Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
IMPRESII DUPA EXAMEN - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 5

Salt la continut

IMPRESII DUPA EXAMEN

153 replies to this topic

#81 lillyana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 20 July 2009 - 06:13 PM

Sunt in aceeasi situatie ca si tine. Si tot la drept :smile: Problema este ca am luat 4,56. ........ Oare am sanse la contestatii?

Felicitari tuturor celor admisi. :lostit (13):
Multa bafta in continuare

#82 lillyana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 20 July 2009 - 06:23 PM

Puteti sa-mi spuneti ultimul subiect la drept, varianta 14? Ca nu mai stiu care a fost

#83 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 20 July 2009 - 06:45 PM

Vezi postarealillyana, la Jul 20 2009, 07:23 PM, a spus:

Puteti sa-mi spuneti ultimul subiect la drept, varianta 14? Ca nu mai stiu care a fost
Ce importanta au subiectele de la varianta x......cand facem contestatie (tocmai ce am trimis mail cu contestatia)
spunem sa ne reevalueze lucrarea. Ca doar nu ma apuc sa ii povestesc nr variantei si ce mi-a picat mie la
disciplina y...nu?
Nu stiu eu asa vad...plus k am facut la conta si fiscalitate 6 sub din 8 si am luat 7,50....si la drept am facut 5 sub
din 6 ...si imi iesea ...dar doar dupa calculele mele :(

Vezi postareamda2008, la Jul 20 2009, 07:42 PM, a spus:

Vezi postarealillyana, la Jul 20 2009, 07:23 PM, a spus:

Ce importanta au subiectele de la varianta x......cand facem contestatie (tocmai ce am trimis mail cu contestatia)
spunem sa ne reevalueze lucrarea. Ca doar nu ma apuc sa ii povestesc nr variantei si ce mi-a picat mie la
disciplina y...nu?
Nu stiu eu asa vad...plus k am facut la conta si fiscalitate 6 sub din 8 si am luat 7,50....si la drept am facut 5 sub
din 6 ...si imi iesea ...dar doar dupa calculele mele :(
p.s. eu am avut varianta 12 ...parca ...si chiar nu inteleg cum au punctat...ca nu imi iese nota de 3 ...macar daca era un 5
ziceam ca au fost f severi...dar cu nota 3 chiar nu imi iese nici un calcul si doar stiu si ce am scris si ce punctaj avea fiecare
subiect :((...offff....dezamagire...partiala momentan.....astept 48 de ore ....

#84 biancalin

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 20 July 2009 - 07:08 PM

Vezi postareamda2008, la Jul 20 2009, 05:49 PM, a spus:

Felicitari celor care au luat ....ma bucur nespus, sincer va spun. Si intr-adevar forumul si munca tuturor a fost de un real ajutor.
Eu ma chinui sa depun contestatie...nu stiu cum sa formulez, am luat note de 7,50 - 8.50 si peste 9 la sase materii si ... la drept insa nu...
stiu ca am facut 5 subiecte din sase....si k facusem cam de 6.80 ...acuma asta e norocul meu....tot mai trag speranta ca poate in contestatie
o sa fie ok....desi cei de pe site m-au pus pe ganduri...k nu se rezolva mare lucru in contestatii...felicitari celor admisi, bv lor....e meritul si munca
fiecaruia! va pup!
Toti cei cu care am mai vorbit si au facut contestatie, li s-a dat nota de trecere, adica peste 6. Iti tin pumnii :lostit (13):
O sa fie bine.

#85 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 20 July 2009 - 07:48 PM

abia acum am vazut intrebarea legata de listele cu rezultate :lostit (13):
sunt afisate inauntru, nu afara, asa ca daca este inchis....din pacate, nu se pot vedea! admisii in partea dreapta, respinsii in stanga

p.s. cat despre rezultatele la contestatii, eu zic ca e vorba de sansa.... au luat nota de trecere si unii cu 1, 3 si 4 anul trecut si n-au luat unii care aveau nevoie de 80 sutimi, asa ca nu prea exista reguli

Aceasta postare a fost editata de liviap: 20 July 2009 - 07:51 PM

#86 emy96

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 20 July 2009 - 08:03 PM

Vezi postareamda2008, la Jul 20 2009, 05:49 PM, a spus:

Felicitari celor care au luat ....ma bucur nespus, sincer va spun. Si intr-adevar forumul si munca tuturor a fost de un real ajutor.
Eu ma chinui sa depun contestatie...nu stiu cum sa formulez, am luat note de 7,50 - 8.50 si peste 9 la sase materii si ... la drept insa nu...
stiu ca am facut 5 subiecte din sase....si k facusem cam de 6.80 ...acuma asta e norocul meu....tot mai trag speranta ca poate in contestatie
o sa fie ok....desi cei de pe site m-au pus pe ganduri...k nu se rezolva mare lucru in contestatii...felicitari celor admisi, bv lor....e meritul si munca
fiecaruia! va pup!
si eu am fost admisa acum am venit de la ceccar Timisoara(aici listele sunt afisate afara asa ca am putut vedea rezultatele)
imi pare rau pentru tine si sper sa ai succes cu contestatia mai ales ca ai fost cea care ne-ai dat variantele finale
iti multumesc din suflet pentru suport
felicitari tuturor admisilor si multa bafta la contestatii pentru cei care au facut

#87 leu50

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 646 Postari:

Postat 20 July 2009 - 09:11 PM

Bafta la contestatii. Cei care ati fost admisi nu cred ca veti fi sumati, asa este regula sa fie sunati cei respinsi ca sa aiba timp sa depuna contestatia. Deci daca nu ati fost sunati ati fost admisi :lostit (13):

#88 cristat

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 20 July 2009 - 10:03 PM

Vezi postarealeu50, la Jul 20 2009, 10:11 PM, a spus:

Bafta la contestatii. Cei care ati fost admisi nu cred ca veti fi sumati, asa este regula sa fie sunati cei respinsi ca sa aiba timp sa depuna contestatia. Deci daca nu ati fost sunati ati fost admisi :lostit (13):

Si eu am luat dar sincer imi pare rau de cei care au picat.
Vreau sa-i urez bafta Mda la contestatie . Ea intr-adevar merita s-a vazut ca a muncit si a pierdut noptile. :smile:

#89 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 20 July 2009 - 10:51 PM

Si eu am luat dar sincer imi pare rau de cei care au picat.
Vreau sa-i urez bafta Mda la contestatie . Ea intr-adevar merita s-a vazut ca a muncit si a pierdut noptile. :lostit (13):
[/quote]

Mda...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! :)) multumesc de sprijinul moral....o fi sau nu cu noroc ramane de vazut! acuma recitesc legea insolventei...nu sunt normala...stiti cum se zice, prea multa carte strica....am prieteni de ani de zile experti cu firma, etc etc....si sa stau calma k asta e ...e posibil sa fie interpretabil la drept....si ma intreb, unde palaria mea e interpretabil...este sau nu este, nu? Am avut prb 39...o recitesc, mai citesc putin legea ...si uite asa, pana maine o sa ajung sa ma intreb daca nu ar fi mai bine sa dau la Drept in toamna....cine stie ce jurista capabila sunt :))....haz de necaz, dar tot am de castigat indiferent de raspuns.....am invatat si profesional sunt la un nivel frumos cu sau fara acest examen luat.

O seara deosebita tuturor admisilor! Si cat mai mult calm si rabdare pentru restu...Mda, aia e...se putea si mai rau (dak luam 5,97 :P

#90 MARI

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 90 Postari:

Postat 21 July 2009 - 07:41 AM

faceti contestatii pentru ca aveti sanse. Din ce am auzit anul trecut, chiar si dintre cei care aveau note mici au fost admisi in urma contestatiei, darmite cei care au 5,xx , O incercare nu strica, e sansa voastra , de ce sa va para rau mai tarziu.

#91 ursaana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 21 July 2009 - 10:25 AM

:lostit (13): Din pacate mai sunt si altii care au picat la drept ( 5.8X) .Nu mi se pare corect sa iei toate examenele de specialitate iar (pentru cateva sutimi)dreptul iti ia sansa de a ajunge in CECCAR. :smile: :pullhair:Credeti ca cu contestatie se mai poate rezolva ceva? Nu prea cred dar, vb aia " speranta moare ultima". Felicitari pt cei care si-au luat examenul si succes la cei care si-au depus contestatiile.Nu stiti cam in cat timp se solutioneaza ?

#92 mortici

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 21 July 2009 - 10:30 AM

Buna, nu dispera, fa contestatie, eu acum 2 ani, am avut 2 examene cu note sub 6, in jur de 5.98, si la contestatie am fost admisa, dar am avut o medie generala mare aproape 9.00.
Bafta, tuturor ..

#93 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 21 July 2009 - 11:48 AM

48 ore. am invatat asta la doctrina :lostit (13):

#94 ursaana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 21 July 2009 - 11:54 AM

Vezi postareamortici, la Jul 21 2009, 11:30 AM, a spus:

Buna, nu dispera, fa contestatie, eu acum 2 ani, am avut 2 examene cu note sub 6, in jur de 5.98, si la contestatie am fost admisa, dar am avut o medie generala mare aproape 9.00.
Bafta, tuturor ..

Din pacate nu mai pot avea incredere deoarece acum doi ani am avut tot asa o mica dif. la doua materii cam 5.96 si 5.98 si nu s-a rezolvat nimic cu contestatia.Vom vedea :lostit (13): Multumesc pentru incurajare.

Inca 48 de ore de stres parca sunt mai grele decat tot ce a fost pana acum, stiind ca sansa iti sta intr-o contestatie.

#95 very

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 21 July 2009 - 11:57 AM

In Ploiesti au zis ca afiseaza reultatele pe 27.Stie cineva daca s-au afisat? ca eu nu indraznesc sa sun la ei sa intreb.

#96 ioan alex

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 21 July 2009 - 12:06 PM

Vezi postareavery, la Jul 21 2009, 12:57 PM, a spus:

In Ploiesti au zis ca afiseaza reultatele pe 27.Stie cineva daca s-au afisat? ca eu nu indraznesc sa sun la ei sa intreb.

au afisat rezultatele ieri la 12.00

#97 cornel1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 21 July 2009 - 12:22 PM

si eu am picat cu 5.4 la drept si chiar am scris, am rezolvat toate subiectele..:)) nu stiu cum au corectat. media generala este 8.05...
acum 2 ani am picat cu 5.7 la evaluare si cu o media generala de apropape 9..nu s-a rezolvat nimic atunci la contestatie..
nu stiu, nu vreau sa fiu pesimista, dar situatia este foarte dificila. nu mai inteleg deloc cum corecteaza ei tezele.....cred ca totul tine de noroc, ca degeaba invatam noi nopti intregi....

#98 cornel1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 21 July 2009 - 12:31 PM

Vezi postareacornel1979, la Jul 21 2009, 01:22 PM, a spus:

si eu am picat cu 5.4 la drept si chiar am scris, am rezolvat toate subiectele..:)) nu stiu cum au corectat. media generala este 8.05...
acum 2 ani am picat cu 5.7 la evaluare si cu o media generala de apropape 9..nu s-a rezolvat nimic atunci la contestatie..
nu stiu, nu vreau sa fiu pesimista, dar situatia este foarte dificila. nu mai inteleg deloc cum corecteaza ei tezele.....cred ca totul tine de noroc, ca degeaba invatam noi nopti intregi....

am omis sa va spun ca am vb la ceccar si mi-au spus ca dupa o saptamana se vor afisa rezultatele la contestatii... (am vb la bucuresti)

#99 teo30967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 21 July 2009 - 01:24 PM

am picat dar nu ma asteptam sa iau la drept 3.28 ...desi am facut 4 subiecte din 6 deci ...cat trebuia sa scriu ?
pur si simplu nu mai inteleg nimic...

#100 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 21 July 2009 - 01:46 PM

Celelalte doua au ramas neatinse?

Similar Topics Collapse

8 useri citesc topicul

0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL