nopris, la May 21 2008, 12:54 AM, a spus:
Daca esti angajat pe 2 ore pe zi atunci venitul de 100 euro pe luna e minim acceptabil daca e net si daca muncesti doar 2 ore.
Imi place conta cu tot ce implica ea... conta societatii lor o tin acasa, pentru ca muncesc cu norma intreaga si la o alta firma, iar dupa orele de program, merg acasa si ma ocup de ei si de obicei ne vedem cam 1-2 ori pe sapt, in medie imi ia mai mult de 2 ore pe zi, iar la sf de sapt - sambata - periodic merg la magazin sa vad ce mai e pe acolo... asociatii sunt tineri, cam de aceeasi varsta cu mine, si nu au mai avut de a face cu administrarea unei societati si tot ce trebuie facut pentru ca aceasta sa functioneze, iar eu sunt primul lor contabil si implicit omul care rezolva tot si toate, ca eu am experieta, mica dar variata si folositoare, iar ei sunt total pe langa subiect... practic i/am luat de la 0 si pe ei si vanzatorul lor, le/am explicat statutul lor, ce tip de societate suntem, ce impozite si taxe se platesc si ce inseamna fiecare, cand si cum se platesc, ce documente primare trebuie sa cumparam, sa intocmim si cum se intocmesc, ce este obligatoriu ... angajarea mea a fost facuta pentru semnatura ... in concluzie pentru toate deciziile lor, legate sau nu de partea de conta, vin si cer sfatul meu...
Acum vin cu intrebarea: de obicei un contabil tine si partea de gestiune sau inregistreaza strict nir-urile dupa soldurile calculate de vanzator si rap z, fara a fi interesat de produsele vandute, de inventar, ci doar de soldul contabil al marfurilor in relatie cu rap de gest???? :wink: mai face cineva contracte si tot felul de liste de produse, se mai implica cineva in modul de calculare al preturilor???? ... ca am senzatia ca nu e chiar treaba mea...
Multumesc mult pentru sfat!