Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
REVISAL - 2010 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 4

Salt la continut

REVISAL - 2010

81 replies to this topic

#61 Angelescu Laura

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 97 Postari:

Postat 21 May 2010 - 09:03 PM

Se face o adresa catre ITM in care se explica motivele pt care se solicita modificarea, ex: salariatul s-a prezentat la munca cu o zi mai tarziu decat s-a stabilit initial si se depune odata cu Revisal-ul corect. Trebuiesc duse la ei, nu cred ca merge modificarea on line, nu am incercat.

#62 dariaB

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:
  • Interests:vreau sa stiu tot despre contabilitate

Postat 25 June 2010 - 02:35 PM

buna ziua

daca trimit revisal-ul online, tb sa mai depun si la itm declaritia? daca da, exista vreun formular tip? din raportarea online pe care o fac catre itm, nu vad cum as putea sa o printz.

multumesc anticipat

#63 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 25 June 2010 - 02:53 PM

- daca va referiti strict la Revisal, dupa ce incarcati fisierul, apare un nr de inreg. Eu de obicei il listez (copy->paste in word->print) si il arhivez intr-un dosar. Este de ajuns daca s-a trimis Revisal-ul online si listati acel nr de inregistrare primit.
- daca este vorba de declaratia pt comsion, dupa ce se primeste nr automat de inresgitrare, listati declaratia (deasupra declaratiei, in partea dreapta "listeaza").
In judetul din care sunt, pentru Revisal-ul transmis online nu se duce nimic la ITM. Nici pt declaratia de comsion ( am citit pe aici, ca in unele judete, se cere aceasta declaratie si pe hartie la ITM, chiar daca a fost transmisa online). :)

#64 cornel1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 25 June 2010 - 03:38 PM

in Bucuresti, chiar daca depui declaratia on-line trebuie sa mergi cu ea la ITM sa o vizeze sau sa o trimiti prin posta

#65 jidanu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 02 August 2010 - 12:51 PM

Am si eu pentru dumneavoastra doua intrebari: ce intelege ITM prin dovada inregistrarii in REVISAL? Si a doua intrebare: am depus REVISAL-ul de acasa (cu parola obtinuta de la ei). Cei de la ITM ar trebui sa imi dea o dovada? Am intrebat doi inspectori si mi-au zis ca nu imi elibereaza nimic iar eu am ramas cu 3 coduri de incarcare printate de pe pagina ITM. Ajung in cazul unei inspectii ITM? O zi frumoasa si linistita la toata lumea!

#66 fboji

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1114 Postari:

Postat 02 August 2010 - 12:59 PM

Pai daca ai printat de pe pagina ITM ce iti mai trebuie? Asta ai incarcat la ei acolo si e suficient.
Conteaza si sa inregistrezi contractele de munca, atunci verifica inspectorul mai multe detalii.
Daca ti se pare simplu ce ai de facut... inseamna ca nu cunosti toate amanuntele Imagine postata

#67 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 09 September 2010 - 10:43 AM

Actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România integrat în aplicaţie, conform Ordinului nr. 1.365 din 21 iunie 2010 privind completarea Clasificării ocupaţiilor din România

- Patch ReviSal.KB.206.006 (pentru Windows XP / 2000 / 98)

http://www.inspectiamuncii.ro/

#68 dragosdana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 136 Postari:

Postat 29 December 2010 - 11:44 AM

Daca azi inregistrez firma la itm si de maine am un angajat, exista obligativitatea sa trimit revisalul de astazi sau am mai multe zile la dispozitie?

#69 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 29 December 2010 - 11:57 AM

Revisal-ul il trimiti cel putin cu o zi lucratoare inainte de data angajarii, in cazul tau astazi, daca ct. de munca se face cu data de maine. Mergi la ITM pt. parola (se completeaza o cerere pt. depunerea decl. si a Revisal-ului on-line si trebuie sa ai copia dupa Certif. de inmatric. al soc.) sau depune pe suport de hartie.
Eu am avut un alt caz cu o firma noua, mi s-au trimis datele angajatilor prin cineva si angajatorii, la acea data, erau deja plecati in concediu, fara sa imi lase nici un doc. pt. a putea inregistra firma la ITM in afara de copia dupa Certif. de inmatriculare a firmei.
Am trimis Revisal-ul on-line pt. a ma incadra in termenele legale si firma a fost inreg. la ITM mai tarziu, dupa ce au venit reprez. firmei din concediu.

Aceasta postare a fost editata de Dana42: 29 December 2010 - 12:04 PM

Dana

#70 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 04 January 2011 - 01:29 PM

ieri am avut un incident cu Revisal-ul generat de Saga, s-a rezolvat f. bine de catre personalul de la Saga, dar va atentionez si pe voi ca se pot intampla accidente si ca TREBUIE neaparat sa va verificati aceste fisiere inainte de a le trimite online pe site-ul ITM.

faza a fost ca la o modificare de contract de la timp complet la partial - asta a fost singura modificare, Revisalul mi-a "agatat" data de incetare a contractului de la un alt CIM inchis acum 3 ani ( :smile: ) si singurul inchis, de altfel.
eu nu am verificat cu atentie fisierul in Saga si l-am trimit online la ITM avand surpriza soc sa constat ca CIM-ul modificat apare incetat.
initial am crezut ca e o eroare de ITM, si am retrimis fisierul, dar nimic nu s-a schimbat, apoi am verificat datele din Saga si asa am vazut ca "agatase" data de inchidere CIM de la alt CIM. am sunat la Saga, mi s-a acordat asistenta necesara si chiar mi-au trimis online fisierul nou si corect, le-am dat parola pt asta, lucrurile sunt ok acum, dar emotiileeee ... nu va mai spun :laugh: , asa ca de aceea va recomand sa verificati fisierele rand cu rand, sa nu patiti ca mine daca se poate evita. :thumbup:

#71 Mary

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 09 January 2011 - 10:46 AM

Daca am de curand accesul la registrul electronic, si am constatat ca in 2007 am uitat sa transmit o modificare de functie a unei persoane, cum procedez ?

Daca transmit acum respectiva modificare, iau amenda ?

#72 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 09 January 2011 - 11:02 AM

AM DAT CAUTARE PTR. EVISAL...SI AM AJUNS AICI DAR NU GASESC CEVA CE SA MA AJUTE IN URMATOAREA PROBLEMA:
scuze ca am scris cu majuscule, nu am vazut si nu mai rescriu :)
Problema este cum spuneam revisal asta....vreau sa actualizez nomenclatorul COR , la actualizarea ptr. data de 09.06.2009 cu Patch ReviSal.KB.206.004 imi da mesajul ,,Actualizati contractele din versiunea ReviSal 2.1.0 si apoi instalati patch-ul ReviSal KB.206.005." ....care este ReviSal 2.1.0.?????....am cautat de ma dor ochii.....de abia dupa ce fac actualizarea asta pottrece la Patch ReviSal.KB.206.005 din data de 05.02.2010....sincer nu am avut nevoie sa fac aceste actualizari pana acuma. Rog sa ma luminati cu problema mea ....si la ora asta eu butonez sa actualizez revisalul. Multumesc ptr. timpull acordat

#73 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 10 January 2011 - 10:57 AM

buna
ai instalat Patch ReviSal.KB.206.003 ?
trebuie instalate in ordinea aparitiei.
daca nu merge trimite baza de date( fisierul Revisal206.mdb) la adreasa de mail Suport.Registru@teamnet.ro

#74 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 10 January 2011 - 03:47 PM

Multumesc ptr. raspuns . Dar imi spui te rog la adresa respectivi cine presteaza si ce razolvare voi avea, imi actualizeaza ei ? In cat timp primesc? Daca am mai multe firme are ceva?.... :thumbup:

Multumesc ptr. raspuns . Dar imi spui te rog la adresa respectivi cine presteaza si ce razolvare voi avea, imi actualizeaza ei ? In cat timp primesc? Daca am mai multe firme are ceva?.... :smile:

#75 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 10 January 2011 - 04:01 PM

[quote name='cr1st1na' date='Jan 10 2011, 03:47 PM' post='235063']
Multumesc ptr. raspuns . Dar imi spui te rog la adresa respectivi cine presteaza si ce razolvare voi avea, imi actualizeaza ei ? In cat timp primesc? Daca am mai multe firme are ceva?.... :thumbup:

suportregistru@inspectiamuncii.ro sau : Suport.Registru@teamnet.ro .
Team Net International este firma care a conceput programul Revisal. si eu aveam aceeasi eroare pe 2 firme-sa actualiz contractele - cand mi-au trimis fisierul inapoi a mers pe ambele firme. iti da instructiuni cum sa instalezi si ce sa faci cand primesti fisierul inapoi.

#76 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 10 January 2011 - 06:06 PM

Multumesc ptr. raspuns. Dar un telefon poti sa imi lasi?

Scuze un nr. de telefon de la firma respectiva unde trimit fisierul.

#77 Mary

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 10 January 2011 - 06:09 PM

Daca am de curand accesul
la registrul electronic, si am constatat ca in 2007 am uitat sa transmit o modificare de functie a unei persoane, cum procedez ?

Daca transmit acum respectiva modificare, iau amenda ?
Sau ce ar trebui sa fac ?

Multumesc

#78 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 11 January 2011 - 12:51 AM

Mary, trimite modificarea, acum ai constatat omisiunea, acum trimiti corectia, nu cred ca vei primi amenda, dar daca nu trimiti, sigur vei lua.

Citeaza

cr1st1na : Multumesc ptr. raspuns. Dar un telefon poti sa imi lasi?

Scuze un nr. de telefon de la firma
respectiva unde trimit fisierul.

Simpatica :thumbup: !

Aceasta postare a fost editata de Dana42: 11 January 2011 - 12:52 AM

Dana

#79 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 11 January 2011 - 10:31 AM

Vezi postareacr1st1na, la Jan 10 2011, 06:06 PM, a spus:

nu am numarul lor de telefon. doar pe mail am corespondat cu ei.
:biggrin:

#80 Cornelia Cozos

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 227 Postari:

Postat 12 January 2011 - 11:00 AM

Vezi postareacosmin0304, la Jan 11 2011, 10:31 AM, a spus:

Vezi postareacr1st1na, la Jan 10 2011, 06:06 PM, a spus:

nu am numarul lor de telefon. doar pe mail am corespondat cu ei.
:biggrin:
Time Net : 0213116637

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL