Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Contabilitate in transportul feroviar - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Contabilitate in transportul feroviar

3 replies to this topic

#1 miha9s

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 31 July 2009 - 11:43 AM

E cineva care lucreaza in transportul feroviar? Ma puteti ajuta? Exista conturi specifice sau un plan de conturi distinct pentru transportul feroviar?

#2 giucontex

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:

Postat 31 July 2009 - 09:33 PM

eu lucrez la o soc transport feroviar marfa, deci in principiu te pot ajuta.
am sa te rog sa fii mai pricisa.
pot sa iti spun ca planul de conturi este acelasi ca si pentru orice societate! :lostit (13):

#3 miha9s

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 01 August 2009 - 10:38 AM

Sunt multe chestii care m-ar interesa. Daca crezi ca e mai simplu, iti pot da adresa mea de mail :lostit (13): .
Multumesc mult.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 August 2009 - 09:53 AM

#4 giucontex

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:

Postat 02 August 2009 - 06:43 AM

ok, in masura in care pot te ajut! :lostit (13):

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi