Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
IMPRESII DUPA EXAMEN - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 6

Salt la continut

IMPRESII DUPA EXAMEN

153 replies to this topic

#101 teo30967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 21 July 2009 - 02:24 PM

da livia au ramas neatinse !
stiu, m-ai avertizat DAR dupa examen ca nu trebuia sa las n9mic neatins
eu nu am stiut lucrul acesta am scris ce am stiut si am stiut bine dar unde nu, nu am scris nimic doar fiecare subiect a avut un anumit punctaj ... am vazut ca la mai multe materii unde am lasat subiecte neatinse "m-au taxat" in schimb am ramas placut surprinsa la expertiza sincer aveam eu unele dubii acolo si ...mi-era teama ...dar nu
sunt lucruri pe care nu le inteleg nu stiu cum corecteaza tezele astea ! sincer !
da sunt de acord cu exigenta lor dar unele lucruri nu sunt justificate ...

MILIOANE DE SCUZE (CU ASTA TREBUIA SA INCEP) : FELICITARI CELOR CARE AU FOST ADMISI !!!!!!

#102 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 21 July 2009 - 02:43 PM

imi pare rau, stiu ca nu e corect. daca ai facut 4 trebuie punctate 4 din sase. patru subiecte bune nu este egal cu "picat".
s-a scris de anul trecut pe forum ca este recomandat sa scriem despre fiecare ce si cat putem, numai sa nu lasam spatii libere. anul asta am raspuns pe langa subiectele care nu mi le-am amintit, dar tot am scris, macar sa-si dea seama ca am invatat.....
"

#103 teo30967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 21 July 2009 - 02:54 PM

livia cand ai timp si disponibilitate te rog trimite mi si mie materialele tale in format electronic poate ...sunt cu noroc !

#104 cornel1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 21 July 2009 - 03:06 PM

revin...eu am scris la fiecare subiect cate ceva, tocmai ca stiam de aul trecut ca nu trebuie sa las spatii libere...si am scris la fiecare cate ceva, pe langa, la subiect, dar am scris...si degeaba....se pare la ca drept nu tine

#105 emy96

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 21 July 2009 - 03:57 PM

Vezi postareacornel1979, la Jul 21 2009, 04:06 PM, a spus:

revin...eu am scris la fiecare subiect cate ceva, tocmai ca stiam de aul trecut ca nu trebuie sa las spatii libere...si am scris la fiecare cate ceva, pe langa, la subiect, dar am scris...si degeaba....se pare la ca drept nu tine
nu stiu cat este de adevarata povestea cu sa scrii la toate subiectele eu nu am mai avut timp sa scriu la doctrina si nu am scris nimic la ultimul subiect si totusi am fost admisa
cred ca mai mult tine de noroc si de cel care iti corecteaza lucrarea

#106 alina_arhire0412

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 21 July 2009 - 05:56 PM

Vezi postareaemy96, la Jul 21 2009, 04:57 PM, a spus:

nu stiu cat este de adevarata povestea cu sa scrii la toate subiectele eu nu am mai avut timp sa scriu la doctrina si nu am scris nimic la ultimul subiect si totusi am fost admisa
cred ca mai mult tine de noroc si de cel care iti corecteaza lucrarea
cred totusi ca cel mai imp este si ceea ce scrii
nu putem chiar sa fim pe langa subiect total...mai conteaza si aportul fiecaruia, rationamentul etc
multi dintre cei care corecteaza apreciaza si modul de gandire...

#107 paulet_alexandra

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 21 July 2009 - 09:26 PM

Buna!
In primul rand : FELICITARI CELOR ADMISI!
Pentru cei ce nu au reusit sa nu-si piarda speranta poate contestatia va fi un succes.

Am o mica interventie de facut din subiectele care circulau pe forum la drept , cel putin de la 170 la 260 erau scrise numai articolele din lege nu se refereau strict la problema respectiva.
Eu recunosc ca am invatat si mi-a prins bine.
Nu toate materialele de pe net sunt bune.

Mult succes in continuare!

#108 kmltrcn

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 22 July 2009 - 11:17 AM

Stimati colegi !

Felicitari celor admisi la examenul de acces EC si CA !
Va tin pumnii celor care au depus contestatii si sa auzim numai vesti bune de la voi cat de curand.

Acesta este primul an cand sustin examenul de acces la stagiu pentru EC si din fericire (pentru mine) am reusit. Am muncit enorm si se pare ca am fost rasplatita pentru munca mea...de altfel nu sunt singura in aceasta situatie!

Recunosc ca nu am avut timp sa citesc postarile voastre inainte de examen dar azi am citit impresiile despre examen si am ramas, in multe cazuri, neplacut surprinsa !
S-a tot vorbit despre: noroc, subiecte neabordate sau tratate "pe langa", nedreptate, "nu stiu cum se corecteaza", "la ce foloseste materia x" sau "de ce se pune atat accent pe materia Y"...etc
Consider ca aceasta atitudine nu este cea constructiva.

1. Norocul si-l face omul cu mana lui...sau in cazul de fata cu timpul pe care il afecteaza studiului si capacitatea lui;

2. Subiecte neabordate nu ar trebui sa existe; Daca unii dintre voi veneati la cursuri puteati afla si explicatia acestei afirmatii si anume ca un subiect totusi abordat este un motiv de punctare. Chiar daca nu stiti sa raspundeti exact la intrebare puteti folosi logica si/sau bagajul de cunostinte acumulat pentru a formula un raspuns "motivat si responsabil ". :wink:

3. Nedreptate : fata de ce sau cine? Cine a comis o nedreptate depunctand greseli? Sunteti absolut siguri ca ati scris corect dar ati fost depunctati ? Multi au surpriza cand isi revad tezele ca s-au ambalat degeaba.

4. "Nu stiu cum se corecteaza" - probabil sistemul de corectare este urmatorul : un profesor citeste lucrarea si puncteaza raspunsurile. :lostit (13): Haideti sa fim seriosi, speculatii putem face pana imbatranim. Este uman sa existe anumite erori la corectare, nu contest asta, dar nici nu-mi imaginez ca cei care corecteaza incearca "sa-si bata joc de munca noastra".

5. "La ce foloseste materia X" sau "de ce se pune atat accent pe materia Y" - nu exista materie "importanta" sau "neimportanta" si chiar daca ar exista acestea sunt conditiile, chiar si materiile "neimportante " trebuie studiate! Live with it !

Foarte multi au petrecut mult timp postand inaintea examenului iar acum petrec la fel de mult timp postand pe forum cat de nedrept a fost examenul. (Nu dau nickname-uri). Probabil timpul petrecut pe forum putea fi afectat studiului.
Accesul la profesie este dificil, nu toata lumea poate fi EC sau CA si imi pare rau ca unele persoane chiar au atitudinea invinsului.

Nu astept pareri, reply-uri, deoarece acestea sunt pareri personale pe care le puteti ignora sau nu.

Pentru cei care vor da acest examen anul urmator, nu dezamagiti ! Tratati cu seriozitate materiile, invatati ca si cand invatati pentru voi si nu pentru un profesor ce corecteaza lucrarea , mergeti la cursurile de pregatire si nu plecati urechea la toate zvonurile aruncate ici-colo.

In speranta ca nu am lezat orgoliul nimanui, voi incheia aici mica mea pledoarie !
Mult succes in continuare tuturor !

Aceasta postare a fost editata de kmltrcn: 22 July 2009 - 11:18 AM

#109 danaprisacaru

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 22 July 2009 - 11:51 AM

Vezi postareastefan1974, la Jul 12 2009, 10:17 AM, a spus:

CUM A FOST EXAMENUL DE AZI ? SUBIECTELE AU FOST TOATE DIN CARTE ?
s-au afisat rezultatele de la examenul de acces la experti pe 20 iulie 2009 , eu sunt una din norocosi, bafta tuturor! :lostit (13):

#110 danaprisacaru

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 22 July 2009 - 11:58 AM

Vezi postareakmltrcn, la Jul 22 2009, 12:17 PM, a spus:

Stimati colegi !

Felicitari celor admisi la examenul de acces EC si CA !
Va tin pumnii celor care au depus contestatii si sa auzim numai vesti bune de la voi cat de curand.

Acesta este primul an cand sustin examenul de acces la stagiu pentru EC si din fericire (pentru mine) am reusit. Am muncit enorm si se pare ca am fost rasplatita pentru munca mea...de altfel nu sunt singura in aceasta situatie!

Recunosc ca nu am avut timp sa citesc postarile voastre inainte de examen dar azi am citit impresiile despre examen si am ramas, in multe cazuri, neplacut surprinsa !
S-a tot vorbit despre: noroc, subiecte neabordate sau tratate "pe langa", nedreptate, "nu stiu cum se corecteaza", "la ce foloseste materia x" sau "de ce se pune atat accent pe materia Y"...etc
Consider ca aceasta atitudine nu este cea constructiva.

1. Norocul si-l face omul cu mana lui...sau in cazul de fata cu timpul pe care il afecteaza studiului si capacitatea lui;

2. Subiecte neabordate nu ar trebui sa existe; Daca unii dintre voi veneati la cursuri puteati afla si explicatia acestei afirmatii si anume ca un subiect totusi abordat este un motiv de punctare. Chiar daca nu stiti sa raspundeti exact la intrebare puteti folosi logica si/sau bagajul de cunostinte acumulat pentru a formula un raspuns "motivat si responsabil ". :wink:

3. Nedreptate : fata de ce sau cine? Cine a comis o nedreptate depunctand greseli? Sunteti absolut siguri ca ati scris corect dar ati fost depunctati ? Multi au surpriza cand isi revad tezele ca s-au ambalat degeaba.

4. "Nu stiu cum se corecteaza" - probabil sistemul de corectare este urmatorul : un profesor citeste lucrarea si puncteaza raspunsurile. :lostit (13): Haideti sa fim seriosi, speculatii putem face pana imbatranim. Este uman sa existe anumite erori la corectare, nu contest asta, dar nici nu-mi imaginez ca cei care corecteaza incearca "sa-si bata joc de munca noastra".

5. "La ce foloseste materia X" sau "de ce se pune atat accent pe materia Y" - nu exista materie "importanta" sau "neimportanta" si chiar daca ar exista acestea sunt conditiile, chiar si materiile "neimportante " trebuie studiate! Live with it !

Foarte multi au petrecut mult timp postand inaintea examenului iar acum petrec la fel de mult timp postand pe forum cat de nedrept a fost examenul. (Nu dau nickname-uri). Probabil timpul petrecut pe forum putea fi afectat studiului.
Accesul la profesie este dificil, nu toata lumea poate fi EC sau CA si imi pare rau ca unele persoane chiar au atitudinea invinsului.

Nu astept pareri, reply-uri, deoarece acestea sunt pareri personale pe care le puteti ignora sau nu.

Pentru cei care vor da acest examen anul urmator, nu dezamagiti ! Tratati cu seriozitate materiile, invatati ca si cand invatati pentru voi si nu pentru un profesor ce corecteaza lucrarea , mergeti la cursurile de pregatire si nu plecati urechea la toate zvonurile aruncate ici-colo.

In speranta ca nu am lezat orgoliul nimanui, voi incheia aici mica mea pledoarie !
Mult succes in continuare tuturor !
Ai dreptate 100%, si eu sunt printre cei admisi, am muncit mult, am clacat cand mi-am dat seama ca nu o sa reusesc sa termin la timp, apoi am luat-o de la capat. Asa e viata, niciodata sa nu ramai cazut, este o zicala: "cand nu mai poti sa alergi mergi in ritm de trap, cand nu mai poti asa mergi normal iar cand nu mai poti sa mergi ia un baston, dar mergi mai departe"

Aceasta postare a fost editata de danaprisacaru: 22 July 2009 - 11:59 AM

#111 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 22 July 2009 - 06:20 PM

mda....mda...mda...multi filozofi optimisti printre noi, mai ales printre cei admisi....nu mi se
pare ca as fi picat examenul asta din cauza timpului petrecut pe forum, dimpotriva...
forumul mi-a dat putere...am avut prb personale grave, am avut nopti in care stateam
la birou sa fac rapoarte de audit....la mine, sincer a reflectat aprox ce am invatat...ce
materii mi-au placut am avut note peste 9...culmea ironiei ca si dreptul mi-a placut dar nu
i-am acordat nici o importanta deosebita...parerea mea k important este ce sti in viata de zi
cu zi si ca acest examen se poate lua....fara doar si poate ....si il pot luat 100% cei nepregatiti, si il
pot pica 100% cei pregatiti sa intre stagiar si sa iasa un expert.....despre asta e vorba....mie
imi place sa citesc off-ul omului....pers care zice ca acest forum este in detrimentul invatatului
poate pe de o parte are dreptate, dar pe de alta parte trebuie sa nu ai incredere prea mult in
oameni si sa ai prea putini prieteni ca sa nu iti doresti o colaborare(nu e cu referire la nimeni in mod
special..e doar o parere, o opinie personala...egoismul si ambitia in limite normale e ok, dak se depaseste
o anumita limita (si cunosc cazuri) nu o sa sti de ce traiesti si de ce sa te bucuri....nu ma plang k am invatat 3 luni
,ba chiar ma bucur...dar niciodata nu va fi dreptate si echitate, nu la romani! Trebuie sa fi istet, sa te duca capu
frate...si teoria aia de 2 lei la anumite subiecte e un fel de litera "a" din alfabet, sau nici macar....apropo, cel care
a stat si a muncit si a modificat si s-a gandit macar vreo clipa...."na fraierilor ca uite cate modificari am gasit si vai
uite cat am muncit eu"....dar nu a avut nici macar 2 sec timp sa posteze macar un raspuns CORECT ...atunci lu ala (k nu
merita alt adjectiv)...lu ALA asha ii va ajuta Dumnezeu (toti primim dupa sufletul nostru si pacatele mai devreme sau mai
tarziu se achita)....asa k dragi colegi de suferinta, reveniti-va ...dak ati invatat, calmati-va si ne vedem la anu :))
Eu am fost la sediu central sa intreb "ce siguranta am ca mi se corecteaza lucrarea"? Raspunsu a fost mai mult decat CLAR:
Phhhh...(oftat, plus ridicat din umeri :))))
p.s. eu la bac am luat initial 6 (romana scris) si 8 (istorie- dar eram olimpica pe tzara)...am facut contestatie si mi-au venit
lucrarile cu romana 9 si istorie 9.80...concluzia: romanul greseste cand ii este foame :P la licenta din cauza foamei m-au pus
sa vb despre lucrare in 90 de secunde ....mda, e frumos sa sti ca poti si sa ai incredere in tine mai ales...restu e filozofie

#112 mada_s

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 22 July 2009 - 09:19 PM

asa este ...ai mare dreptate mda 2008...
si eu am picat acest examen....
nu am nimik cu nimeni....celor care au promovat acest examen la spun ....SINCERE FELICITARI!
Dar cei care ati luat ...hai....nu va bateti cu pumni in piept....imi este greu sa cred ca este cineva atat de perfect incat sa se laude..."vai am invatat atata deci l-am luat!"....nu puteai sa citesti toata bibliografia...sa fim sinceri, sa inveti absolut tot...k de...mai avem si servici, si familie, etc...
este aiurea sa spui.....vai eu am luat...tu nu ai luat ca nu ai invatat....
hai sa nu acuzam aiurea....
si sa-mi scuzati expresia..."orice sut in f... este un pas inainte"

bafta la totata lumea la contestatii!
si daca nu a fost anu asta.....o sa fie la anu!
nu va descurajati!

#113 cristat

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 22 July 2009 - 10:04 PM

Vezi postareamada_s, la Jul 22 2009, 10:19 PM, a spus:

asa este ...ai mare dreptate mda 2008...
si eu am picat acest examen....
nu am nimik cu nimeni....celor care au promovat acest examen la spun ....SINCERE FELICITARI!
Dar cei care ati luat ...hai....nu va bateti cu pumni in piept....imi este greu sa cred ca este cineva atat de perfect incat sa se laude..."vai am invatat atata deci l-am luat!"....nu puteai sa citesti toata bibliografia...sa fim sinceri, sa inveti absolut tot...k de...mai avem si servici, si familie, etc...
este aiurea sa spui.....vai eu am luat...tu nu ai luat ca nu ai invatat....
hai sa nu acuzam aiurea....
si sa-mi scuzati expresia..."orice sut in f... este un pas inainte"

bafta la totata lumea la contestatii!
si daca nu a fost anu asta.....o sa fie la anu!
nu va descurajati!

Eu am luat acesta examen si chiar mi-a placut colaborarea cu Mda cat si cu Liviap sincer imi pare rau pentru ea ca nu a luat examenul chiar merita .

#114 catycojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 22 July 2009 - 11:06 PM

Nu mi s-a parut asa de greu, insa enorm de mult de scris. Intr-adevar la audit si la doctrine au fost subiecte din afara cartii, insa la cursuri am invatat multe chestii, mai ales de la d-l Marin Toma la audit. Eu am luat examenul, rezultatele se stiu deja la noi in Dolj, cred ca si in alte judete. Bafta tuturor
:lostit (13):

#115 catycojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 23 July 2009 - 08:58 AM

Vezi postareaCATH, la Jul 20 2009, 01:16 PM, a spus:

:lostit (13): am reusit la examen. Astazi m-au anuntat ca am fost admisa.Sper sa aveti parte de aceeasi bucurie ca si mine.
Felicitari sincere!!!!
Si eu sunt o fericita norocoasa care a reusit. Sper sa colaboram pe perioada stagiului. catycojo@yahoo.com. :smile:

#116 kmltrcn

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 23 July 2009 - 09:39 AM

Vezi postareamda2008, la Jul 22 2009, 07:20 PM, a spus:

mda....mda...mda...multi filozofi optimisti printre noi, mai ales printre cei admisi....nu mi se
pare ca as fi picat examenul asta din cauza timpului petrecut pe forum, dimpotriva...
forumul mi-a dat putere...am avut prb personale grave, am avut nopti in care stateam
la birou sa fac rapoarte de audit....la mine, sincer a reflectat aprox ce am invatat...ce
materii mi-au placut am avut note peste 9...culmea ironiei ca si dreptul mi-a placut dar nu
i-am acordat nici o importanta deosebita...parerea mea k important este ce sti in viata de zi
cu zi si ca acest examen se poate lua....fara doar si poate ....si il pot luat 100% cei nepregatiti, si il
pot pica 100% cei pregatiti sa intre stagiar si sa iasa un expert.....despre asta e vorba....mie
imi place sa citesc off-ul omului....pers care zice ca acest forum este in detrimentul invatatului
poate pe de o parte are dreptate, dar pe de alta parte trebuie sa nu ai incredere prea mult in
oameni si sa ai prea putini prieteni ca sa nu iti doresti o colaborare(nu e cu referire la nimeni in mod
special..e doar o parere, o opinie personala...egoismul si ambitia in limite normale e ok, dak se depaseste
o anumita limita (si cunosc cazuri) nu o sa sti de ce traiesti si de ce sa te bucuri....nu ma plang k am invatat 3 luni
,ba chiar ma bucur...dar niciodata nu va fi dreptate si echitate, nu la romani! Trebuie sa fi istet, sa te duca capu
frate...si teoria aia de 2 lei la anumite subiecte e un fel de litera "a" din alfabet, sau nici macar....apropo, cel care
a stat si a muncit si a modificat si s-a gandit macar vreo clipa...."na fraierilor ca uite cate modificari am gasit si vai
uite cat am muncit eu"....dar nu a avut nici macar 2 sec timp sa posteze macar un raspuns CORECT ...atunci lu ala (k nu
merita alt adjectiv)...lu ALA asha ii va ajuta Dumnezeu (toti primim dupa sufletul nostru si pacatele mai devreme sau mai
tarziu se achita)....asa k dragi colegi de suferinta, reveniti-va ...dak ati invatat, calmati-va si ne vedem la anu :))
Eu am fost la sediu central sa intreb "ce siguranta am ca mi se corecteaza lucrarea"? Raspunsu a fost mai mult decat CLAR:
Phhhh...(oftat, plus ridicat din umeri :))))
p.s. eu la bac am luat initial 6 (romana scris) si 8 (istorie- dar eram olimpica pe tzara)...am facut contestatie si mi-au venit
lucrarile cu romana 9 si istorie 9.80...concluzia: romanul greseste cand ii este foame :P la licenta din cauza foamei m-au pus
sa vb despre lucrare in 90 de secunde ....mda, e frumos sa sti ca poti si sa ai incredere in tine mai ales...restu e filozofie

Draga Mda,
Daca la examene ai redactat lucrarile similar postarii de mai sus, imi dau seama de ce a fost necesar sa faci contestatie. No offence :lostit (13):
Am sa-ti ignor remarcile rautacioase cu tenta de amator psiholog pentru ca partial iti inteleg frustrarea.
Nu am incercat sa jignesc sau sa dau sfaturi ci doar am vrut sa punctez anumite aspecte, iar modul in care am abordat aceste examene m-a ajutat.
Am vrut la randul meu sa transmit si altora impresiile mele in speranta ca vor fi de ajutor cuiva, candva.

Iti tin pumnii si sper ca se va solutiona favorabil contestatia ta (Abia acum sunt optimista).

Nota: Nu am considerat niciodata acest forum ca fiind inutil ! Nu am postat pentru ca nu am avut timp dar mi-am dat toata silinta sa-mi ajut colegii la cursurile de pregatire cu materiale si informatii utile, inclusiv conspectele pe care le-am facut pentru examen.

#117 supernany

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 23 July 2009 - 10:01 AM

Nu stiti ce se aduse de rezulatul pentru contestatii, pe cand ar trebuie sa se dea.

#118 Ana1

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 23 July 2009 - 01:13 PM

Am fost si eu la examen si l-am si luat... A ramas insa gustul amar si de sila fata de acest examen care n-are legatura cu practica si care e organizat in bataie de joc. Am invatat foarte mult dar nu ceva care sa ma ajute in practica. Majoritatea problemelor la contabilitate sunt doar de dragul de a fi cat mai multe, fiscalitatea mi s-a parut foarte usoara, dreptul greu deoarece majoritatea erau intrebari din SNC uri sau SA cu subscriptie publica, iar celelalte materii mai bine nu le comentez.
Am scris 18 pagini si a fost un cosmar deoarece nu ai timp suficient si sa nu uitam ca majoritatea am terminat de ceva timp facultatea si nu mai suntem obisnuiti sa scriem. A fost ingrozitor sa stii ca ai putea sa tratezi mai bine subiectele dar ca nu mai poti sa scrii sau nu ai timp deoarece scrii prea incet. La doctrina doua intrebari nu erau din cele propuse si presiunea era foarte mare si din lipsa timpului si din cauza supraveghetorilor care se plimbau fara incetare si parca-ti stateau pe cap si te stresau....
Sunt multumita ca l-am luat pentru ca din pacate da mai bine daca ai aceast calitate dar voi ramane mereu dezamagita si cu acel gust amar ...

P.S. : Am participat si la cursul organizat de CECCAR si pot sa spun ca a fost o pierdere de timp si bani. Asa ca sfatul meu este sa nu mergeti ci sa cititi cat mai mult. Poate aveti noroc si se copie dar daca nimeriti ca mine intr-o sala in care nu se misca e pacat daca nu de timp macar de bani
Bafta tuturor

#119 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 23 July 2009 - 01:45 PM

pareri impartite legate de curs. eu pot spune ca mi-a folosit f mult pt ca nu am studiat Ias-urile la facultate si nu le aplic nici in practica, prin urmare mi-a fost tare greu sa le inteleg singura. din punctul asta de vedere cursul m-a ajutat f mult. Fiscalitatea a fost ok, a explicat cu rabdare tot ce era nevoie, contabilitatea n-am reprosuri fata de Dna Jianu....

#120 ANA MARIA MIHAI

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 23 July 2009 - 03:08 PM

Si eu am luat examenul. Cursurile au fost OK, fara ele nu cred ca reuseam iar examenul mi s-a parut destul de serios.

Similar Topics Collapse

17 useri citesc topicul

0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL