Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#21 mihaela.mastacan

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 08 September 2007 - 05:28 PM

Buna seara!
Ce parere aveti despre varianta nr. 10? Din cate mi-am dat seama unele din problemele de la contab si fiscalitate nu erau in cartea de grile :notworthy:

#22 florinav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 08 September 2007 - 05:48 PM

Vezi postareamihaela.mastacan, la Sep 8 2007, 06:28 PM, a spus:

Buna seara!
Ce parere aveti despre varianta nr. 10? Din cate mi-am dat seama unele din problemele de la contab si fiscalitate nu erau in cartea de grile :notworthy:

sal.asa e.dar oricum am avut un pic noroc ca nu au dat ce e cele mai dificile pb...
eu nu prea m am descurcat la drept, dar am tras si eu un pic pe aratura... :pullhair:
eu sper sa iau da nu stiu ce naiba facem maine..
bafta tuturor!

#23 mihaelaadm

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 08 September 2007 - 06:33 PM

PERSONAL CRED CA A FOST FOARTE GREU. EU AM AVUT VARIANTA 5. NU STIU CE AM FACUT, DAR LA FISCALITATE A FOST FOARTE GREU.

#24 davideg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 42 Postari:

Postat 08 September 2007 - 06:34 PM

nu va spun parerea mea,pt.ca s-ar putea sa ma caute astia cu politia,intr-un cuvant,bataie de joc,daca nu invatam nimic,dar absolut nimic,si ma duceam cu ce stiam din practica si de la tv si radio,luam aceeasi nota.Au profitat de oboseala noastra si ne-au servit niste "basini"de subiecte ca la cursurile de reconversie profesionala.scuzati lmbajul,dar chiar nu-mi pasa,poate ma da afara de pe forum si chiar si din tara.La scara mai mica,astia de sus isi bat joc de astia mici,la fel cum se intampla in toata tara asta de 2 lei.Sa nu ma contrazica nimeni.Si nu o mai dati cu timp scurt de examen si complexitate,a fost un rahat cu perje,asta a fost,daca nu are nimeni curaj sa o spuna o spun eu.Am dat 600 de mii pe carte si 2 mil la cusuri, ca sa am unde sa ma duc o luna de zile,fara sa invat nimic,dar nimic din ce s-a dat la examen.Sa nu mai vorbesc de ambiguitatea enuntarilor din probleme si greseli de tipar sau mai stiu eu ce.Si cand ma gandesc ca ne mai ducem si maine.Macar sa le consum hartia si timpul de banii care i-am dat. :aggressive: :notworthy:

#25 adima

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 08 September 2007 - 06:40 PM

am avut subiectul nr10. Nu cred ca a fost greu dar din ceea ce se putea face nu se aduna mai mult de nota 6. Daca am noroc sa mi-a dea. Sper ca maine voi avea timp sa postez din memorie subiectele
Stie cineva maine vom avea aceleasi numere? Dar comisia de disciplina ca fi aceeasi?
Bafta tuturor!

#26 chingaru

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 08 September 2007 - 06:52 PM

Salut,

eu am avut var.6. Nu mi s-au parut atat de greu de abordat subiectele. La conta si drept totul a fost o.k, insa la fiscalitate am intampinat ceva probleme la subiectul cu impozitul din activitatea de taximetrie, pentru ca nu am stiut cat este cota de cheltuieli forfetare.

Multa bafta tuturor !

#27 Cristinuta10

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 08 September 2007 - 06:58 PM

Hello! Si eu am avut varianta nr. 3, ce posa zik... la drept subiecte ok - scurt si al obiect, la fiscalitate - 2 probleme mi s-au parut greoaie, iar la contabilitate intr-adevar problemele au avut o formulare ambigua si nu prea am stiut exact ce vor .... nu ma asteptam .... Referitor la timp, scurt in comparatie cu subiectele, in special la contabilitate ... Bafta tuturor maine !

#28 carmen alba

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:03 PM

buna
am avut varianta 9
poate sa dea cineva raspunsurile la fiscalitate pentru varianta 9?

la livrare marfa intracomunitare sigur era intrprindere mica(eu nu tin minte asa ceva)

#29 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:14 PM

avand in vedere subiectele de la conta - pot spune ca subiectele au fost complexe si au necesitat atentie... Nu se puteau rezolva subiectele doar daca treceai prin materie ca gasca prin apa... Chiar au fost subiecte care trebuia sa simti modul lor de abordare si sa le analizezi din experienta sa zic asa... grilele au fost identice ca in carte. Acolo trebuia chiar citire, rabdare si atentie. Fiscalitatea in schimb :biggrin: m-a dat pe spate. Initial nu am stiut sa abordez nici o problema... Noroc ca mi-am revenit ulterior deorece mai aveam 45 de minute si nu trecusem prin problemele de la fiscalitate si drept. dreptul.. este o materie care o invat din obligatie.. nu ma pot pronunta asupra acestei materii... nu e ptr mine... dar!!! macar au fost subiecte din carte, nu pot spune ca m-au socat. dar MAINE :notworthy: .... nu stiu in acest moment nici cu ce se mai manaca fiecare materie in parte. Ma sperie evaluarea si expertiza contabila rau !!! sunt la pamant cu theoria ... Va dorec bafta in continuare...
Maria
Maria

#30 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:26 PM

eu am avut varianta 6! Problema cu balanta ai putut s-o faci?

#31 anador

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:32 PM

Vezi postareaandra lazarescu, la Sep 8 2007, 06:22 PM, a spus:

sal!
cine a avut varianta 3 ? formularile subiectelor la conta, au fost cam aiurea

Aiurea de tot....., mai ale ca subiectul cu impozitul anticipat al bancilor care SE VA APLICA din 2008.... ,problema de fiscalitate societate romaneasca cu partipatiune straina....
Nici acum nu-mi pot reveni, tremura toata, nu stiu daca de nervi sau de ceata problemelor, pe care zau daca le intilnim in practica....

#32 diky

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:33 PM

Vezi postareaALUPEI OTILIA, la Sep 8 2007, 04:32 PM, a spus:

despre rezolvari prb., grile .. se discuta DEJA la topicul de rezolvari !!!!!

va rog mult, sa nu amestecam IAR topicurile, da ?

aici vb despre impresii... pareri .. mici barfe :biggrin:

xtina si ev., VA MUT MESAJELE ACOLO !!

#33 gabrieladeac

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:37 PM

Am avut varianta Nr.5 . Mi-i s-a parut destul de accesibila, fata de ceea ce am auzit la ceilalti colegi.
Fiecare subiect lasa loc la o discutie. La contabilitate , mi-a fost ciuda ca a fost foarte mult. Pana am rezolvat grilele si fiecare problema de judecata,
a trecut o mare parte din timp, chiar si asa le-am facut pe rapid. Fiscalitatea a mers repede (nu am avut incotro), dar sincera sa fiu ne-a ajutat mult cursul pe care l-au tinut cei de la Ceccar Arad. Din 2 iulie a inceput pregatirea si pot sa spun ca au contat mult 2 luni intensive de pregatire zilnica.. Toate problemele importante din tematica au fost atinse. La drept de asemenea, am primit baza, cum trebuie judecate situatiile si ne-a ajutat mult.
Eu sper sa fie toate bine si sa se continue si maine.
Bafta sa aveti toti.

#34 diky

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:41 PM

Vezi postareaWelcome, la Sep 8 2007, 08:14 PM, a spus:

avand in vedere subiectele de la conta - pot spune ca subiectele au fost complexe si au necesitat atentie... Nu se puteau rezolva subiectele doar daca treceai prin materie ca gasca prin apa... Chiar au fost subiecte care trebuia sa simti modul lor de abordare si sa le analizezi din experienta sa zic asa... grilele au fost identice ca in carte. Acolo trebuia chiar citire, rabdare si atentie. Fiscalitatea in schimb :biggrin: m-a dat pe spate. Initial nu am stiut sa abordez nici o problema... Noroc ca mi-am revenit ulterior deorece mai aveam 45 de minute si nu trecusem prin problemele de la fiscalitate si drept. dreptul.. este o materie care o invat din obligatie.. nu ma pot pronunta asupra acestei materii... nu e ptr mine... dar!!! macar au fost subiecte din carte, nu pot spune ca m-au socat. dar MAINE :pullhair: .... nu stiu in acest moment nici cu ce se mai manaca fiecare materie in parte. Ma sperie evaluarea si expertiza contabila rau !!! sunt la pamant cu theoria ... Va dorec bafta in continuare...
Maria
eu am avut grila 6, subiectele mi s-au parut grele............. :notworthy: sanse minime de reusita

#35 bituminel

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:45 PM

Vezi postareaWelcome, la Sep 8 2007, 02:11 PM, a spus:

am fost nr 4. la Fiscalitate nu cred ca am avut preo problema din culegere, dar sa zicem asemanatoare. La drep studiile de caz exact ca in carte, numai ca am intrat intr-o criza de timp adica 10 minute :pullhair: si am inceput sa scriu in graba... Nu mai judecam deloc!!! aaaaaaaaaaa! la fiscalitate !!! problema nr 5 aia cu ven din consultanta ne intreba ce se calculeaza imp venit sau imp profit !!! voi ce ati raspuns? chiar sunt curioasa... daca mai aveti chef.... :notworthy:

si io tot varianta 4 :),
era impozit pe profit pentru ca veniturile din consultanta erau > 50% din veniturile totale.

stie cineva , rezolvarile la variante se posteaza pe undeva ? pe site-ul ceccar ?

Aceasta postare a fost editata de bituminel: 08 September 2007 - 07:48 PM

#36 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:51 PM

Si eu am avut varianta 4, am cam zbarcit problema la fiscalitate, cu impozitu, adica pb 5...iar la drept 2 mi s-au parut inabordabile...mie...Am constatat ca au fost cam multe capcane in subiectele astea...voi ce parere aveti? Si de asemenea volumul era de 4 ore lejer, nu 3!
DanielaZ

#37 andra lazarescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:52 PM

ai cumva subiectele(problemele) la conta si fiscalitate, de la 3?
eu n-am apucat sa le mai notez si nu-mi aduc aminte amanunte.

#38 bituminel

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:54 PM

la varianta 4 la drept toate problemele erau din carte, cuvant cu cuvant :).

la cat era si io zic ca trebuia 4 ore minim.

Aceasta postare a fost editata de bituminel: 08 September 2007 - 07:56 PM

#39 andra lazarescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:54 PM

Vezi postareaanador, la Sep 8 2007, 08:32 PM, a spus:

Vezi postareaandra lazarescu, la Sep 8 2007, 06:22 PM, a spus:

sal!
cine a avut varianta 3 ? formularile subiectelor la conta, au fost cam aiurea

Aiurea de tot....., mai ale ca subiectul cu impozitul anticipat al bancilor care SE VA APLICA din 2008.... ,problema de fiscalitate societate romaneasca cu partipatiune straina....
Nici acum nu-mi pot reveni, tremura toata, nu stiu daca de nervi sau de ceata problemelor, pe care zau daca le intilnim in practica....

ai cumva subiectele(problemele) la conta si fiscalitate, de la 3?
eu n-am apucat sa le mai notez si nu-mi aduc aminte amanunte.

#40 leila

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 173 Postari:

Postat 08 September 2007 - 07:56 PM

si eu tot varianta 4. Dupa parerea mea, avand in vedere ca am fost sfatuiti aici la Iasi sa scriem ce stim dar sa nu lasam subiectul neabordat, cred ca varianta 4 da sanse la promovare. Eu de exemplu am rata problema cu impozitul pe cladiri de la fiscalitate. Totusi zic ca au fost subiecte blande fata de ceea ce am facut la cursuri. Asa ca cine mai citeste in seara asta sfat pentru maine: scrieti catusi de putin ca cica se puncteaza, chiar daca va invartiti in jurul subiectului scrieti, bine sa va invartiti in apropierea lui. Bafta maine!

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL