Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
LEASING - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

LEASING

1 reply to this topic

#1 MIU ANISOARA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 15 February 2011 - 11:00 AM

Am achizitionat o masina in leasing acum 5 ani. Dc am terminat leasing ul si doresc sa vand masina sunt obligat ca si firma sa respect un anumit nivel al pretului?
O colega mi-a spus ca nu pot vinde masina la un pret mai mare decat cel de achizitie....totusi dc cineva imi ofera ...prin absurd ...mai mult?
:thumbup:

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 15 February 2011 - 11:39 AM

ANISOARA,

ai topic deschis deja pe tema vanzarii auto, chiar sub pretul de achizitie, tot aici - la acest capitol !! de ce nu scrii in unul din ele si deschizi topic nou ??? ai citit regulamentul ca sa vezi ca nu ai voie sa faci asta ?? se pare ca nu l-ai citit si de aceea te rog sa-l citesti si sa-l respecti, altfel nu vei mai putea activa aici.

numai bine !

topic marcat pt unire !

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL