Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cerere de chemare in judecata a camerei consultantilor fiscali - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 5

Salt la continut

- - - - -

cerere de chemare in judecata a camerei consultantilor fiscali

186 replies to this topic

#81 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 18 December 2007 - 03:17 PM

Problema este si a membrilor inscrisi in aceasta Camera. Daca accepta sau nu acest statut in aceste conditii.
Si se pare ca accepta. Doar avem deja opinii ale unor candidati care sustin ca ei au invatat si au luat. Nu uitati cei din martie si iunie ca ati avut un atu (grilele din care s-au data toate intrebarile). Acest avantaj noi cei din sesiunea din decembrie nu l-am mai avut. Aici este problema si se pare ca unii nu vor sa il priceapa.

Oricat ai vrea sa inveti daca eu ca examinator vreau sa te pic pai fii sigur ca pot sa o fac. Cum? Simplu... Dau numai intrebari din codul vamal si gata ... cu asta am spus totul...
Problema este ce isi doreste aceasta camera. Sa asigure niste servicii profesionale sau sa incaseze numai bani pentru folosul lor personal. Haideti sa fim seriosi ca nu suntem copii.
Astia suntem. Sa nu ne ascundem dupa degete. Pot sa vina sa ne invarta in fata verzi si uscate daca aveau interesul sa coopteze noi membrii o faceau elegant prin publicarea unor grile noi sau eventual sa fii dat din cele vechi. Insa au vrut numai bani. Niste nenorociti...

Asta este...

#82 DeliaMarin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 18 December 2007 - 05:04 PM

A primit cineva raspuns pozitiv la contestatie? Sau macar raspuns?

#83 Ronaldo

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 587 Postari:
  • Interests:Fotbal, filme

Postat 18 December 2007 - 05:28 PM

Astazi se pare ca ar trebui sa primim raspuns...
"The saddest thing in life is wasted talent."
R. de Niro - A BRONX TALE

#84 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 18 December 2007 - 06:00 PM

Vezi postareaRonaldo, la Dec 18 2007, 07:28 PM, a spus:

va asteptam cu vesti bune.

#85 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 19 December 2007 - 09:26 AM

Vezi postareaRonaldo, la Dec 18 2007, 05:28 PM, a spus:

ai primit vreun raspuns ? eu nu am primit nimic si vad ca nici pe site nu este scris inca nimic ..... :lostit (13):

#86 DeliaMarin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 19 December 2007 - 12:26 PM

Am mai putea fi si seriosi? :)
Evident, in cel mai bun caz o sa vina ceva de genul, "multumim pentru participare, argumentele dumneavoastra sint nefondate, va asteptam si la anu', stim ca sinteti fraieri"

#87 b_simona

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 19 December 2007 - 07:40 PM

mi-au acceptat contestatia. :lostit (13):
sper ca si voua. sper ca au reconoscut toate greselile.sincer nu ma asteptam sa recunoasca ca au gresit.
bine ca s-au trezit in al 12-lea ceas.
felicitari si tie ronaldo, felicitari si simonei

#88 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 19 December 2007 - 07:51 PM

bravo voua, dragilor !!! :lostit (13):

ati scapat si de proces ... :thumbup: , uuuffff !

#89 mirelatanchis

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 19 December 2007 - 07:53 PM

Vezi postareacontasoft, la Dec 18 2007, 06:00 PM, a spus:

ma alatur si eu celor care mai vor sa dea camera in judecata. Raspunsul meu a fost <respins>. Cei din data de 9.12.2007 care au fost admisi ce intrebari au contestat?

#90 mirelatanchis

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 19 December 2007 - 09:03 PM

Vezi postareamirelatanchis, la Dec 19 2007, 07:53 PM, a spus:

Vezi postareacontasoft, la Dec 18 2007, 06:00 PM, a spus:

ma alatur si eu celor care mai vor sa dea camera in judecata. Raspunsul meu a fost <respins>. Cei din data de 9.12.2007 care au fost admisi ce intrebari au contestat?
cred ca din data de 09.12.2007 nu a fost admisa nici o contestatie

#91 lyv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:

Postat 19 December 2007 - 09:11 PM

[quote name='mirelatanchis' date='Dec 19 2007, 09:03 PM' post='156305']

Mi-au acceptat si mie contestatia. Sunt si eu admis. Eu am dat sambata 08.12. si mai aveam nevoie de o intrebare. Am contestat doar intrebarea cu masina noua. Se pare ca au recunoscut ca era gresita. Bafta tuturor.

#92 Ronaldo

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 587 Postari:
  • Interests:Fotbal, filme

Postat 19 December 2007 - 10:55 PM

Felicitari b_simona, felicitari lyv. Si mie mi-au acceptat contestatia. Sincer, chiar nu aveam sperante mari (cu toate ca aveam 30 raspunsuri bune la examenul de sambata si am contestat 4 intrebari a caror analiza atenta m-a dus la concluzia ca la toate am dreptate - cu mici rezerve totusi la una din ele; spun ca n-aveam sperante pt. ca nu ma asteptam sa stea ei si sa citeasca atent argumentele pe care le-am adus si care mi-au luat un efort mare in sensul ca am lucrat aprox. 12-14 ore efectiv la conceperea contestatiei)... Sper sa fim mai multi de pe forum decat noi 3 de pana acum care se regasesc pe lista celor celor a caror contestatii au fost acceptate (din pacate doar 25 dintr-un total de 261 - mi se par putine, dar totusi ma mir sincer ca au avut puterea sa recunoasca macar si partial ca au gresit). Oricum, eu astept sa i se dea fiecaruia un raspuns clar privind solutionarea contestatiilor. Va tin la curent cu evolutia evenimentelor, astept cu optimism sa mai apara si alti membrii cu contestatii acceptate, iar celor a caror demers nu a fost incununat de succes le spun CAPUL SUS, PT. CA VALOAREA VOASTRA (A NOASTRA A PARTICIPANTILOR DE FAPT) NU SE REFLECTA IN ACEST EXAMEN ! Multumesc inca o data tuturor celor care au contribuit pe forum cu postari referitor la examen, pt. ca au fost de mare ajutor. :lostit (13):
"The saddest thing in life is wasted talent."
R. de Niro - A BRONX TALE

#93 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 20 December 2007 - 09:35 AM

mie nu mi-au acceptat contestatia :lostit (13):

#94 b_simona

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 20 December 2007 - 10:31 AM

cate puncte iti trebuiam? ce grile ai contestat?

#95 mirelatanchis

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 20 December 2007 - 11:59 AM

Vezi postareab_simona, la Dec 20 2007, 10:31 AM, a spus:

cate puncte iti trebuiam? ce grile ai contestat?
eu am dat in data de 09.12.2007 si imi trebuiau 2 puncte. La varianta F am contestat intrebarile nr 6 si nr 10.
La intrebarea nr 6 eu consider raspunsul corect 3000 iar la intrebarea nr 10 am considerat ca nici o varianta nu este corecta

#96 lupoaica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 138 Postari:

Postat 20 December 2007 - 03:33 PM

Felicitari tuturor! :lostit (13):
preda

#97 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 20 December 2007 - 08:44 PM

Pai si acuma daca vi s-a acceptat contestatia sunteti multumiti?
Interesant mod de abordare. Mai sapt trecute erati cu vocile mari pe acest forum iar acuma va felicitati.
Problema examenului acesta era modul de organizare a lui.

Oricum v-ati vazut cu sacii in caruta si asta este. Mergeti mai departe.

Din peste 260 de contestatii doar vreo 15 au trecut. Asta nu schimba cu nimic situatia de fond.
Era vorba de lipsa de sansa in raport cu sesiunile anterioare. Era vorba de intreaga abordare a examenului.
Dar asta este...

Va felicit si eu pe cei care ati luat si nu pot sa va urez decat sa va prezentati de urgenta ca sa achitati taxele de inscriere in camera plus cotizatia anuala.
Dar or sa va caute ei stati linistiti.

#98 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 20 December 2007 - 09:07 PM

Vezi postareaALUPEI OTILIA, la Dec 19 2007, 07:51 PM, a spus:

bravo voua, dragilor !!! :lostit (13):

ati scapat si de proces ... :thumbup: , uuuffff !

Am scapat si de proces. Doar pentru ca a fost admis unul sau doi sau trei din lista de 30 de persoane care s-a facut gata am scapat de proces.
Astia suntem fratilor.... Nu pot sa va numesc lasi... pot sa spun ca asta este starea de spirit a fiecarui cetatean al acestei tari. Fara sa generalizez, ma rezum sa afirm ca tot ceea ce vedem zilnic este rezultatul nepasarii noastre. A faptului ca ne ghidam dupa principiul daca mie imi este bine restul ce mai conteaza. Sau haide sa ma folosesc de cativa fraieri ca sa imi ating scopul.

Rusine mare celor care acuma dau inapoi si nu vor sa mai mearga inainte cu procesul.

As vrea sa vorbesc personal cu dl sau dna care a vorbit deja cu un avocat. Rog sa ma contacteze pe mail.

#99 dienuk

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 63 Postari:

Postat 20 December 2007 - 10:03 PM

Subscriu si eu la acest punct de vedere.Asa ceva nu s-a mai pomenit la un examen, si am dat destule pina acum. Personal am avut 29 de puncte ,nu am depus contestatie , dar cred ca cineva ar trebui sa dea niste explicatii (ca sa nu zic scuze) legat de tot ce s-a intimplat acolo.A fost si ramine o mare nedreptate ,pentru noi marea majoritate.Poate ca si noi am invatat, poate am fi meritat altceva .Eu ramin pe acea lista,daca ea mai exista.

#100 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 20 December 2007 - 10:55 PM

Vezi postareaalmcomp, la Dec 20 2007, 08:44 PM, a spus:

Pai si acuma daca vi s-a acceptat contestatia sunteti multumiti?
Interesant mod de abordare. Mai sapt trecute erati cu vocile mari pe acest forum iar acuma va felicitati.
Problema examenului acesta era modul de organizare a lui.

Oricum v-ati vazut cu sacii in caruta si asta este. Mergeti mai departe.

Din peste 260 de contestatii doar vreo 15 au trecut. Asta nu schimba cu nimic situatia de fond.
Era vorba de lipsa de sansa in raport cu sesiunile anterioare. Era vorba de intreaga abordare a examenului.
Dar asta este...

Va felicit si eu pe cei care ati luat si nu pot sa va urez decat sa va prezentati de urgenta ca sa achitati taxele de inscriere in camera plus cotizatia anuala.
Dar or sa va caute ei stati linistiti.
recunosc ca si pe mine m-a uimit numarul extrem de redus al celor care au facut contestatie ..... din circa 3800 de persoane picate doar 260 au facut contestatie .... eu sunt pe lista de chemare in judecata, dar nu stiu cum sa procedam ....

Similar Topics Collapse

30 useri citesc topicul

0 membri, 30 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL