Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
O poveste indoneziana cu morala autohtona - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

O poveste indoneziana cu morala autohtona

2 replies to this topic

#1 conta_ro

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1223 Postari:

Postat 12 July 2011 - 09:16 AM

In ton cu propriile noastre indoieli si revolte, iata o poveste despre scoala venita de departe. O povesteste The Economist in editia tiparita. Conform articolului citat, se pare ca profesorii indonezieni isi incurajeaza elevii la copiat cu scopul obtinerii de rezultate bune la examenele nationale. Se pare ca un elev a fost constrans de profesorii sai sa impartaseasca si cu alti colegi din rezolvarile la subiectele de examen, iar mama acestuia a facut o plangere la scoala in cauza.

Articol de : Oana Damian

Citeste tot articolul
conta_ro

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 13 July 2011 - 10:41 AM

dupa parerea mea, excelent concluzioneaza autoarea articolului : "Poate ca ne-am afundat cate putin, pe nesimtite intr-o confuzie amorala, asa incat am pierdut niste repere importante pe drum. Iar remediul, revenirea pe cai mai bune... desi incepe rusinos, macar incepe."

asa sa fie ! :smile:

#3 adiz

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 13 July 2011 - 12:31 PM

In acest context nu pot sa nu atasez cateva exemple din gandirea candidatilor, de anul acesta, de la bacalaureat.

Fisiere atasate

Similar Topics Collapse

8 useri citesc topicul

0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL