Iaro, la Jan 27 2007, 07:51 PM, a spus:
NOILE FACTURI - OMFP 2226 privind utilizarea unor formulare financiar-contabile
Postat 28 January 2007 - 01:25 AM
Postat 28 January 2007 - 01:47 AM
Bravo Septimiu!
Postat 28 January 2007 - 09:21 AM
mony23, la Dec 27 2006, 04:53 AM, a spus:
http://www.banknews.ro/stire/8186_companii...le_fiscale.html
Fisiere atasate
Postat 28 January 2007 - 10:53 AM
Deci cu asta m-amm lamurit..se rezolva prin decizia de alocare a primului numar
Acuma....voi veti comanda chitantiere sau le veti face si pe acestea..si inca o chestie...stie cineva daca e obligatoriu formatul A4..eu nu am vazut in 2226 asa ceva..mi-ar conveni A5..intra 2 exemplare pe o coala..multam Septimiu
Postat 28 January 2007 - 11:21 AM
Neouber, la Jan 28 2007, 10:53 AM, a spus:
Deci cu asta m-amm lamurit..se rezolva prin decizia de alocare a primului numar
Acuma....voi veti comanda chitantiere sau le veti face si pe acestea..si inca o chestie...stie cineva daca e obligatoriu formatul A4..eu nu am vazut in 2226 asa ceva..mi-ar conveni A5..intra 2 exemplare pe o coala..multam Septimiu
Postat 28 January 2007 - 09:27 PM
de ce nu se poate da decizia dupa ce se termina stocul vechi?
puteti sa-mi spuneti va rog unde scrie ca trebe emisa decizia la inceputul anului?
mersi
Postat 28 January 2007 - 11:02 PM
Fisiere atasate
Postat 29 January 2007 - 10:29 AM
Postat 29 January 2007 - 10:39 AM
Pentru persoana "ofensata" de remarca mea cu punctul pe i...i nu este nimeni..face parte dintr-o expresie....chill out
#290 Guest_conectarenet_*
Postat 29 January 2007 - 11:14 AM
#291 Guest_conectarenet_*
Postat 29 January 2007 - 12:56 PM
Postat 29 January 2007 - 02:40 PM
Postat 31 January 2007 - 07:17 AM
Postat 31 January 2007 - 08:45 AM
- Am vazut la cineva un tabel conceput pt raportarea semestriala la finante in care apareau si urmatoarele coloane: Nr ordine, Carnet nr, Nr_fiscal, Numere fiscale ale carnetului. Inainte exita seria, numarul (regimul special) si numarul intern.Confuzia mea este in legatura cu fostul numar de regim special si numarul intern. Inainte multi le aveau la fel. Acum nu mai exista decat un singur numar sau asa cum am vazul in tabelul de mai sus , ar exista un nr fiscal (fostul regim special) si un alt numar de ordine intern? Acestea pot sau nu sa fie diferite in functie de optiunea fiecaruia?
- In legatura cu CNP-ul scris pe factura nu cred ca obligativitatea inscrierii lui sa fi fost reglementata de Codul Fiscal. Daca imi aduc bine aminte, sper sa nu gresesc aparea printr-o lege cu averile demnitarilor , spalare de bani nu mai stiu exact , dar o sa incerc sa caut. Ar trebui vazut daca respectiva lege a fost abrogata ca sa putem spune ca nu mai trebuie inscris pe factura.
Postat 31 January 2007 - 09:34 AM
Postat 31 January 2007 - 11:35 AM
In luna decembrie am terminat toate facturile tipizate. Intre timp seful meu s-a trezit ca trebuie sa mai emitem o factura de servicii (comision din contract de intermediere reclaculat) in luna decembrie obligatoriu. In stoc nu mai am nici o factura tipizata. Se poate sa mai comand la vreo tipografie facturi tipizate valabile pentru anul 2006 acum in 01,02,07?
Va multumesc anticipat.
#297 Guest_conectarenet_*
Postat 31 January 2007 - 01:49 PM
express, la Jan 31 2007, 11:35 AM, a spus:
In luna decembrie am terminat toate facturile tipizate. Intre timp seful meu s-a trezit ca trebuie sa mai emitem o factura de servicii (comision din contract de intermediere reclaculat) in luna decembrie obligatoriu. In stoc nu mai am nici o factura tipizata. Se poate sa mai comand la vreo tipografie facturi tipizate valabile pentru anul 2006 acum in 01,02,07?
Va multumesc anticipat.
Postat 31 January 2007 - 04:10 PM
Postat 31 January 2007 - 04:22 PM
Anton KOVACS, la Jan 31 2007, 12:21 AM, a spus:
"Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
DECIZIA Nr. 90
din 18 iulie 2006
privind cazurile în care nu este necesară notificarea prelucrării unor date cu caracter personal
Publicată în: Monitorul Oficial Nr. 654 din 28 iulie 2006
În temeiul prevederilor art. 3 alin. (5) și (6) din Legea nr. 102/2005 privind înființarea, organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu modificările ulterioare, și ale art. 6 alin. (2) lit. b) din Regulamentul de organizare și funcționare a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, aprobat prin Hotărârea Biroului permanent al Senatului nr. 16/2005,
în aplicarea prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili cazuri în care notificarea nu este necesară,
luând în considerare faptul că anumite prelucrări de date se efectuează în mod frecvent în temeiul legii sau în interesul persoanelor vizate și nu sunt susceptibile de a afecta, cel puțin aparent, drepturile acestora,
văzând Nota nr. 964 din 22 februarie 2006 a Serviciului evidență operatori și prelucrări date și a Biroului autorizații din cadrul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal privind propunerea emiterii unei decizii de stabilire a formularelor tipizate ale notificărilor, precum și a unei decizii privind stabilirea cazurilor în care nu este necesară notificarea prelucrării unor date cu caracter personal,
președintele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal emite prezenta decizie.
Art. 1 - Notificarea prelucrării datelor cu caracter personal nu este necesară în următoarele cazuri:
a) când prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la petiționari este efectuată de autoritățile și instituțiile publice centrale și locale, serviciile publice descentralizate ale ministerelor și ale celorlalte organe centrale, companiile și societățile naționale, societățile comerciale de interes județean sau local și regiile autonome, în vederea îndeplinirii unor obligații legale;
b) când prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la propriii angajați și la colaboratorii externi este efectuată de entitățile de drept public și de drept privat, în vederea îndeplinirii unor obligații legale;
c) când prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la proprietarii sau chiriașii unui imobil folosit în comun este efectuată de către asociațiile de proprietari sau de locatari, în exercitarea drepturilor și obligațiilor stabilite prin lege, în scopul administrării acelui imobil.
Art. 2 - Prezenta decizie intră în vigoare la data publicării sale în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Art. 3 - Pe data intrării în vigoare a prezentei decizii, <A href="http://webeurolex/webeurolex.exe?activ=7&coddoc=21143#280869" target=_blank>Ordinul Avocatului Poporului nr. 54/2002 privind stabilirea unor situații în care nu este necesară notificarea prelucrării unor date cu caracter personal care cad sub incidența Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 383 din 5 iunie 2002, își încetează aplicabilitatea.
Președintele Autorității Naționale de Supraveghere a
Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,
Georgeta Basarabescu
"#300
Postat 31 January 2007 - 05:38 PM
Similar Topics
6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi