Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
sunt patron, la conta ma pricep "oleaca" - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 5

Salt la continut

sunt patron, la conta ma pricep "oleaca"

103 replies to this topic

#81 vioreld

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 166 Postari:
  • Interests:Informare

Postat 14 March 2009 - 06:39 PM

Vezi postarearadubc, la Mar 14 2009, 05:59 PM, a spus:

Deja ma distreaza topicul asta. Atat stress adunat la un loc si o ura pe patroni ce n-am mai vazut. Numai patron sa nu fii, in rest orice. Oare de ce sariti asa pe fiecare om cu care nu sunteti de acord? Daca ii si patron il mancati cu fulgi cu tot. Pana la urma de unde va castigati painea? Daca sunteti superiori necontabililor de ce nu puteti trata cu ei pe cale pasnica? De ce vreti sa puneti moderatorii in dificultate? Una din treburile lor este sa modereze atacurile la persoana. Pai atatea sunt asa dese ca daca le-ar scoate pe toate ar mai ramane foarte putine postari. Asa ca trebuie sa le scoata pe cele mai grave. Asta nu se poate fara sa ia partea cuiva.

Stati linistiti oameni buni, nu va mai ambalati asa.

Si pe noi ne distreaza. Nu a sarit nimeni pe nimeni. Doar ca daca omu e patron ... , deci mai mult decat un contabil. Muuuult mai mult. Si de ce sa mai plateasca un contabil daca se pricepe la conta ? E suficient oleaca. Sau trebuie mai mult ?
vioreld

#82 Diavolo

Nou

• Members
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 14 March 2009 - 08:51 PM

Vezi postareapalika, la Dec 22 2008, 09:29 AM, a spus:

Stimate "Administrator" !
A se "pricepe oleaca" la o meserie (pentru care mai ai nevoie si de autorizatie) e un lucru, dar sa mai si crezi ca cateva linkuri te ajuta sa substitui munca unui contabil, e de-a dreptul revoltator !
Cand "intrebi un medic ceva relativ banal " chiar nu te astepti sa-ti rada in nas, dar nici nu-ti inchipui ca poti sa-i faci munca, NU-I ACELASI LUCRU !
Totusi de ce crezi ca (dupa ce deja fiecare am invatat meseria de contabil) mai dam examenul de acces la profesie la CECCAR, facem si trei ani de stagiatura si mai dam inca un examen final, ca dupa aceea sa ne dea CECCAR-ul AUTORIZATIA de functionare ca si contabil sau expert contabil - oare pentru ce?? asa, ca suntem noi "inteligentii fraieri".

Chiar ma-ntreb: oare de ce mai invat eu? N-ar fi mai usor sa dau la o parte toate legile contabile in vigoare si sa ma dau de linkuri, etc.... :sad:
Parerea mea este ca sunteti " o haita de lupi " nu oameni. Respectivul a cerut ajutor si i-ati dat cu piciorul. Sa va fie rusine si sa nu va mai numiti oameni ci doar contabili. Eventual sa inventati o noua rasa in combinatie cu lupii. Rusineeeeeee...

#83 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 15 March 2009 - 11:29 AM

Diavolo, repet si aici : ai avertisment public pt. limbaj ofensator !! la prima abatere iti suspend dreptul de a posta !!

suntem "o haita de lupi" nu oameni ?? sa nu ne mai numim oameni ?? sa ne fie rusineeeee ?? daca suntem in asa hal, atunci ce mai cauti cu noi pe forum ?? adio si n-am cuvinte !! :sad:

later : si mai bine, pana una-alta, ia sa-ti dau un moderator preview, ca sa nu-ti mai apara direct toate "dragalaseniile"

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 15 March 2009 - 01:56 PM

#84 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 15 March 2009 - 11:46 AM

Atat stress adunat la un loc si o ura pe patroni ce n-am mai vazut.
si te-ai intrebat de ce ??
probabil ca aceasta intrebare nu ti-ai pus-o fiindca vreau sa cred ca ai fi gasit raspunsul cu usurinta : daca avem atatea reticente fata de multi patroni e pt. faptul ca asta MERITA fiindca cei mai multi se poarta cu angajatii mult sub limita corecta si exemple s-au dat cu duiumul.

Pana la urma de unde va castigati painea?
ce intrebare partinitoare !!! dar patronul cu cine si-ar face afacerea, cu cine ar lucra daca n-am fi SI noi ?? cum si-ar obtine dividendele mult dorite ?? de ce face angajari ?? pai, iti spun eu de ce : pt. ca nu poate fara noi, salariatii !! de aia !! pt. ca daca nu ar angaja, nu si-ar putea desfasura afacerea si trebui sa (re)devina el insusi salariat = ar trece de partea cealalta a baricadei si asta nu-i convine deloc, doar stie f. bine cum e fiindca de acolo a si plecat (in cele mai multe cazuri).

in romania inca nu exista o traditie familiala in a face afaceri, adica inca nu exista familii de afaceristi din tata-n fiu, iar cei ce sunt acum patroni provin, in mare parte, din fosti salariati ce au capat iluzia si placerea puterii de a comanda in loc de a fi comandati !! patroni f. tineri, care ies din facultati si intra singuri si de capul lor direct in afaceri, sunt destul de putini, iar din acestia am vazut si mai putini care isi iau angajati, de obicei isi fac un business cu investitie majora de stiinta/inteligenta si mai putina in mijl. materiale, aici ma refer in special la soft-isti, la cei care lucreaza diverse chestii singurei acasa, la un calc. ... restul, ca sa inceapa ceva fara o baza materiala solida si fara un spate asigurat, e f. greu.

asa ca, radubc :smile: , sa stii ca din munca noastra ne castigam painea - doar nu ne plateste nimeni de pomana, adesea nici nu suntem platiti la justa valoare fiindca ulterior angajarii incepe "hora" cu sarcinile in plus - de care nu fusese vb la inceput, evident ca neplatite .. si decat sa pleci de acolo imediat si sa o iei de la capat cu cautarea unui nou loc de munca, stai si inghiti de voie-de nevoie, pana poti pleca ... iar asta o stie si o exploateaza la maxim "patronul" :sad:

in romania, a fi patron echivaleaza cu a-ti trata angajatii ca pe niste gunoaie de care nu te poti lipsi, multi dintre patronii romani nu stiu sa fie patroni in adevaratul sens al cuvantului, uneori nici cei straini nu stiu sa o faca.
a fi salariat in romania e mult prea adesea umilitor din cauza felului in care suntem tratati de catre "patroni", NU din cauza muncii in sine !! asta-i adevarul !! de aia avem ce avem cu multi dintre ei, mai ales ca tot de la statutul de salariat au plecat - dar au uitat f repede cum e, ai inteles acum ??

eu cred ca tot ce ar trebui sa faca un patron in relatia cu salariatul sau este sa fie f. corect cu acesta si sa-l respecte atat cat merita - ca om si ca profesionist. daca ar face macar atat, te asigur ca lucrurile s-ar schimba mult in bine si relatia patron-angajat ar fi incomparabil mai buna, cu toate beneficiile reciproce ce decurg de aici.

o zi buna.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 15 March 2009 - 02:02 PM

#85 radubc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 110 Postari:

Postat 15 March 2009 - 04:12 PM

OK. Sa le luam pe rand.

1. Nu m-am intrebat de ce, ca stiu foarte bine. Din 10 ani de cariera contabila 7 au fost in Romania. Problema mea a fost ca dupa terminarea facultatii nu prea stiam mare lucru (aproape nimeni nu stie, dar unii recunosc altii nu). Asa ca am incercat sa inteleg gandirea patronilor si motivarea din spatele cerintelor lor. Pana la urma am ajuns la concluzia ca ma pot adapta dupa fiecare fara conflicte. Au cam acelasi mod de gandire. Probabil am fost eu norocos de patroni OK, nu stiu. Unii colegi imi ziceau ca nu fac bine, ca prea ma adaptez dupa toti si n-am personalitate proprie etc. N-am mai apucat sa schimb nimic, ca am plecat peste balta. Si aici, surpriza: Cam toti procedeaza cum procedam eu acasa. Toti se inteleg indiferent de diferentele de opinie si nimeni nu ridica tonul. Asta face parte din personalitatea fiecaruia.

2. Ma cam asteptam la raspunsul asta. Patronii nu pot lucra fara contabili si nici contabilii n-au de lucru fara afaceri. Asa ca nu prea avem de ales decat sa convietuim. Putem s-o facem in pace sau razboi. Alegerea ne apartie.

Parerea mea este ca trebuie sa-i intelegeti tocmai pe patronii de afaceri mici, de care vorbeati mai jos. Ei incearca sa faca ceva dar nu stiu prea multe. Asa ca se informeaza "din auzite". Atata pot. Probabil n-o duc mult dar sunt si ei o sursa de venituri pentru contabili. Ei aud ca au nevoie de contabil ca-s multe hartii de facut. Nu isi dau seama cate. Asa ca se gandesc ei ca la inceput vor face cat pot ei si pe urma platesc contabil daca isi permit. Nu toti isi permit de la inceput. Asa ca intreaba si ei pe forumuri cam ce-i de facut ca sa vada daca pot face singuri sau nu. N-au de unde sti, ca nu-s contabili. Aici sunt fie luati in suturi, fie cineva le insira cu liniuta numarul de hartii, declaratii, termene limita etc. In al doilea caz aproape de fiecare data ajung singuri la concluzi ca nu pot si ca au nevoie de contabil.

Ziceati ca "in romania, a fi patron echivaleaza cu a-ti trata angajatii ca pe niste gunoaie de care nu te poti lipsi". Va pot spune ca Romania nu poate pretinde drepturi de autor pentru asta. Ar trebui sa vedeti cum se poarta in America de Nord, mai ales SUA, cu capitalismul ei salbatic. Era un documentar despre Wal Mart. Nu stiu daca a ajuns in Romania, dar spune multe. Comportamentul asta face parte din capitalism si nu se poate schimba. Totusi contabilii nu-s asa exploatati ca muncitorii in fabrici sau angajatii in vanzari de exemplu. Un contabil se schimba mai greu ca un vanzator sau sculer matriter. Nu trebuie sa va zic de ce. Asa ca putem si noi avea un pic de demnitate. Treaba ii ca patronii joaca mai bine ca noi la cacialma.

Patronii respecta oamenii in masura in care acestia le pot aduce/econmisi bani sau alte resurse foarte rapid transformabile in bani. Nu conteaza studiile, diplomele, sau cat esti de destept. Daca asteptam altceva, vom fi dezamagiti intotdeauna.

In concluzie pot sa zic asa: N-am facut atatia ani de scoala sa ma cert cu altii pentru tot restul carierei. Se poate si altfel.

#86 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 15 March 2009 - 08:26 PM

Vezi postarearadubc, la Mar 15 2009, 04:12 PM, a spus:

In concluzie pot sa zic asa: N-am facut atatia ani de scoala sa ma cert cu altii pentru tot restul carierei. Se poate si altfel.
perfect adevarat, subscriu ! :sad: numai ca se poate f. greu si f. rar in Romania - daca vrei sa-ti pastrezi demnitatea ca om si ca profesinist, aici e marea durere !

cat despre restul mesajului, numai de bine :smile: si mi-a placut mult aia cu drepturile de autor.

in legatura cu patronii luati "in suturi", asta se intampla daca vin pe un forum de conta si ne jignesc desconsiderand meseria de contabil prin aceea ca isi inchipuie ca ce facem noi e floare la ureche si ca oricine o poate face lejer, cu un minim de cunostinte, ba mai au si tupeu cand ne anunta ca si-au concediat contabilul fiindca ei ii pot suplini intreaga munca fara probleme.
pt. a-si da seama de aceasta mare greseala de perceptie nu le trebuie studii ci doar un minim de bun simt, asa cum il au cand nu-si inchipuie acelasi lucru despre alte meserii. de aceea se nasc asemenea reactii din partea contabililor, pe bune dreptate zic si eu.
cand patronii vor intelege ca in Romania meseria de contabil e una dintre cele mai dificile, mai solicitante si uneori chiar periculoase meserii sub aspectul consecintelor la care suntem expusi permanent, abia atunci vom lucra impreuna mult mai bine. nu se poate cere respect si implicare responsabila numai de la contabil catre patron, neaparat trebuie sa fie si reciproca valabila !! neaparat !! altfel vom fi vesnic in stare de "razboi", asta daca nu acceptam sa fim presuri de sters picioare de patron ! iar eu nu accept pt. ca nu am de ce si nici nu e normal sa accept cat timp mai am coloana vertebrala.

multumesc mult pt. mesaj, alta viata ... :biggrin: o seara frumoasa.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 17 March 2009 - 12:54 PM

#87 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 21 March 2009 - 04:26 PM

Vezi postareaDiavolo, la Mar 21 2009, 09:54 AM, a spus:

.................
Iar daca acest mesaj nu va fi postat sau daca mi se va lua dreptul de a posta din cauza faptului ca am tras un semnal de alarma la modul in care este descriminat patronul sau orice persoana care cere ajutor pe un forum de asa calibru cum este conta.ro atunci voi face publica in mass media comportamentul moderatorului Otilia Alupei.

:smile: esti penibil ...

tocmai mi-ai confirmat (desi nu mai era nevoie :biggrin: ) ca am facut bine sanctionandu-te, ba mai mult, acum iti suspend si dreptul de a posta pt. amenintare si santaj.
adevarul e ca, pt. un asemenea comportament, ar trebui sa ti se blocheze IP-ul ca sa nu mai ai ce cauta deloc pe conta.ro, cel putin de la acest IP ... chiar am sa vb cu adminul despre asta si daca, ulterior, iti gasim vreo clona iti vom bloca si acel IP ... si tot asa ...

oricum, ai fost f orientat si ai ales calea cea buna :lnr (29): bravo tie ! am si o propunere : da-ma la emisiunea "reflector" daca mai exista ... sau la "inelul cu diamant" :bann:

mai, cat pot fi unii de penibili ... e de necrezut !! :sad:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 21 March 2009 - 05:22 PM

#88 radubc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 110 Postari:

Postat 26 March 2009 - 05:04 AM

:sad:

Parca va si vad la Dan Diaconescu via Cronica Carcotasilor.

#89 dianaionescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:

Postat 26 March 2009 - 08:29 AM

buna ziua, ii dau perfecta dreptate d-nei Otilia Alupei,
patronii le stiu pe toate dar se asteapta de la noi contabilii sa le facem fise de post pt. angajati, regulament de ordine interioara, decizii de numire a unei persoane in legatura cu Oficiul Nat.pt.prevenirea spalarii banilor etc. stiti gandire, sa facem noi si contabilitate si administrare a unitatii si daca se poate cu aceeasi bani si daca nu ai timp sa le dai lor toate situatiile la semnat ca semnezi tu in calitate de contabil li se pare ca nu faci nimic.
dar asta se intampla uneori si cu sefii de birouri sau servicii care iti cer sa le explici "care este baza legala" ca ai facut in cutare sau cutare mod calculul unor penalitati de ex. sau ii scoti o fisa la "401" si te intreaba unde e factura si unde e plata? :smile: sau comisie de cenzori care habar nu are ce verifica dar ii lamuresc eu pe toti ca de aceea intru pe acest forum si de aceea citesc legislatie toata ziua ca sa fiu la curent si ca sa invat,
iubesc acest forum, de cand la m descoperit in 2007 m a ajutat foarte mult, dar consider ca a fost creat pt. a ajuta contabilii, adica persoane care au deja cunostintele de baza despre contabilitate nu ca sa i invatam de la 0 pe altii, eu personal investesc foarte mult timp si bani in educatia mea profesionala, mentionez aici ca lucrez la bugetari(financiar - contabilitate), tin contabilitate la privati diverse sectoare de activitate, si la 3 ONG uri, deci citesc cam toate domeniile acestui forum :sad:
va multumesc ca existati si ca ne ajutam unii pe altii, nimeni nu le stie pe toate si e bine daca recunoaste acest lucru, fiecare cu meseria lui si cu vocatia lui :biggrin:
familia asta minunata este cea mai mare si importanta realizare personala

#90 vics

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 209 Postari:
  • Interests:IT

Postat 08 July 2009 - 02:17 PM

Dand o cautare am nimerit peste topicul asta.
M-a distrat 'oleaca', da nu prea.

Uneori contabilul are de furca cu cate un patron ... neintelegator, sunt ceva relatari pe forum. Dar e foarte valabil si invers, astea nu trebuiesc stiute ?

In fond acei patroni au pus niste intrebari. Le-or fi pus sa se afle in treaba, sa bazaie contabilii sau or fi din cauze de diverse patanii ?
Merita naivitatea si/sau aroganta (io i-as zice doar rabufnirea) lor tratamentul din acest topic (inclusiv in titlul topicului) ?

Gasim insa in topic si afirmatia urmatoare:

Citeaza

Cat priveste instalatul de windows, pentru asta nu-ti trebuie sa stii IT, ca a fost facut de niste IT sti destepti sa poata fi instalat si de niste necalificati.
Desigur windowsu se instaleaza din cateva clickuri si pana intr-o ora rabdare. E de sperat ca va si merge calculatoru ala barem la fel de bine cum merge contabilitatea primara tinuta de patronul unei firme cu 10 facturi pe luna :sad: .

Ah! desigur lipseste continuarea din citat, aflam ca totusi apeleaza la IT-ist, dar nu pentru ca n-ar fi in stare, ci numai pt ca IT-stul rezolva mai repede si mai sigur.
Apai atunci sa am pardon, care era argumentul ca micul patron nu-si poate tine conta singur ?

PS apropos de IT, de ce trecand prin 'cautare' forumul uita userul si parola ? :lnr (51):

#91 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 08 July 2009 - 03:51 PM

Vics, apropos de IT: te rog sa respecti tema topicului. Pentru orice alta intrebare poti posta in locatia potrivita, cum ar fi - in cazul tau - " Sugestii si reclamatii"

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 08 July 2009 - 03:52 PM

Madalina

#92 vics

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 209 Postari:

Postat 08 July 2009 - 06:30 PM

imi cer scuze pt off-topic

#93 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 10 July 2009 - 01:42 PM

Vezi postareavics, la Jul 8 2009, 03:17 PM, a spus:

Merita naivitatea si/sau aroganta (io i-as zice doar rabufnirea) lor tratamentul din acest topic (inclusiv in titlul topicului) ?
tu cum te-ai simti daca ar veni cineva la tine acasa (ca sa zic asa) si te-ar sfida dandu-ti peste nas ca ce faci tu profesional e o bagatela pe care o poate face oricine cu "ceva" cunostinte, cand numai sufletul tau stie cat ai muncit ca sa ajungi la un nivel profesional cat mai bun ??

chiar crezi ca e ok sa vina aici un patron si sa ne spuna ca si-a concediat contabila fiindca ce facea ea poate face si el (ca doar are ceva cunostinte in domeniu), insa tot la noi pe forum cere ajutor imediat, pai cum vine treaba asta ? ne lasa un coleg fara munca (acolo, cata era), iar noi sa fim niste draguti si sa-l invatam pe patron GRATIS, adica el e smecher si noi suntem fraieri, nu ?

eu cred ca e nevoie de f. mult tupeu ca om si ca patron sa ceri pe un forum de conta ce a cerut respectivul, asta ca sa vb doar de abordarea initiala care a fost la modul "ti-am dat-o afara pe sor'-ta pt. ca nu vreau s-o mai platesc fiindca si eu pot face ce facea ea, dar totusi nu stiu ce am de facut, asa ca ajuta-ma tu gratis" ... f. frumos, nu-i asa ?

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 11 July 2009 - 10:39 AM

#94 colorp

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 14 July 2009 - 07:13 AM

IMI PARE RAU DE DL PATRON.AM CITIT CEEA CE S-A SCRIS PINA ACUM SI POT SPUNE UN SINGUR LUCRU:DL PATRON MERGETI LA UN CURS DE CONTABILITATE ,ACHIZITIONATI UN SOFT SI INCERCATI DUPA CE FACETI ACESTE LUCRURI SA VA TINETI CONATBILITATEA.
UNDE AVETI NELAMURIRI INTREBATI PE FORUM SAU PE MAILUL MEU SI IN LIMITA TIMPULUI AM SA VA AJUT GRATIS!
BAFTA111

#95 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 14 July 2009 - 03:15 PM

ai citit, dar nu ai inteles : omu' a zis deja ca nu are bani sa-si cumpere soft ... nu vrea sa cheltuie deloc cu contabilitatea, vrea totul gratis! atat softul cat si cursurile costa ! sigur ca mai sunt softuri gratis initial, dar actualizarile la ele se platesc si fara aceste actualizari nu le poti utiliza la capacitate maxima.
apoi, hai sa fim seriosi : un curs de conta iti doar ABC-ul contabilitatii, nicidecum nu te face contabil profesionist !1

avertisment : nu mai scrie mesaje integral cu majuscule, nu e regulamentar si risti sa ti le pierzi.

o zi buna. :lostit (13):

#96 ioan sava

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 16 July 2009 - 10:00 AM

Eu cred ca patronii care au impresia ca sunt priceputi ar trebui sa se mai gandeasca la lucrurile astea: http://www.money.ro/audit-contabilitate/cr...ntabilului.html

#97 vics

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 209 Postari:

Postat 16 July 2009 - 11:12 AM

Vezi postareaOtilia Alupei, la Jul 10 2009, 02:42 PM, a spus:

tu cum te-ai simti daca ar veni cineva la tine acasa (ca sa zic asa) si te-ar sfida dandu-ti peste nas ca ce faci tu profesional e o bagatela pe care o poate face oricine cu "ceva" cunostinte, cand numai sufletul tau stie cat ai muncit ca sa ajungi la un nivel profesional cat mai bun ??
Desigur ca nu m-as simti bine, insa nici n-as raspunde cu aceiasi masura (ce-i drept, nu-s bash sigur ca as si reusi :lostit (13): ).
Afirmatiile unuia sau altuia in necunostiinta de cauza, nu-mi afecteaza acumularile din capul personal, cel mai bine e sa nu fie bagate in seama astfel de interventii.

Ca n-a fost bine cum i s-a raspuns, o dovedeste insasi topicul acesta, prin lungime, prin exagerari si prin victimele colaterale.
Lungimea o trecem in conturile de gestiune extrabilant, exagerarile peste de 2% la cheltuileli nedeductibile, iar victimele colaterale pe 461 si 462. In bilant rezulta pierdere, da' trebe platit forfetaru

Aceasta postare a fost editata de vics: 16 July 2009 - 11:14 AM

#98 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 16 July 2009 - 09:03 PM

Vezi postareavics, la Jul 16 2009, 12:12 PM, a spus:

Ca n-a fost bine cum i s-a raspuns, o dovedeste insasi topicul acesta, prin lungime, prin exagerari si prin victimele colaterale.
lungimea topicului insusi e certa si dovedeste o participare numeroasa data numai de interesul fata de subiect
despre exagerarile si victimile colaterale ... depinde pe cine "intrebi", fiindca cei mai multi dintre noi nu le percepem asa si ai dovada clara pe topic :lostit (13):

simpatica inchiere, cu forfetarul si restul ... :biggrin:

#99 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 16 July 2009 - 09:19 PM

De acord cu Otilia ("depinde pe cine intrebi.......") :lostit (13): ! .
In plus, draga Vics, nu suntem in razboi cu nimeni ( vezi "victime colaterale"), nu exista doua tabere, suntem toti in aceeasi "oala" fierbinte, as zice, cu dusuri reci de tot uneori. Cat despre lungimea topicului, vezi ca daca te-a mancat limba (tastatura, de fapt) ai si tu o contributie ? Si eu la fel :wink: !
Ia uite cum se tot lungeste...

Dana

#100 monalisa007

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 22 August 2009 - 08:21 AM

Din pacate criza ne afecteaza rau de tot, da' chiar asa sa nu iti mai permiti un contabil (mai ales ca cel care a initiat topicul nu cred ca platea f mult contabila) si sa crezi ca poti face treaba contabilului....e trist. :lostit (13):
Sa-i dea Dumnezeu multa sanate contabilei mele care doar ea stie ce are de facut. Eu nu ma pricep deloc la conta. Singura imi completez nrcd-urile, registru de casa si raport zilnic de gestiune in excel, dar partea de contari mi se pare de domeniul SF si nu am considerat niciodata ca as fi capabila de asa ceva, chiar daca am facut un an de conta in facultate. Si eu ca si toata lumea sanatoasa la minte a trebuit sa reduc din cheltuieli pe criza asta , dar in nici un caz nu m-am gandit sa-mi tin eu conta. Si chiar daca m-as fi priceput la conta nu as fi facut-o...
In 3 ani de activitate nu am avut nici o problema si asta doar datorita contabilei care a stiut sa ma sfatuiasca.
Va doresc tuturor patronilor o contabila ca a mea si mai lasati prostiile si inconstienta!

Similar Topics Collapse

27 useri citesc topicul

0 membri, 27 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL