Este clar ca nu vrei sa vezi aceea departajare de care iti vorbeam. Eu, de pilda nu m-am dus la examen pt aceea semnatura. De cum am citit legea mi s-a parut o mare prostie ca un consultant fiscal sa "atarne" sa depinda de o semnatura. Este jenant pentru statutul de profesie liberala. Cum jenant este si faptul ca expertii contabili trebuie sa vizeze o situatie financiara anuala.
Aceste meserii vor avea greutate in Romania in momentul in care patronii vor intelege ca pot sa efectueze anumite operatiuni cu costuri fiscale cat mai mici.
Referitor la faptul ca afirmi ca toti contabili de buticuri s-au ingramadit sa dea acuma. In noiembrie 2006 tot acei contabili s-au ingramadit (au fost inscrisi peste 8900 de persoane)?
Poti sa afirmi cu mana pe inimia ca daca ai fi dat examenul la sesiunea din decembrie ai fi trecut? Ai facut singura subiectele ca sa vezi cum stai?
Sau este mai usor sa faci niste false declaratii?
Sa stii ca adevarul este intotdeauna la mijloc dar macar ar trebui sa recunoastem ca cei care au dat in dec 2007 nu au avut aceeasi sansa cu cei care au dat in martie 2007 sau iunie 2007.
Cunosc doua persoane care au dat in aceste sesiuni si pot spune ca ei s-au axat numai pe cele 500 de intrebari pe care le-au parcurs de vreo 3 ori si au reusit sa ia examenul.
Toate firmele mele cu care colaborez sunt multumite de mine pt ca le dau informatii despre fiscalitate intocmai si la timp. Nici macar un patron pana acuma nu m-a intrebat de conturile contabile si numai de impozite si taxe. Atata. Si eu pot sa afirm ca i-am ajutat sa ia deciziile cele mai bune din punct de vedere fiscal astfel incat si ei sa plateasca varianta minima pretabila spetei lor.
Asta este...
P.S. - Si daca tot acorzi consultanta fiscala, sa stii ca o persoana cand intreaba o situatie nu vrea sa stie continutul legii ci interpretarea acesteia. Asta inseamna consultanta fiscala si nu "copy-paste".