Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cerere de chemare in judecata a camerei consultantilor fiscali - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

- - - - -

cerere de chemare in judecata a camerei consultantilor fiscali

186 replies to this topic

#161 criogenia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 11 January 2008 - 01:08 PM

Draga Sylvyana,

Este clar ca nu vrei sa vezi aceea departajare de care iti vorbeam. Eu, de pilda nu m-am dus la examen pt aceea semnatura. De cum am citit legea mi s-a parut o mare prostie ca un consultant fiscal sa "atarne" sa depinda de o semnatura. Este jenant pentru statutul de profesie liberala. Cum jenant este si faptul ca expertii contabili trebuie sa vizeze o situatie financiara anuala.
Aceste meserii vor avea greutate in Romania in momentul in care patronii vor intelege ca pot sa efectueze anumite operatiuni cu costuri fiscale cat mai mici.
Referitor la faptul ca afirmi ca toti contabili de buticuri s-au ingramadit sa dea acuma. In noiembrie 2006 tot acei contabili s-au ingramadit (au fost inscrisi peste 8900 de persoane)?
Poti sa afirmi cu mana pe inimia ca daca ai fi dat examenul la sesiunea din decembrie ai fi trecut? Ai facut singura subiectele ca sa vezi cum stai?
Sau este mai usor sa faci niste false declaratii?
Sa stii ca adevarul este intotdeauna la mijloc dar macar ar trebui sa recunoastem ca cei care au dat in dec 2007 nu au avut aceeasi sansa cu cei care au dat in martie 2007 sau iunie 2007.
Cunosc doua persoane care au dat in aceste sesiuni si pot spune ca ei s-au axat numai pe cele 500 de intrebari pe care le-au parcurs de vreo 3 ori si au reusit sa ia examenul.

Toate firmele mele cu care colaborez sunt multumite de mine pt ca le dau informatii despre fiscalitate intocmai si la timp. Nici macar un patron pana acuma nu m-a intrebat de conturile contabile si numai de impozite si taxe. Atata. Si eu pot sa afirm ca i-am ajutat sa ia deciziile cele mai bune din punct de vedere fiscal astfel incat si ei sa plateasca varianta minima pretabila spetei lor.

Asta este...

P.S. - Si daca tot acorzi consultanta fiscala, sa stii ca o persoana cand intreaba o situatie nu vrea sa stie continutul legii ci interpretarea acesteia. Asta inseamna consultanta fiscala si nu "copy-paste".

#162 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 11 January 2008 - 01:52 PM

Ca "toate firmele cu care colaborezi au fost multumite de informatiile fiscale pe care le-ai dat intocmai si la timp", sunt de acord cu tine. Nu pot si nu imi permit sa te contrazic. Dar vreau sa te intreb ceva: tu esti multumita ca aceste informatii fiscale pentru care, sunt convinsa, ai muncit ca sa le afli, sa le intelegi, le-ai dat gratuit? I-ai ajutat pe patroni. Ei ti-au rasplatit efortul?

#163 criogenia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 11 January 2008 - 02:10 PM

Vezi postareaAnaStancu, la Jan 11 2008, 01:52 PM, a spus:

Ca "toate firmele cu care colaborezi au fost multumite de informatiile fiscale pe care le-ai dat intocmai si la timp", sunt de acord cu tine. Nu pot si nu imi permit sa te contrazic. Dar vreau sa te intreb ceva: tu esti multumita ca aceste informatii fiscale pentru care, sunt convinsa, ai muncit ca sa le afli, sa le intelegi, le-ai dat gratuit? I-ai ajutat pe patroni. Ei ti-au rasplatit efortul?

Ai dreptate. Problema este doar de educatie.
Ia un cioban din padure si adu-l la Bucuresti.
Cam asta s-a intamplat cu Romania cand a intrat in UE.
Incearca sa explici unui patron acuma ca trebuie sa plateasca un consultant fiscal ca sa ii calculeze taxele si impozitele. O sa zica:"Pai si cu contabilul ce facem?"

Rabdare... rabdare... va veni si vremea consultantilor fiscali...
Trebuie sa se mai aseze piata...

Oricum eu daca as fi devenit membru al acestei Camere as fi militat pentru a respinge "rusinea" de semnatura pe o declaratie. Nu in asta consta munca consultantului fiscal.

Apropoa tot dnei Sylvyana ii transmit faptul ca un consultant fiscal nu poate viza declaratiile firmelor la care tot el intocmeste contabilitatea. Cu alte cuvinte eu nu pot sa semnez pt firmele mele decl 101. Asta asa ca fapt divers.
Nu stiu cine s-a ingramadit mai degraba. Eu macar pot sa afirm ca stiu foarte bine in ce m-am bagat.

#164 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 11 January 2008 - 03:13 PM

jojoro, :thumbup: primesti AVERTIZARE PUBLICA pt. jigniri ! si atat, deocamdata !

dragilor, asa cum ziceau Olguta si criogenia, nu puteti recurge la jigniri daca cineva are o alta parere, chiar daca aceasta alta parere va scoate din sarite !
eu cred ca mesajele sylvyanei nu se vor o jignire, ci sunt doar un alt punct de vedere asupra unei situatii extrem de tensionate. amintiti-va ca au mai fost persoane care sustineau acelasi lucru ca sylvyana, cu ocazia examenului din nov. 2006 .. si atunci - ca si acum - au fost "executati" ... si atunci ca si acum am condamnat aceste "executii" facand apel la toleranta asupra opiniilor contrare.

probabil ca sylvyana nu are dreptate (eu nu am participat la aceste examene, deci nu stiu decat din ce vb voi). cu siguranta ceva nu e in regula cu cele 2 examene care au avut o promovabilitate asa mica, insa va rog mult sa nu lasati nervii si revolva sa-si puna o asa mare amprenta pe mesajele voastre.

sunt sigura ca se poate discuta in termeni civilizati, ati dat deja dovada de asta :lostit (13):

numai bine.

#165 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 11 January 2008 - 05:20 PM

Am inceput sa tin contabilitatea firmelor particulare la inceputul anului 1992. Pe vremea aceea stiti care era mentalitatea patronilor? La ce-mi trebuie contabil? Ce eu nu stiu sa calculez cat am castigat? Sau se scuzau ca nu au bani sa plateasca un contabil care, credeau ei, oricum nu faceau nimic. Nu ii condamn pentru ca totul pe vremea aceea totul era la inceput. Si nu isi angajau contabil. Pana au inceput controalele si au inceput sa dea din buzunar amenzi usturatoare. Atunci, incet, incet, multi dintre ei (nu toti) si-au dat seama ca au nevoie de contabil. Dar i-au exploatat la maxim. Contabilul era si jurist si inspector de personal, de multe ori si secretara etc. Si asta nu pentru ca primeau mai multi bani ci pentru ca in general breasla asta a noastra este formata din oameni de bun simt si muncitori, care vedeau ca firma este la inceput si patronul respectiv nu avea puterea financiara sa plateasca mai multi oameni. Numai ca acum dupa 15 ani, patronii respectivi, desi s-au ridicat din punct de vedere financiar, au ramas cu ideile de atunci: contabilul sa le faca pe toate. Nu angajeaza un jurist, ca stie contabilul, nu angajeaza un inspector de personal, pentru ca stie contabilul, si mai nou, nu angajeaza un consultant fiscal pentru ca stie contabilul. Contabilul care este platit cu un singur salariu nu cu 3 sau 4. Iar noi le plangem de mila si in loc sa ne aparam drepturile, ne certam intre noi. Eu chiar nu mai inteleg nimic. Cred ca ar trebui sa ne strangem toti contabilii si sa infiintam, nu un sindicat cum se vorbeste pe alte topicuri, ci o FUNDATIE DE AJUTORARE A SARACILOR PATRONI ca tot muncim mai mult pe gratis.

#166 lupoaica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 138 Postari:

Postat 11 January 2008 - 06:55 PM

Bravo ANASTANCU! Imi place cum gandesti! Ai dreptate! :lostit (13):
preda

#167 naiman_a

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 182 Postari:
  • Interests:afaceri

Postat 12 January 2008 - 06:41 PM

Vezi postareaAnaStancu, la Jan 11 2008, 05:20 PM, a spus:

Am inceput sa tin contabilitatea firmelor particulare la inceputul anului 1992. Pe vremea aceea stiti care era mentalitatea patronilor? La ce-mi trebuie contabil? Ce eu nu stiu sa calculez cat am castigat? Sau se scuzau ca nu au bani sa plateasca un contabil care, credeau ei, oricum nu faceau nimic. Nu ii condamn pentru ca totul pe vremea aceea totul era la inceput. Si nu isi angajau contabil. Pana au inceput controalele si au inceput sa dea din buzunar amenzi usturatoare. Atunci, incet, incet, multi dintre ei (nu toti) si-au dat seama ca au nevoie de contabil. Dar i-au exploatat la maxim. Contabilul era si jurist si inspector de personal, de multe ori si secretara etc. Si asta nu pentru ca primeau mai multi bani ci pentru ca in general breasla asta a noastra este formata din oameni de bun simt si muncitori, care vedeau ca firma este la inceput si patronul respectiv nu avea puterea financiara sa plateasca mai multi oameni. Numai ca acum dupa 15 ani, patronii respectivi, desi s-au ridicat din punct de vedere financiar, au ramas cu ideile de atunci: contabilul sa le faca pe toate. Nu angajeaza un jurist, ca stie contabilul, nu angajeaza un inspector de personal, pentru ca stie contabilul, si mai nou, nu angajeaza un consultant fiscal pentru ca stie contabilul. Contabilul care este platit cu un singur salariu nu cu 3 sau 4. Iar noi le plangem de mila si in loc sa ne aparam drepturile, ne certam intre noi. Eu chiar nu mai inteleg nimic. Cred ca ar trebui sa ne strangem toti contabilii si sa infiintam, nu un sindicat cum se vorbeste pe alte topicuri, ci o FUNDATIE DE AJUTORARE A SARACILOR PATRONI ca tot muncim mai mult pe gratis.

Bravo !
Ai spus lucrurilor pe nume.
O zi buna!

Doua lucruri se platesc pe lumea asta : Prostia si domnia
naiman_a@yahoo.com

#168 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 13 January 2008 - 10:42 AM

Parerea mea e ca dna/dra Sylvyana nici macar nu merita sa fie pomenita in atatea mesaje .... mai bine lasati-o in pace pe dna "geniu" consultant fiscal, are dreptate, ea este un geniu si noi suntem niste prosti ....
asa ca, dna/ra Sylvyana, NU acesta este topicul pt genii, aici discuta prostia, adica restul lumii .... deci .... miscati-va de pe acest topic, ca sa ma exprim elegant ......

#169 Ronaldo

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 587 Postari:
  • Interests:Fotbal, filme

Postat 14 January 2008 - 12:51 PM

Imi pare rau ca discutia a degenerat, dar nu mi se pare corect ca sylviana sa isi exprime in acest mod opinia pt. ca examenul din iunie (cand a luat ea cu 100 puncte) nu se poate compara ca greutate cu cel din decembrie - dovada sta si procentul de promovabilitate extrem de redus la cel din dec 2007. Eu am promovat acest examen din dec 2007 in urma solutionarii favorabile a contestatiei depuse de mine, dar raman la parerea ca nu a existat fair-play in organizarea celor 4 examene pt consultant fiscal de pana acum : cel din nov 2006 si cel din dec 2007 au fost mult diferite fata de cele din martie si iunie 2007.
"The saddest thing in life is wasted talent."
R. de Niro - A BRONX TALE

#170 miha m

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 223 Postari:

Postat 14 January 2008 - 03:38 PM

Vezi postareaALUPEI OTILIA, la Jan 11 2008, 03:13 PM, a spus:

jojoro, :thumbup: primesti AVERTIZARE PUBLICA pt. jigniri ! si atat, deocamdata !

dragilor, asa cum ziceau Olguta si criogenia, nu puteti recurge la jigniri daca cineva are o alta parere, chiar daca aceasta alta parere va scoate din sarite !
eu cred ca mesajele sylvyanei nu se vor o jignire, ci sunt doar un alt punct de vedere asupra unei situatii extrem de tensionate. amintiti-va ca au mai fost persoane care sustineau acelasi lucru ca sylvyana, cu ocazia examenului din nov. 2006 .. si atunci - ca si acum - au fost "executati" ... si atunci ca si acum am condamnat aceste "executii" facand apel la toleranta asupra opiniilor contrare.

probabil ca sylvyana nu are dreptate (eu nu am participat la aceste examene, deci nu stiu decat din ce vb voi). cu siguranta ceva nu e in regula cu cele 2 examene care au avut o promovabilitate asa mica, insa va rog mult sa nu lasati nervii si revolva sa-si puna o asa mare amprenta pe mesajele voastre.

sunt sigura ca se poate discuta in termeni civilizati, ati dat deja dovada de asta :lostit (13):
numai bine.
Imi cer scuze ca intervin, dar nu pot fi de acord in totalitate cu opinia exprimata de dvs si anume cu faptul ca "mesajele Sylvianei nu se vor o jignire", ci doar un alt punct de vedere. Daca exprimarea " PS: tu pari a fi o contabila frustrata care nu stie decat mecanic sa faca inregistrari contabile si sa stea la cozi sa depuna declaratii. Ei bine nu asta inseamna contabilitatea. Mai bine ai lua o pauza ca nu e de tine meseria asta." nu este o jignire, atunci ce este? Eu cred ca era corect sa primeasca si ea avertisment, nu doar Jojoro.

#171 george_v

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 111 Postari:

Postat 14 January 2008 - 07:59 PM

Buna, Ronaldo,
si eu am luat examenul in decembrie, stii cumva ce urmeaza sa facem mai departe?
am intrebat la primarie si nu suntem activitate independenta ci profesie liberala.
- nu ne inscriem acolo.
la registrul comertului nu am fost.

#172 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 14 January 2008 - 08:52 PM

jojoro a primt avertisment pt. asta :

Vezi postareajojoro, la Jan 10 2008, 03:52 PM, a spus:

Se vede ca nu esti geniu! Daca ai fi nu ti-ai baga nasul unde nu-ti fierbe oala! Esti destul de redusa mintal de fapt! Incerci sa ne convingi ca noi suntem prosti si cei care nu sunt in stare sa ne raspunda la contestatii sunt corecti . Ti-ai facut un examen psihiatric? Daca nu iti recomand! Poate mai poti fi salvata!
nu a fost singurul mesaj agresiv, insa asta a fost extrem de dur !
NU sylvyana a inceput jignirile ci ileanab, sasha, si apoi Delia Marin, dar nu au primit sanctiune fiindca nu au sarit calul asa rau ca jojoro, REciteste mesajele, miha m !!

Vezi postareamiha m, la Jan 14 2008, 03:38 PM, a spus:

Imi cer scuze ca intervin, dar nu pot fi de acord in totalitate cu opinia exprimata de dvs si anume cu faptul ca "mesajele Sylvianei nu se vor o jignire", ci doar un alt punct de vedere. Daca exprimarea " PS: tu pari a fi o contabila frustrata care nu stie decat mecanic sa faca inregistrari contabile si sa stea la cozi sa depuna declaratii. Ei bine nu asta inseamna contabilitatea. Mai bine ai lua o pauza ca nu e de tine meseria asta." nu este o jignire, atunci ce este? Eu cred ca era corect sa primeasca si ea avertisment, nu doar Jojoro.
ea nu putea primi sanctiune atata vreme cat mesajul la care faci referire a venit dupa repetate jigniri pe care i le-au adus alti useri (exact acela era un rasp. pt. ileanab, cea care o facuse deja de cacao pe sylvyana), chiar dupa invitatia sylvyanei de-a mai lasa jignirile. de altfel, cred ca a fost sigura ei manifestare mai agresiva in fata valului de jigniri si consider ca numai pt. asta nu merita sa fie sanctionata, asa cum nu le-am sanctionat nici pe sasha, ilenab sau DeliaMarin. repet : Reciteste toate mesajele de la pag. 8 incoace si ai sa vezi cine s-a ... in capul cui, poate asa iti vei da seama ca cererea ta e cam exagerata. cred ca te-ai grabit putin, miha :lostit (13):

inca mai spun ca sylvyana nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, ci doar a zis, in esenta, ca nu ati invatat destul pt. examen, nicidecum ca sunteti prosti sau altele asemenea. parerea ei e ca trebuia sa invatati mai mult si cam asta-i tot. chiar daca se inseala, nu credeti ca are dreptul la aceasta opinie fara sa o faceti terci ??

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 14 January 2008 - 10:33 PM

#173 miha m

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 223 Postari:

Postat 15 January 2008 - 09:03 AM

Sylviana a inceput asa "INVATATI, INVATATI, INVATATI SI DUPA ACEEA MAI DATI EXAMEN.... MAI PLATI O TAXA.... NU POT SA PRICEM DE CE VRETI BANII INAPOI (TAXA DE INSCRIERE LA EXAMEN) CAND VOI VA DUCETI LA EXAMEN DOAR CU INTREBARILE DIN SESIUNILE PRECEDENTE PENTRU CARE ATI LUAT RASPUNSURILE DE PE NET. DACA NU STII MAI BINE STAI ACASA."
Daca dvs considerati ca nu este o jignire la adresa cel putin unei parti din miile de candidati respinsi, asta e. Nu contest ca e posibil ca o parte sa se fi dus fara sa invete (personal nu cunosc pe nimeni, fiecare s-a straduit cat a putut), dar in mod cert au fost si oameni care au invatat. Exprimarea mi se pare intentionat rauvoitoare. Nu poti spune asa ceva despre o masa intreaga de oameni pe care nu-i cunosti si habar n-ai ce le poate capul. Si nu mai pun ca mesajul e scris in intregime cu majuscule. Raman la parerea mea.

#174 DeliaMarin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 15 January 2008 - 10:37 AM

Vezi postareageorge_v, la Jan 14 2008, 09:59 PM, a spus:

Buna, Ronaldo,
si eu am luat examenul in decembrie, stii cumva ce urmeaza sa facem mai departe?
am intrebat la primarie si nu suntem activitate independenta ci profesie liberala.
- nu ne inscriem acolo.

Stii ce urmeaza George sa faci mai departe? Sa le platesti taxe, ce altceva? :))

#175 Ronaldo

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 587 Postari:

Postat 15 January 2008 - 12:10 PM

Vezi postareageorge_v, la Jan 14 2008, 07:59 PM, a spus:

Buna, Ronaldo,
- nu ne inscriem acolo.

Pe site-ul CCF este la sectiunea legislatie, subsectiunea Hotarari.
Citeste HOT nr 5. Acolo este tot ce trebuie pt inscriere. In primul rand trebuie sa ne inscriem la ei - avem 60 zile de la data comunicarii rezultatelor. Se trimite o cerere care o gasesti in anexa impreuna cu copie C.I., copie dovada platii taxei de inscriere care cred ca e 1.000 LEI si 2 poze 2/3 cm.
Dupa ce ne inscriem la ei si primim apoi carnetul, ne hotaram sub de forma practicam - variante din ce am inteles ar fi PFA sau SC.

#176 Ronaldo

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 587 Postari:

Postat 15 January 2008 - 03:19 PM

Am vb acum la CCF si cica taxa totala ar fi 1345 ron : 1000 ron pt luarea in evid Camerei, 300 RON cotizatia anuala si 45 RON ceva taxa pt. parafa. Super distractiv :lostit (13):

#177 jojoro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 15 January 2008 - 07:22 PM

Mai sunt persoane interesate sa ii dam in judecata pe cei de la CCF sau le facem jocul si ne mai prezentam de 2-3 ori la examen? Stiu ca nu prea aveti in timp in aceasta perioada, dar cred ca e important pentru noi. Eu sunt din Timis si in urma discutiei cu avocat mi s-a spus ca sansele noastre de reusita depasesc 90%.

#178 dienuk

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 63 Postari:

Postat 15 January 2008 - 09:42 PM

E trist ,dar adevarat. Mutenia de pe site-ul CCF ,cit si lipsa de reactie a celor care totusi datorau niste explicatii ma face tot mai neincrezatoare in acest proces.Ei nici macar n-au avut "vreme " sa raspunda la contestatii. Daca mai aveti energie ,ma voi alinia si eu. Adevarul e ca lumea a obosit,stim cu totii ca au avut nevoie doar de banii nostri, iar a ne antrena mai departe presupune a cheltui bani,timp, energie.

#179 Ronaldo

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 587 Postari:

Postat 16 January 2008 - 09:01 AM

E adevarat, din pacate inca nu am primit raspunsul de la ei la contestatie (singura chestie este lista de pe site). Daca e totusi cineva care a primit, ar fi bine sa anunte.

#180 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 16 January 2008 - 01:53 PM

Vezi postareamiha m, la Jan 15 2008, 09:03 AM, a spus:

Raman la parerea mea.

desigur ca voi, cei direct implicati in aceasta poveste cu examenul resimtiti mult mai acut si, poate, usor distorsionat orice parere contrara mai ales daca ea va spune ca voi sunteti vinovati pt. esec si nu alcineva/altceva, eu asta cred ca v-a suparat cel mai mult.
dincolo de faptul ca sylvyana a avut curajul (voi spuneti - tupeul) sa va spuna pe fata ce crede (voi ziceti - sa va ia la misto, sa va jigneasca) eu raman la parerea ca se putea conversa in alt registru, fara sa o faca nimeni de balamuc, ci doar repetandu-i, in cor daca vreti, ca se inseala, ca nu are dreptate, ca parerea ei va jigneste si/sau chiar ignorandu-i complet mesajele, nicidecum atacand-o atat de mult.
si dupa examenul din 2006 au fost voci care au spus acelasi lucru ca sylvyana, e parerea lor, chiar asa gresita si suparatoare cum e, noroc ca discutia era pe internet fiindca altfel cred ca se ajungea si la violenta fizica, asa suparata a fost lumea si atunci.
eu cred ca singurul lucru pe care l-a gresit cu adevarat sylvyana atunci cand si-a exprimat o parerea contrara parerii generale a fost o crasa lipsa de tact, de diplomatie si ma refer la faptul ca unei multimi suparata rau nu vii sa-i spui ca tocmai ea e de vina pt. ceea ce a patit si nu acel cineva/ ceva spre care multimea si-a indreptat revolta, fiindca daca faci asta o buna parte din manifestarile violente ce insotesc acea revolta se vor redirectiona cu putere catre tine. asta-i o chestie de psihologie arhicunoscuta, din pacate sylvyana a pierdut-o din vedere si, ca urmare, a platit cu varf si indesat.

asa cum am mai explicat, eu n-am vrut sa transform acest topic intr-un noian de sanctiuni si de aceea am sanctionat doar autorul celui mai dur mesaj, altfel ar fi trebuit sa-i am vedere pe aproape toti participantii la acesta "conversatie".

ok, v-am inteles, sper sa ma fi inteles si voi pe mine si haideti sa inchidem, daca vreti, acest subiect cu sylvyana si sa va concentrati la lucrurile cu adevarat importante in demersul vostru.

multa bafta, dragilor. :biggrin:

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 16 January 2008 - 02:55 PM

Similar Topics Collapse

22 useri citesc topicul

0 membri, 22 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL