stefan1974, la Jul 12 2009, 10:17 AM, a spus:
CUM A FOST EXAMENUL DE AZI ? SUBIECTELE AU FOST TOATE DIN CARTE ?
Am fost si eu la examen si l-am si luat... A ramas insa gustul amar si de sila fata de acest examen care n-are legatura cu practica si care e organizat in bataie de joc. Am invatat foarte mult dar nu ceva care sa ma ajute in practica. Majoritatea problemelor la contabilitate sunt doar de dragul de a fi cat mai multe, fiscalitatea mi s-a parut foarte usoara, dreptul greu deoarece majoritatea erau intrebari din SNC uri sau SA cu subscriptie publica, iar celelalte materii mai bine nu le comentez.
Am scris 18 pagini si a fost un cosmar deoarece nu ai timp suficient si sa nu uitam ca majoritatea am terminat de ceva timp facultatea si nu mai suntem obisnuiti sa scriem. A fost ingrozitor sa stii ca ai putea sa tratezi mai bine subiectele dar ca nu mai poti sa scrii sau nu ai timp deoarece scrii prea incet. La doctrina doua intrebari nu erau din cele propuse si presiunea era foarte mare si din lipsa timpului si din cauza supraveghetorilor care se plimbau fara incetare si parca-ti stateau pe cap si te stresau....
Sunt multumita ca l-am luat pentru ca din pacate da mai bine daca ai aceast calitate dar voi ramane mereu dezamagita si cu acel gust amar ...
P.S. : Am participat si la cursul organizat de CECCAR si pot sa spun ca a fost o pierdere de timp si bani. Asa ca sfatul meu este sa nu mergeti ci sa cititi cat mai mult. Poate aveti noroc si se copie dar daca nimeriti ca mine intr-o sala in care nu se misca e pacat daca nu de timp macar de bani
Bafta tuturor