O colega mi-a spus ca nu pot vinde masina la un pret mai mare decat cel de achizitie....totusi dc cineva imi ofera ...prin absurd ...mai mult?
1 reply to this topic
Postat 15 February 2011 - 11:00 AM
O colega mi-a spus ca nu pot vinde masina la un pret mai mare decat cel de achizitie....totusi dc cineva imi ofera ...prin absurd ...mai mult?
Postat 15 February 2011 - 11:39 AM
ANISOARA,
ai topic deschis deja pe tema vanzarii auto, chiar sub pretul de achizitie, tot aici - la acest capitol !! de ce nu scrii in unul din ele si deschizi topic nou ??? ai citit regulamentul ca sa vezi ca nu ai voie sa faci asta ?? se pare ca nu l-ai citit si de aceea te rog sa-l citesti si sa-l respecti, altfel nu vei mai putea activa aici.
numai bine !
topic marcat pt unire !
ai topic deschis deja pe tema vanzarii auto, chiar sub pretul de achizitie, tot aici - la acest capitol !! de ce nu scrii in unul din ele si deschizi topic nou ??? ai citit regulamentul ca sa vezi ca nu ai voie sa faci asta ?? se pare ca nu l-ai citit si de aceea te rog sa-l citesti si sa-l respecti, altfel nu vei mai putea activa aici.
numai bine !
topic marcat pt unire !
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Executivul a aprobat Normele metodologice ale Programelor IMM Invest, IMM Factor si IMM Leasing |
Masuri in contextul pandemiei COVID-19 | Otilia Alupei |
|
|
|
Posibilitate Leasing Auto PFA |
Contabilitate PFA | FlaviuC |
|
|
|
IFRS 16 – Noua viziune contabila internationala asupra leasingului |
Legislatie comentata, spete diverse (ANAF, MMPS, AJOFM, CNPP, ANPIS, etc ...) | Otilia Alupei |
|
|
|
Leasing operational - lamuriri |
ALTE PROBLEME CONTABILE | merci |
|
|
|
Avans leasing operational |
MONOGRAFII CONTABILE | bs09 |
|
|