbec ambitios si incapatanat :lol: ) in toate domeniile pe care le cer si le vor ei. Dar sa-i lasam.

Imi trece un gand prin cap....oare cati contabili suntem in acest oras (Bucuresti) dar in tara? De ce ma intreb? Simplu.
Zilele acestea m-am intors la birou (binenteles dintr-un concediu splendid de la mare care l-am petrecut alaturi de familie) si mi-am reluat acrtivitatea de zi cu zi. Poate ca va intrebati ce vreau sa spun.... Pai unde lucrez eu, sunt vreo 12.000 de oameni uniti prin acelasi tzel....acela de a nu fi pusi in situatii penibile si de a-si apara singuri interesele. Dar fata de cine oare? Fata de PATRONAT!! Si daca am spus patronat spun si ...SINDICAT.
Oare care este rolul CECCAR-ului fata de noi contabilii? Sau ...CE ESTE CECCARUL? Aceasta a fost chiar o intrebare din subiectul nr. 3 de la examen, poate va mai amintiti.
Mi-e penibil sa spun ca CECCAR-ul ar fi acel for, acel organism care ar trebui sa ne asigure perfectionarea continua, si nu pe bani grei, sau acel organism care sa militeze pentru o imagine corecta si clara fata de ceea ce se numeste CONTABIL sau CONTABILITATE. Ma rog, las pe fiecare sa gandeasca si sa traga concluzii. Dar ma intreb, oare nu am putea fi atat de uniti noi cei care devenim membrii cotizanti ceccar, astfel incat sa devenim o forta chiar poate mai puternica decat ei sau chiar sa "boicotam" activitatea lor, stiu si eu....poate mergand pana in instanta, astfel incat sa nu mai existe un ceccar avid de putere ci avid de apararea intereselor tuturor contabililor!! (pare o utopie dar .....).
Si mai vreau sa spun atat: noi ne tocim coatele prin facultati, masterate sau cine stie ce alte forme de invatamant, si asta pentru a deprinde o meserie veche, cum e contabilitatea, pentru ca sa castigam si noi si cei pentru care muncim, dar si pentru a avea si acele placute satisfactii ale lucrurilor bine facute. Ce ziceti de asta?!! Si cine ceccar-ul si ce face: STAI CA PE AICI NU SE TRECE !! oARE CINE NE DA DIPLOMA DE LICENTIAITI SAU DE "MASTERI"? EI SAU STATUL?

Eu zic sa ne gandim mai bine, mai ales ca de la anu' toti vom fi in aceeasi barca, fie experti fie neexperti, si vom manca ceea ce ni se va da sa mancam. Dar poate ca fiecare va vrea sa manance de 5 stele !!

Succes si multa rabdare !!

#205 ileananichita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 18 July 2006 - 09:46 PM

stiu ca este cam tarziu, dar.............a fost cineva subiectul nr 1 duminica? daca da, care era problema de la audit?

#206 ileananichita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 18 July 2006 - 09:49 PM

am senzatia ca stimabili domni de la ceccar mi-au cam gresit nota de la audit - cam cu un punct

#207 LauraK

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 18 July 2006 - 11:38 PM

Vreau sa multumesc si eu celor care au postat raspunsuri pe forum, au dat indicatii pretioase si au mentinut spiritul de echipa pe forum(Monica, Mirela 13, Mirella, Dogy,Calipso etc.), precum si celor care au dat nastere site-ului conta.ro, fara acest lucru nu as fi reusit examenul.
Cred ca intre cei care au luat si cei care nu au luat e o diferenta foarte mica de cunostinte, mai mult de noroc, si celor care inca nu au reusit va doresc mult succes in rezolvarea contestatiilor, iar pentru cei reusiti multa rabdare in continuare.In orice caz nu acest examen va face contabil din cineva, ci cunostintele si experienta castigata.

#208 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 19 July 2006 - 08:11 AM

Eu nu cred ca e asa de greu sa ne unim si sa incercam si noi sa facem ceva, chiar in CECCAR, daca vom ajunge, sau cei care au ajuns, sa apare de-adevaratelea interesele contabililor si nu scuanele lor, dar nu stiu daca avem noi a altfel de mentalitate.
Dupa multe telefoane pe la toti cunoscutii sambata cineva a dat de sefu din Arad care era plecat la tara si nu avea semnal, ca de altfel toti sefii de la majoritatea filialelor si centrala, cred. A zis ca in conditiile date (ca nu au lucrat sambata) contestatiile se pot depune luni la 1 ora la sediul lor, am mers luni, si , surpriza :lol: , nu se mai primesc contestatii, printre altele domnul si mintea cand vb la tel cu cei de la Bucuresti... Cu mine mai erau 2 fete cu aceasi problema, cand am auzit raspunsul m-am gandit ca nu-i nimic, ar fi bine sa mergem mai departe cu reclamatiile, la Min Finantelor, sau instanta, sau OPC sau... , le-am intrebat pe fete daca sunt de acord si ele nu au fost, incercau in continuare sa-si rezolve problema personala si atat, in ce mod, nu conteaza. Cred ca cu asemenea mentalitate nu se poate schimba mare lucru.
veroniki

#209 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 19 July 2006 - 08:29 AM

Am uitat sa va spun si un lucru minunat care s-a intamplat.
Am sunat luni la CECCAR Buc sa vad daca exista contestatia mea, am revenit peste 30 min si a zis ca exista (omeneste era putin probabil sa fie, a intrat pe fax sambata la ora 21,04), stiu ca Maica Domnului a mijlocit acolo, si orice ar face oamanii noi suntem in mana lui Dumnezeu si asta este totul. Ce stiu eu ce imi este de folos acum?
Multa bucurie
veroniki

#210 robertantal

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 868 Postari:

Postat 19 July 2006 - 11:16 AM

veroniki a spus:

Am uitat sa va spun si un lucru minunat care s-a intamplat.
Am sunat luni la CECCAR Buc sa vad daca exista contestatia mea, am revenit peste 30 min si a zis ca exista (omeneste era putin probabil sa fie, a intrat pe fax sambata la ora 21,04), stiu ca Maica Domnului a mijlocit acolo, si orice ar face oamanii noi suntem in mana lui Dumnezeu si asta este totul. Ce stiu eu ce imi este de folos acum?
Multa bucurie
Sunt intru totul de acord cu tine Veroniki. Si eu gandesc la fel. Insa, mai demult cineva m-a invatat ca lucrurile nu trebuie lasate astfel si sa lupt pentru drepturi - si nu ale mele ci ale celor pe care eu ii cresc si ii ajut sa devina oameni-. Dumnezeu oricum e mereu printre noi si cu noi. Nu ma indoiesc de asta. De aceea am spus ca ma numar printre fericiti- poate chiar cei cu adevarat fericiti, gandindu-ma ca am timp sa ma perfectionez. Din experienta, am constatat ca pe jumatate pregatit, sunt expus mult mai multor riscuri si tentatia de a face compromisuri mari si cu consecinte grave (si nu exagerez deloc) este pe masura. Parerea mea.
Ar mai fi multe de spus, dar las si pe altii sa vorbeasca si sa-si spuna parerea.
Totusi cred ca daca vom continua sa ne temem....cine stie....

Sanatate la toti!

#211 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 19 July 2006 - 12:17 PM

VOI CEI CARE VA BUCURATI ACUM FITI FERICITI PE MOMENT CA MAI APOI CIND ESTE SA DA-TI EXAMENUL FINAL DUPA CEI 3 ANI (PACATOSI SI PE CARE NU-I INTELEG ROSTUL) CITI DINTRE VOI O SA MAI SPUNETI: SUNT FERICIT AM LUAT! SUNT SUPER CONTABIL SAU EXPERT! IN CEI 3 ANI CARE VOR VENI, NU CRED CA SE POATE INVATA CU ADEVARAT SAU SA TE POTI PERFECTIONA. O SPUN NU PT CA NU SUNT UN PROFESIONIST CUM SUNT UNII SI CARE SE FAC CA SUNT SI SE DAU MARII EXPERTI SI CONTABILI, O SPUN DOAR CA IN CEI 7 ANI DE CIND LUCREZ NU M-AM INTILNIT CU 70-80 % DIN ACELE ASA-ZISE STUDII DE CAZ. TOT CE A FOST DAT LA EXAMENUL ACESTA NU A INTRAT NICIODATA IN SFERA MEA DE ACTIVITATE SI NU PT CA NU AM AVUT ACCES CUM SUNT UNII CARE AU AVUT SANSA SA INTRE INTR-O FIRMA DE RENUME SAU CHIAR LA O BANCA PRIN NU STIU CE INTERVENTII SI PILE SI BANII DATI, CI PT CA NU AM AVUT OPORTUNITATEA DE A FI SI A LUCRA CU TOT FELUL DE CAZURI SI MAI NU STIU CE. SFATUIESC PE UNII SA SE ABTINA DE LA EXCESE DE BUCURIE NU PT CA AS FI FOARTE SUPARAT DIN CAUZA GHINIONULUI AVUT, CI PT CA DACA ESTI INUMAN FII MACAR UN "DOMN" SI BUCURA-TE LA TINE IN CASA. UNII AU DAT BANII POATE CHIAR ULTIMII BANI DIN CASA SA INCERCE SA FACA FATA UNUI EXAMEN FOARTE STUPID. MACAR AVETI BUN SIMT.
IT'S NOT OVER TILL THE FAT WOMEN IS SING!!!! :P

#212 robertantal

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 868 Postari:

Postat 19 July 2006 - 01:24 PM

newmann a spus:

VOI CEI CARE VA BUCURATI ACUM FITI FERICITI PE MOMENT CA MAI APOI CIND ESTE SA DA-TI EXAMENUL FINAL DUPA CEI 3 ANI (PACATOSI SI PE CARE NU-I INTELEG ROSTUL) CITI DINTRE VOI O SA MAI SPUNETI: SUNT FERICIT AM LUAT! SUNT SUPER CONTABIL SAU EXPERT! IN CEI 3 ANI CARE VOR VENI, NU CRED CA SE POATE INVATA CU ADEVARAT SAU SA TE POTI PERFECTIONA. O SPUN NU PT CA NU SUNT UN PROFESIONIST CUM SUNT UNII SI CARE SE FAC CA SUNT SI SE DAU MARII EXPERTI SI CONTABILI, O SPUN DOAR CA IN CEI 7 ANI DE CIND LUCREZ NU M-AM INTILNIT CU 70-80 % DIN ACELE ASA-ZISE STUDII DE CAZ. TOT CE A FOST DAT LA EXAMENUL ACESTA NU A INTRAT NICIODATA IN SFERA MEA DE ACTIVITATE SI NU PT CA NU AM AVUT ACCES CUM SUNT UNII CARE AU AVUT SANSA SA INTRE INTR-O FIRMA DE RENUME SAU CHIAR LA O BANCA PRIN NU STIU CE INTERVENTII SI PILE SI BANII DATI, CI PT CA NU AM AVUT OPORTUNITATEA DE A FI SI A LUCRA CU TOT FELUL DE CAZURI SI MAI NU STIU CE. SFATUIESC PE UNII SA SE ABTINA DE LA EXCESE DE BUCURIE NU PT CA AS FI FOARTE SUPARAT DIN CAUZA GHINIONULUI AVUT, CI PT CA DACA ESTI INUMAN FII MACAR UN "DOMN" SI BUCURA-TE LA TINE IN CASA. UNII AU DAT BANII POATE CHIAR ULTIMII BANI DIN CASA SA INCERCE SA FACA FATA UNUI EXAMEN FOARTE STUPID. MACAR AVETI BUN SIMT.
IT'S NOT OVER TILL THE FAT WOMEN IS SING!!!! :P

Newmann, vreau sa-ti marturisesc un lucru.....nici macar nu am apucat sa dau ultimii bani din casa, pentru ca nici pe aceia nu-i mai aveam :) ...... asa ca i-am imprumutat; si acum inca mai platesc pentru ei :) .......si daca mi-ai vedea si familia..... :) ....si inca ceva....sa stii ca nici eu nu am promovat examenul !!!
Sanatate!

#213 cristinaj

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 19 July 2006 - 01:56 PM

adantica a spus:

Si eu am picat cu media generala 8.50!
Imi mai trebuiau 0.03 la fiscalitate!
Sunt tare curioasa cum au reusit sa puna astfel de note - 5.97??????
M-am mai consolat cand am vazut pe cineva mai amarat decat mine 5.99!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar nu ma mai mira acest sistem de notare de cand am vazut 10.33 la candidatul din Mehedinti!
Am depus contestatie dar nu-mi pun mari sperante in ea pentru ca din cate am inteles de la reprezentantii CECCAR anul trecut cei din Bucuresti nici nu au raspuns macar la aceste contestatii!

Nimic nu ma mai mira. M-a mirat faptul ca au afisat asa devreme, anul trecut am asteptat luni bune dupa rezultat si intr-un final sa imi mai trebuiasca 0.07 la expertiza ca sa trec, cu toate ca aveam note numai peste 9. Dar dupa inca 3 luni de asteptat, in urma contestatiei nu am trecut. CRED CA NU S-AU SINCHISIT NICI MACAR SA SE UITE PE ELE. :cry: Anul asta am incercat din nou, mai mult impinsa de la spate si acum plang dupa bani, mai bine plecam in concediu cu ei 8) Ii felicit pe cei care au luat pe drept si ii inteleg pe cei care au picat.
Economist novice

#214 Simona Chirita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 19 July 2006 - 02:41 PM

Domnule Newman

Nu vi se pare totusi ca dumneavoastra sunteti cel care exagerati?
Am urmarit, de la afisarea rezultatelor, reactiile de pe acest forum si mi se pare ca esecul va inversunat rau de tot.
Imi pare foarte rau de cei care au picat, mai ales pentru cei picati la diferente de cateva sutimi, sunt de acord ca a fost o mare bataie de joc notarea acelor lucrari, dar asta nu va da dreptul sa jigniti.
Nu cred ca sunteti in masura sa ne spuneti unde si in ce fel sa ne bucuram de promovarea acestui examen si de ce ne asteapta in acesti trei ani. Stati linistit, cine a reusit acum sunt convinsa ca va reusi si peste 3 ani la iesirea din stagiu, iar in cazul celor care lucreaza intr-o banca sau intr-o companie multinationala nu v-ati gandit niciodata ca poate unii dintre ei au ajuns acolo pe meritul lor, dupa multe incercari si interviuri poate mai stresante decat examenul pe care l-am dat???

Sa fi suparat pentru nereusita ta este firesc, dar sa fi deranjat de reusita celorlalti, care au muncit, unii poate mai mult iar altii poate mai putin, mi se pare............copilaresc, asta ca sa nu folosesc un termen prea acid.

#215 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 19 July 2006 - 07:48 PM

Domnisoara Chirita, nu sunt cel mai inversunat, ci poate mult prea jignit de cei care o data au fost poate niste simpli contopisti si acum si-au dat in bara si ne-au corectat niste "fitzuici". Iar in ceea ce priveste despre cei care au ajuns in niste banci si nu numai, stiu cum s-a ajuns mai bine decit tine si altii. Chiar pot sa dau nume, iar unul dintre ei a ajuns sa fie suspectat de DNA pt niste falsuri in acte a unor cec-uri. Cunosc, draga, persoanele respective. AU ajuns prin ne-munca acolo, doar ca erau niste copii ai unor mai-mari gen profesori si nu numai. I-am cunoscut personal si nu cred ca meritau un salariu urias pe cind altii se chinuiau sa-si gaseasca macar un simplu loc cu un salariu de simplu muritor.
Asa te rog, fii sincera si arata-mi unul care cu adevarat a reusit doar pe propriile picioare.
AAh, si sa nu uit. Oricum examenul l-am pierdut EU! Si stii de ce? Pt ca nu am vrut sa copiez. De-asta. L-am picat pt ca am avut coloana! Si am parcurs toata cartea daca vrei sa stii. Dar a fost un ghinion ca sa gresesc 11 grile din totalul celor78 de intrebari grila din cele 2 zile cumulate. Ma mindresc cu asta mai mult decit cu faptul ca am pierdut banii.
Au fost anumite persoane care si-au manifestat bucuria intr-un fel care m-a facut sa cred, ca de fapt au vrut sa se laude. Ce e mai important acum: ca am studiat 4 ani si am urmat o facultate si avem o diploma sau ca am dat un simplu examen pe care nici nu stim la ce ne foloseste.
Si nici nu sunt copil. Am suficienti ani cit sa dau unora lectii de viata si de conduita, dar azi nu se gasesc decit oamenii care stiu sa profite de cei care sunt corecti si drepti. Vreti dreptate? Niciodata nu veti avea dreptatea de partea voastra.

#216 nicole_chriss.idea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 19 July 2006 - 09:08 PM

Eu am fost socata cand am vazut listele cu respinsi.
Cum poti declara respinsa o persoana care mai are nevoie la 1 materie ,sau chiar la 2, de 0.50 sau chiar mai putin, un tampit de 0.01 pt. a fi considerat admis.
Chiar daca ar fi adevarata varianta vehiculata pe forum ca lucrarile au fost corectate de profesorii diferiti la grile si studii de caz, atunci cand s-a stabilit nota finala pe materie chiar nu s-a putut trece peste acea infima diferenta? Pana la urma a fost vorba de 7discipline , nu 2 sau 3, ci 7 discipline care, in marea lor parte, nu prea le folosim in practica ( noi cei care am dat examen).
Ce fel de punctaj mai e si asta. Cand vezi ca pe ansamblu omul stie ( doar am vazut cu totii ce note exceptionale au obtinut unii candidati) cum poti sa il declari respins?
Sper din toata inima ca, contestatiile voastre sa primeasca un raspuns favorabil si efortul vostru sa fie rasplatit.
Va tin pumnii stransi tuturor. Multa bafta.
Si felicitari admisilor.
P.S. Cum ne mai amaram noi zilele cu examenul asta, de parca nu avem destule pe cap. Macar de ar merita. Dar asta e, din pacate pt. noi toti.

#217 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 19 July 2006 - 09:53 PM

Draga newmann am urmarit discutiile de pe forum si la inceput eram de acord cu tine si de fapt sunt si acum, dar ma deranjeaza foarte tare parerea ta despre cei care au luat examenul si despre cei care au reusit sa aibe niste functii destul de mari si destul de bine paltite(in banci).
Spui ca "examenul l-am pierdut EU! Si stii de ce? Pt ca nu am vrut sa copiez.L-am picat pt ca am avut coloana! ". Ei stii ce? eu am luat examenul si nu am copiat chiar daca as fi putut sa o fac. Sa inteleg ca daca am luat examenul "nu am coloana?" O fi fost si un pic de noroc si mai mult ca sigur ca Dumnezeu m-a ajutat sa fac o lucrare care sa le "convina" celor care au corectat, dar asta nu inseamna ca am copiat si ca nu meritam sa iau examenul.Sunt sigura ca toti meritam sa luam examenul pentru ca am investit atat de mult timp si bani si chiar am invatat. Si pe mine ma deranjeaza foarte tare modul de corectare pe care l-au practicat cei de la Ceccar si chiar mi-a lasat un gust amar. Sunt constienta ca nu voi avea de castigat nimic prin acest stagiu ci poate doar de pierdut timp si bani...dar ma consolez cu gandul ca da bine in CV sa scrii ca esti expert contabil si ca atare ma va ajuta sa vanez un post mai bun(fara pile).
In ceea ce priveste posturile la banci, am un coleg din facultate care s-a angajat la o banca renumita prin aplicarea pe BestJobs. S-a dus la cateva interviuri organizate de banca si la final l-au angajat fara nici un fel de pila sau recomandare. Dupa o perioada de timp au vazut ca tipu e bun si acum e director de sucursala.
Eu iti dau dreptate ca se intampla foarte multe nedreptati in Romania dar nu cred ca trebuie sa generalizezi si sa arunci cu noroi in ceilalti (cei care au luat examenul).
Oricum eu va urez Succes celor care ati picat si sunt sigura ca Dumnezeu va compensa cumva acesta nedreptate.

#218 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 20 July 2006 - 08:15 AM

Ai dreptate Dogy, nimic nu se poate generaliza pt ca n-ai de unde sa sti cine a copiat si cine nu, dar asta-i problema fiecaruia si o sa dea fiecare seama pt ea. Ma bucur mult ca ai luat examenul. Bucurie
veroniki

#219 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 20 July 2006 - 08:55 AM

Si eu ma bucur ca am luat si ca am scapat de stres dar in acelasi timp imi pare foarte rau ca Ceccarul a picat atatia candidati cu medii asa mari. Ceva urmaresc ei, dar....Ma repet: Dumnezeu rasplateste pe fiecare dupa fapte.
Mult succes in continuare!

#220 katy_blast

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 20 July 2006 - 10:41 AM

Am inteles ca la ex de auditori au luat doar 6%...Nu stiu cat e de
veridica informatia...In orice caz din ce am vb cu un expert contabil
el ma sfatuia sa incerc sa dau ex pt auditori..Adevarul e ca dupa ce
devii expert constati cu surprindere (hehe) ca nu poti prinde
nici o expertiza -pentru ca lucrarile sunt amanetate veteranilor...
Acuma ca am luat examenul asta ma gandesc sa inramez
diploma si sa o folosesc ca tinta pentru jocul ala cu sagetele...
Si inca ceva...stiu din surse sigure persoane care nu stiu de stagiu
decat cand tb sa plateasca cotizatia si cursurile...In 2-3 ani de stagiu
au ramas cu dezgustul ca nu au invatat nica...
Ma scuzati ca am treaba sa lustruiesc sagetelele....

Similar Topics Collapse

126 useri citesc topicul

0 membri, 126 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL