Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
contab sql - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 5

Salt la continut


contab sql


109 replies to this topic

#81 rody3295

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 23 April 2010 - 09:08 PM

incearca sa vezi daca nu cumva ai introdus de 2 ori operatiunile
de ex la furnizori ai scris 5311 la plata si apoi ai introdus si prin casa
sau in toate inregistrarile din meniu le gasesti tot ce ai
mai xista un caz in care ai note deja introduse in note introduse manual sau note predefinite
succes



#82 Alina Simion

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 27 April 2010 - 08:26 PM

Vezi postarearody3295, la Apr 23 2010, 10:08 PM, a spus:

incearca sa vezi daca nu cumva ai introdus de 2 ori operatiunile
de ex la furnizori ai scris 5311 la plata si apoi ai introdus si prin casa
sau in toate inregistrarile din meniu le gasesti tot ce ai
mai xista un caz in care ai note deja introduse in note introduse manual sau note predefinite
succes

Iti multumesc Rody pt. taspuns, insa problema n-ar fi ca le am de 2 ori (le pot sterge pe cele introduse manual), problema ar fi ca nu le pot sterge pe cele facute automat (o factura o am emisa pe data de 03.03.2010, iar chit. pe 04.03.2010 si programul face automat plata facturii la data de 03.03.2010, nu la 04.03.2010 cum as avea nevoie)




#83 robertantal

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 868 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:orice

Postat 28 April 2010 - 11:51 AM

Vezi postareaAlina Simion, la Apr 27 2010, 09:26 PM, a spus:

...problema ar fi ca nu le pot sterge pe cele facute automat (o factura o am emisa pe data de 03.03.2010, iar chit. pe 04.03.2010 si programul face automat plata facturii la data de 03.03.2010, nu la 04.03.2010 cum as avea nevoie)


la incasari si plati din furnizori, foloseste tasta F2 si acolo completezi 3 campuri (data, suma si nr chitantei)
Important in viata nu este ceea ce faci, ci sa faci bine ceea ce faci! Astfel, vei deveni un om mai bun ... Continua sa te straduiesti mai mult!



#84 Alina Simion

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 29 April 2010 - 08:31 PM

la incasari si plati din furnizori, foloseste tasta F2 si acolo completezi 3 campuri (data, suma si nr chitantei)
[/quote]

Iti multumesc mult! Mult succes in tot ceea ce faci!



#85 Alina Simion

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 29 April 2010 - 09:45 PM

Buna seara!

Stiu ca sunt foarte insistenta cu atatea intrebari, insa doar voi ma puteti lamuri, mie mi se pare foarte greu acest program, poate pentru ca am fost obisnuita sa lucrez cu un alt program bun care insa costa foarte, foarte mult. Ce nu inteleg la contab sql este de ce in balanta nu vad conturile de stocuri si productie in curs de executie. Am inteles, tot cu bunavointa voastra, ca pentru inregistrarea unor facturi de vanzari trebuie sa fac operatiunile: 345-711
411-701 si 711-345.
Problema este ca nu stiu aceste operatiuni unde trebuiesc facute: in notele contabile, in gestiune-clienti, unde?
Va multumesc!



#86 abcde

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 75 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:oltenita

Postat 09 September 2010 - 09:46 PM

stie cineva, daca pt un pensionar se plateste la fondul de garantare?
am facut o simulare in contab sql si daca bifez ca nu plateste somaj, automat nu-mi calculeaza nici fd de garantare.
cum e corect?



#87 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14962 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 12 September 2010 - 11:30 AM

nu se plateste somaj si automat nici fd de garantare



#88 brotacica

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 11 October 2010 - 08:11 PM

buna seara
va rog foarte mult sa-mi spuneti si mie daca programul gratuit contabsql face declartia tva, impozit , etc, si cum pot vedea daca transferul a fost facut.
daca am dat transfer date pentru ec 300, mesajul afost ca transferul a fost efectuat.
In momentul in care am deschis declaratia ( programul este in c\program files) nu a gasit datele din jumale.
multumesc cu anticipatie.



#89 abcde

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 75 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:oltenita

Postat 11 October 2010 - 08:59 PM

Vezi postareabrotacica, la Oct 11 2010, 09:11 PM, a spus:

buna seara
va rog foarte mult sa-mi spuneti si mie daca programul gratuit contabsql face declartia tva, impozit , etc, si cum pot vedea daca transferul a fost facut.
daca am dat transfer date pentru ec 300, mesajul afost ca transferul a fost efectuat.
In momentul in care am deschis declaratia ( programul este in c\program files) nu a gasit datele din jumale.
multumesc cu anticipatie.



da, face declaratiile. trebuie sa ai grija sa ai toate datele firmei in programul de la finante(300, 100, 102), iar cand faci transferul din contab sql sa ai programul de la finante inchis.



#90 brotacica

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 October 2010 - 05:46 PM

AM O FACTURA CU SCONT 2%, LA MOMENTUL FACTURARII. AM INREGISTRAT IN FURNIZORII FACTURA CU VALOAREA TOTALA %(371,4426)=401 SI IN NOTE CONTABILE MANUALE SCONTUL 401=%(767,4426). TOATE BUNE DAR IN DECLARATIA DE TVA AM TVA DE RECUPERAT CARE ESTE FORMAT DIN SOLDUL CONTULUI 4424 PLUS TVA-UL DIN SCONT. IMI POATE EXPLICA CINEVA CARE SUNT CORELATII DIN BALANTA SI DECONT. MAI TB SA FAC CEVA DEOARECE DATELE DIN BALANTA NU CORESPUN CU DECONTUL.

MULTUMESC ANTICIPAT



#91 brotacica

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 October 2010 - 07:19 PM

revin cu mentiunea ca diminuarea de scont nefiind in jurnalul de cumparari probabil nu recunoaste diferenta pt declaratiea TVA. Poate sa-mi spuna cineva daca fac mentiune sub totalul din jurnal cu sumele in rosu si fac declaratia conform soldului din balanta pt TVA.



#92 abcde

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 75 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:oltenita

Postat 18 October 2010 - 07:57 PM

Vezi postareabrotacica, la Oct 18 2010, 07:19 PM, a spus:

revin cu mentiunea ca diminuarea de scont nefiind in jurnalul de cumparari probabil nu recunoaste diferenta pt declaratiea TVA. Poate sa-mi spuna cineva daca fac mentiune sub totalul din jurnal cu sumele in rosu si fac declaratia conform soldului din balanta pt TVA.

inregistreaza si factura de scont asa incat sa fie cuprinsa in jurnalul da cumparari (ca orice factura).



#93 ramona_nicodin

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 03 December 2010 - 02:01 PM

Vezi postareaica, la Mar 28 2006, 11:05 AM, a spus:

si eu folosesc contab.sql si sunt de aceeiasi parere cu voi, este bun.in plus toate actualizarile sunt gratuite.



mai utilizati programul contab sql?nu reusesc sa ma conectez la server pentru actualizare.



#94 ANAKINA

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 18 January 2011 - 12:41 PM

Buana ziua , am si eu o intrebare : Contab Sql se poate folosi pentru o firma neplatitoare de TVA ? Cum inregistrez facturile , la pret cu TVA ? Multumesc anticipat?



#95 ilia

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 65 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 22 January 2011 - 03:15 PM

Cum se selecteaza perioada trim. IV pentru listarea registrului de evidenta fiscala?



#96 ilia

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 65 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 22 January 2011 - 03:31 PM

Vezi postareaANAKINA, la Jan 18 2011, 12:41 PM, a spus:

Buana ziua , am si eu o intrebare : Contab Sql se poate folosi pentru o firma neplatitoare de TVA ? Cum inregistrez facturile , la pret cu TVA ? Multumesc anticipat?


Se poate. Trebuie doar sa-ti faci tu setarile necesare in modulul Gestiune.

Pentru cumparari faci setarile in Gestiune-stocuri-nomenclator produse-tip TVA si valoare TVA. De aici iti preia aceste setari in modulul Gestiune-furnizori-introducere facturi pentru materiale, iar pt. servicii le introduci acum. Tipurile de TVA sunt predefinite, trebuie doar sa alegi varianta ta.

Pentru vanzari faci setarile in Gestiune-Clienti- emitere facturi.



#97 brotacica

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 23 January 2011 - 05:15 PM

Buna, am incercat sa fac transfer la declaratia 394 si nu reusesc. Imi afiseaza lista cu erori dar nu stiu unde si ce sa verific. Am verficat daca toate firmele daca au codul fiscal introdus bine, programul ia automat RO, nu stiu unde sa verific. Multumesc anticipat pentru ajutor



#98 BITUCA

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 76 Postari:
  • Location:BUCURESTI

Postat 24 January 2011 - 01:15 PM

verifica daca codul fiscal are intr-adevar atributul fiscal ro ( verifici pe mfinante.ro)... daca n-are intra in meniul firme si sterge ro din codul fiscal... daca nu merge nici asa, in d394 stergi manual firmele si sumele care ti le-a importat din contabsql cu ro si nu sunt cu ro... succes !



#99 ilia

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 65 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 30 January 2011 - 12:44 AM

Vezi postareailia, la Jan 22 2011, 03:15 PM, a spus:

Cum se selecteaza perioada trim. IV pentru listarea registrului de evidenta fiscala?

Pentru trim. IV 2010, cum calculati imp. pe profit, ca registrul de evidenta fiscala face calculul de la inceputul anului.

Am nevoie urgent pentru ca trebuie sa inchei la 25 febr.

Multumesc!



#100 abcde

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 75 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:oltenita

Postat 15 February 2011 - 10:10 PM

de ce imi face reglari automate la facturi prin contul 308?
ce sa modific sa nu mai imi regleze programul automatfacturi cu +/- ??/
va multumesc pt raspunsuri anticipat






Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL