din ce am notat dupa ce am ajuns acasa, si nu in ordinea in care au fost date si mai ales punctajul nu-l mai stiu:
audit:
-acceptarea mandatului si contractarea lucrarilor(1 punct)-
-ipoteza continuitatii activitatii in misiunile de audid-fara punctaj nu-l mai stiu-problema 250 nu am ajuns pina acolo, asa ca ce am putut raspunde au fost referiri la principiul contabil al continuitatii activitatii (ca doar nu auditorul o sa continuie activitatea acolo ca este nemaipomenit,
-opinia defavorabila-224 fara punctaj
-paragraful introductiv in auditul statutar-am insistat pe diferenta dintre audit statutar si contractual sau intern si extern- si mai putin pe ce ar trebiu sa contina diferit
-datare raportului de audit fara punctaj-225 problema , :cool: nici pina acolo nu am ajuns asa ca am presupus ca este vorba de o incadrare temporala, adica exact perioada cuprinsa in raport si nu evenimentele dupa
deci pina aici nu stau f.bine,
evaluare:
-obiectiv si mijloace de realizare ale diagnozei de organizare ,management al resurselor umane
-problema de calculat valoarea contabila prin cele doua metode, aici datele cu privire la imprumut erau gresite t.1 200.000 si era vorba doar de 200.000 ca sa dea activ ,pasiv
-evaluarea creantelor
-superprofitul,goodwill(nu stiu daca am scris corect in engleza)
-care sunt elementele de calcul necesare ptr evaluarea intreprinderii prin rentabilitatea- aici am zis ceva de capacitatea beneficiara si cele 4 metode de calcul desi tare imi este teama ca nu despre asta era vorba ( nu m-am uitat o sa ma uit, daca mai conteaza)
control:
-cine conduce curtea de conturi- am raspuns Consilul superior al curtii sau cam asa ceva :biggrin:
-casare 3 auto amortizate integral ,se recupereaza 10000 din piese ->se vaind->nu se incaseaza banii, care este prejudiciul-am zis ca doar ca cei 10000 daca nu ii mai recuperaza de la client ( mijloacele fixe sunt amortizate integral ,cheltuielile sunt deductibile ? care prejudiciu?)
-ternul dat fara plata care este prejudiciul_ eu am zis ca daca este in patrimoniul intreprinderii nici unul :biggrin:
-ramburasare tva
expertiza:
-documentatia si studiul documentelor in elaboararea raportului de expertiza
-atributii CECCAR
-raportul de expertiza
si inca doua pe care nu am mai incercat sa mi le amintesc
si grile:
audit:1c;2a;3a;4c;5a;
evaluare1c;2b;3b;4b;5b-nu sunt sigura daca nu trebuia c
control-1c;2c;3a-nu sunt sigura;4b;5c
expertiza 1b;2b;3c;4b;5a