Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 14

Salt la continut

ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA

589 replies to this topic

Poll: INFIINTARE SI ADERARE A.P.E.C. (240 membri au votat)

sustineti infiintarea A.P.E.C. ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ati adera la A.P.E.C. daca ea s-ar infiinta ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ce cotizatie anuala considerati ca ar fi corecta ?

Voteaza

#261 biscuta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 11 March 2010 - 07:49 PM

Eu una am facut galagie pe unde am apucat.Am sa recomand si altora care fac parte din grupurile contabile de pe yahoo sa intre si sa vada ce se petrece aici.Fac parte si din categoria de contabilii cu studii medii ..studenta ..in devenire economist.Dar mai multa binevointa din partea celor direct interesati si care stau pe tusa privind impasibili cum altii se zbat pentru noi. :smile:

#262 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 11 March 2010 - 07:52 PM

Vezi postareaalmcomp, la Mar 11 2010, 07:43 PM, a spus:

Oare ce s-a intamplat astazi la intalnirea cu dna Anastase?

Asteptam cu sufletul la gura...

Loredana abia a ajuns acasa, a asteptat destul de mult pana a intrat.
O las pe ea sa isi trada sufletul si sa va marturiseasca amanuntele picante

:wink:

#263 coconat

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 159 Postari:

Postat 11 March 2010 - 07:55 PM

Vezi postareacuceritor, la Mar 11 2010, 08:25 PM, a spus:

Cu scuze pentru cei pe care probabil i-am deranjat, va asigur ca voi urmari
in continuare acest forum si voi cauta sa fiu cat mai discret (ca si pana acum).
Va salut, si va sigur ca nu voi inrtra in polemica cu cei care nu sunt
(si este normal) cu parerile mele !.
Cuceritor, nu esti Valentina????
Chiar dacă omul va face un cer nou și un pământ nou, tot nu va fi fără griji!

#264 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 11 March 2010 - 07:57 PM

Vezi postareabiscuta, la Mar 11 2010, 07:49 PM, a spus:

Eu una am facut galagie pe unde am apucat.Am sa recomand si altora care fac parte din grupurile contabile de pe yahoo sa intre si sa vada ce se petrece aici.Fac parte si din categoria de contabilii cu studii medii ..studenta ..in devenire economist.Dar mai multa binevointa din partea celor direct interesati si care stau pe tusa privind impasibili cum altii se zbat pentru noi. :thumbup:

Sa-ti povestesc ce impact a avut protestul meu pe crupurile contabile de pe yahoo, pentru ca acolo a inceput?
Daca nu se propaga pe alte forumuri, abandonam si nu ajungeam pana unde am reusit sa ajung, iar protestul era mort din fasa si se propaga in meandrele internetului...

Poate tu ai mai mult impact, succes

Vezi postareacoconat, la Mar 11 2010, 07:55 PM, a spus:

Cuceritor, nu esti Valentina????

Iti raspunde Valentina, NU
Dar ce te-a facut sa crezi? :smile:

#265 coconat

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 159 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:08 PM

Vezi postareabeatrice1971, la Mar 11 2010, 08:40 PM, a spus:

Hai ca mi-a raspuns coconat, fara sa vrea, la intrebarea pe care mi-o adresam singura mai sus. :biggrin:
Nu a fost fara sa vreau, a fost cu intentie, dar am facut-o sub forma de gluma
Chiar dacă omul va face un cer nou și un pământ nou, tot nu va fi fără griji!

#266 lilly2006

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:32 PM

Buna, Isa.

Acum cateva minute am dat - din intamplare - peste aceasta tema si.. vreau sa-i salut si sa-i felicit sincer pe toti cei care au avut o astfel de initiativa si care depun eforturi sustinute in toate demersurile pentru realizarea acestui obiectiv.

Ar fi o mare realizare atingerea acestui tel deoarece majoritatea.. profesionistilor (mai mult sau mai putin, licentiati sau nu) s-au organizat infiintand.. fie asociatii / fundatii, fie alte forme.. institutionale.. legale, credibile.

Imi pare rau ca.. nu am reusit inca sa va acord si votul meu - n-am inteles de ce imi apare.. o eroare, dar.. va asigur ca aveti in mine un sustinator 100%.

As dori sa tin legatura cu voi, membrii fondatori si.., daca imi veti permite, ar fi o onoare pentru mine sa ma acceptati (cand va fi cazul) macar ca.. membru asociat. Chiar imi doresc asta!

Inca o data felicitari initiatorilor si felicitari tuturor celor care au inteles si inteleg menirea acestui pas, a.. asociatiei in sine si o sustin cu adevarat.

Va pup si.. va rog sa-mi iertati eventualele greseli.

O seara superba!

#267 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:36 PM

Bine ai venit printre noi, draga lili, exact cand trebuia ca sa ne dai curaj.
Nu poti vota decat dupa ce ai un numar de 10 mesaje.
Multumim pentru cuvintele frumoase de imbarbatare.
De cele mai multe ori, rautaile si carcotelile se aud cel mai tare, mai putin vorbele bune.
Acum stiu de ce eu nu am abandonat lupla, cu toate ca personal imi rezolvasem problemele, pentru ca exista persoane ca tine care "inteleg menirea acestui pas"

Eu personal iti multumesc inca o data ca existi si ca nu ai tacut.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 11 March 2010 - 09:32 PM
eliminare citare inutila

#268 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:43 PM

Vezi postarealilly2006, la Mar 11 2010, 08:32 PM, a spus:

Inca o data felicitari initiatorilor si felicitari tuturor celor care au inteles si inteleg menirea acestui pas, a.. asociatiei in sine si o sustin cu adevarat.

Poate o adeziune trimisa ar fi indicata!!! :smile:

#269 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:48 PM

imi pare rau ca postez abia acum,dar am stat in anticamera de la 2.30 pana la 18 ca sa pot intra la d-na Roberta.Dar s-a meritat ptr ca mi-a spus ca ne sustine in amendarea acestui proiect de lege,care a spus ca este o mare prostie si sigur nu va trece.In privinta Asociatiei ne-a felicitat si a spus ca ne va sustine in parlament ,ca profesionisti.Deci in final avem un sustinator care este convins ca acest proiect de lege nu va fi promulgat.

:smile:

#270 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:50 PM

Vezi postareaalbu2000, la Mar 11 2010, 08:48 PM, a spus:

imi pare rau ca postez abia acum,dar am stat in anticamera de la 2.30 pana la 18 ca sa pot intra la d-na Roberta.Dar s-a meritat ptr ca mi-a spus ca ne sustine in amendarea acestui proiect de lege,care a spus ca este o mare prostie si sigur nu va trece.In privinta Asociatiei ne-a felicitat si a spus ca ne va sustine in parlament ,ca profesionisti.Deci in final avem un sustinator care este convins ca acest proiect de lege nu va fi promulgat.

:smile:

Bravo Loredana, felicitari!
E de salutat darzenia ta si stoicismul cu care ai asteptat sa intri.

Felicitari!

#271 lilly2006

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:52 PM

Multumesc frumos pentru aceste cuvinte, Valentina.

#272 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 11 March 2010 - 08:54 PM

culmea ironiei a fost ca in momentul in care trebuia sa intru,a intrat inaintea mea un domn de la CECCA ,mai exact acel domn care mi-a trimis pe mail acea scrisoare care am postat-o.Dar care nu a avut prea mare reusita,nu pot sa scriu foarte multe pe forum ca se pare ca este f citit si nu mai este cazul sa le dam chiar totul pe tava celor care sant impotriva noastra.Intr-un cuvant am reusit,avem suport din partea d-rei Roberta.daca vreti sa mai discuta putem discuta pe mail sau pe messenger.

draga valentina daca nu erai tu eram plecata de mult.Da dragi colegi la un moment dat cand am vazut ca se intazie f mult am vrut sa plec si sa vin altadata,dar a sunat valentina si tel ei m-a facut sa mai astept. :thumbup: :smile:

#273 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 11 March 2010 - 09:06 PM

Vezi postareaalbu2000, la Mar 11 2010, 08:54 PM, a spus:

draga valentina daca nu erai tu eram plecata de mult.Da dragi colegi la un moment dat cand am vazut ca se intazie f mult am vrut sa plec si sa vin altadata,dar a sunat valentina si tel ei m-a facut sa mai astept. :notworthy: :notworthy:

E cineva sus care are grija de noi, deci nu suntem singuri! :thumbup: :smile:

#274 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 11 March 2010 - 09:20 PM

V-am zis ca e cam mort proiectul, nu m-ati crezut :notworthy:

felicitari si de la mine, Lore, pt indarjirea cu care ai stat acolo si pt. confirmarea minunata pe care ne-ai adus-o !!
iti doresc, cu sinceritate, sa ai parte macar de atata bucurie cata ne-ai adus tu noua cu vestea asta :smile: , multumim mult de tot !

Valentina = ingerul pazitor !! :thumbup: :notworthy:

#275 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 11 March 2010 - 09:27 PM

Bravoooo !!! :smile:
Ne bucuram tare mult pentru vestile bune.
Sunt curioasa de mor sa stiu detaliile.

Ce facem mai departe?
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#276 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 11 March 2010 - 09:38 PM

cu proiectul - stam pe faza sa nu miste unu'-n front :thumbup:

cu asociatia, asteptam sa iasa primele acte si ne adunam membrii fondatori necesari = doriti = vanati, asa cum v-am zis. ne gandim la un nr. de 15-20, dar nu e batut in cuie, inca . :smile:

#277 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 11 March 2010 - 09:51 PM

Comunicatului cand ii dam drumul?
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#278 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 11 March 2010 - 09:59 PM

Vezi postareabeatrice1971, la Mar 11 2010, 09:27 PM, a spus:

Ce facem mai departe?

Acum fetele ma ajuta cu pregatirea materialelor de care am nevoie la intalnirea ANAF, puteti sa dati si voi mana de ajutor.

Hai sa mai asteptam un pic cu comunicatul, macar sa avem aprobarea rezervarii de nume.
De asemenea trebuie sa vorbim despre obiectivele pe termen scurt si planul de actiune.

#279 nicoletaanca05

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 11 March 2010 - 10:02 PM

FELICITARI PT.TOT CEEA CE FACETI! TOT RESPECTUL DIN PARTEA MEA!

#280 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 11 March 2010 - 10:08 PM

multumesc tuturor ptr sustinere,dar nu as fi reusit daca nu ati fi fost in acele momente linga mine.Cu ajutorul vostru prin mesaje,prin discutii am reusit impreuna sa trecem un hop.De acum incolo santem mai puternici si sigur vom reusi. :notworthy: :notworthy: :lnr (1): :thumbup: :smile: :wink:

Similar Topics Collapse

13 useri citesc topicul

0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL