Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
trecerea de la CIC1 la CIC2 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

trecerea de la CIC1 la CIC2

6 replies to this topic

#1 Aradia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 30 October 2008 - 10:24 AM

Buna ziua tuturor!

Am si eu nevoie de putin ajutor.
Situatia mea este urmatoarea:
pe 11.11.2008 - baietelul meu face 1 an, sunt in CIC1 din februarie 2008
in jur de 14-15.11.2008 - voi naste fetita, bebe2.
Cum procedez eu?
1. raman in CIC1 pana in nov 2009 cand bebe1 implineste 2 ani si apoi solicit CIC2 in continuare pana in nov 2010 cand bebe2 va face 2 ani?
2. intrerup CIC1, imi iau 42 de zile de concediu postnatal si intru apoi in CIC2 pana bebe2 face 2 ani?

Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine!
Sanatate multa va doresc si numai bine!

Multumesc mult!

#2 PasareaPhoenix

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 181 Postari:

Postat 13 November 2008 - 10:10 PM

Avand in vedere ca una din conditii ptr. CIC este efectuarea a minim 42 zile maternitate(cred ca mai e in vigoare), varianta 2 e OK.

#3 ioanavoda

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 180 Postari:

Postat 14 November 2008 - 09:19 AM

Eu personal am aplicat prima varianta.Am ramas in CIC1 2005-2007, iar din 2007 sunt in CIC2. Fara altceva. A fost ok la ITM cluj

#4 MIKY2010

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:

Postat 14 November 2008 - 10:33 AM

si eu zic ca prima varianta este corecta. am avut angajati care exact asa au facut.

#5 floppy83

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 02 November 2009 - 09:24 PM

Am si eu nevoie de o lamurire. pe data de 17 decembrie2009 mi se termina perioada de cic1. in martie 2010 ar trebui sa nasc. Cum pot intra in cic 2?
Problema este ca angajatorul doreste disponibilizarea mea, avand in vedere ca incepand cu data de 17.12.2009, trebuie sa reiau activitatea. Cum sa procedez? :pullhair: Va multumesc

#6 magdalenutza

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 03 November 2009 - 12:18 PM

Vezi postareafloppy83, la Nov 2 2009, 10:24 PM, a spus:

Am si eu nevoie de o lamurire. pe data de 17 decembrie2009 mi se termina perioada de cic1. in martie 2010 ar trebui sa nasc. Cum pot intra in cic 2?
Problema este ca angajatorul doreste disponibilizarea mea, avand in vedere ca incepand cu data de 17.12.2009, trebuie sa reiau activitatea. Cum sa procedez? :frusty: Va multumesc
Parere mea este sa incerci sa intri in medical datorita sarcinii si astfel nu va putea sa te dea afara atat timp cat esti in medical.
Dar asta presupune sa vb cu medicul ginecolog care te are sub supraveghere cu sarcina si sa-i spui exact situatia si sa-l intrebi daca vrea sa te ajute cu medicale.
Oricum chiar daca iti iei mai mult de 90 zile de medical din cauza unei "sarcini cu risc " si ajungi la comisia medicala nu trebuie sa iti faci griji din cauza asta pentru ca nu ti se intampla nimic, mai ales ca esti gravida si stai in medical pana nasti.
Mai intreaba si pe altii, dar este garantat 100 % ca reusesti sa ii dai peste nas angajatorului tau de tot rahatul care este inuman si mitocan.
SUCCES! :pullhair:

#7 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 03 November 2009 - 06:52 PM

il anunti ca esti gravida, in scris, atasezi si scrisoarea medicala de confirmare a sarcinii si nu te mai doare capul. Esti protejata de legi speciale care ii interzic angajatorului sa iti desfaca CIM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL