Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Revisal 5.0 - de la 01.08.2011 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 6

Salt la continut

Revisal 5.0 - de la 01.08.2011

273 replies to this topic

#101 petrisor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:

Postat 26 August 2011 - 06:06 PM

Nu cred ca are optiunea de listare, cel putin asa am observat. Dar poti sa dai un printscreen si salvezi in format jpeg.

Printscreen -> start -> all programs -> accesories -> paint -> CTRL si tasta V concomitent. Apoi salvezi.

Fisierele jpeg le grupezi undeva pe hard, separat pe fiecare firma in parte si se pot denumi pentru a sti despre ce e vorba. Eu asa fac. E o modalitate buna de a dovedi ca s-a transmis ce trebuie si cand trebuie in revisal.

#102 mariana70

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 26 August 2011 - 06:59 PM

va multumesc mult.

#103 dragosdana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 136 Postari:

Postat 28 August 2011 - 08:29 AM

Vezi postareamariana70, la 26 August 2011 - 05:48 PM, a spus:

Buna seara am si o rugaminte am transmis revisal nou e transmis bine nu apar erori dar nu pot sa listez rapart adica ce am transmis.Va multumesc
Eu am reusit sa trimit Revisalul , dar nu stiu daca este bine! Nu vad salarul in raport, de ex!

#104 v-alin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 76 Postari:

Postat 29 August 2011 - 07:22 AM

Buna ziua. Va rog, daca vreti sa-mi spuneti si mie ce se face in cazul in care am un salariat in concediu fara salar. Am facut act aditional si l-am transmis dar pe 01 septembrie omul se prezinta la treaba. Trebuie sa fac act pentru incetarea suspendarii si sa transmit la itm?

#105 Eleonora13

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 29 August 2011 - 07:46 AM

faci decizie de suspendare a contractului cnf art.54 CM, nu act aditional, iar de la 01.09.2011 faci decizie de incetare a suspendarii contractului individual de munca. pe ambele le prinzi in minunatia de revisal 500 ( termen 20 zile lucratoare de la data suspendarii ). spor la treaba

#106 v-alin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 76 Postari:

Postat 29 August 2011 - 08:57 AM

Multumesc mult! Spor la treaba!

#107 HANDA76

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 261 Postari:

Postat 29 August 2011 - 10:57 AM

Buna,

Am un salariat care a fost in CIC, si incepand cu data la care trebuia sa se termine suspendarea va intra in al doilea CIC. Eu am facut doar act aditional de suspendare pentru noul CIC. Mai trebuia sa fac si revenirea din concediu? Data intrarii: 10.09.11
Multumesc

#108 Eleonora13

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 29 August 2011 - 11:14 AM

Buna,

Am un salariat care a fost in CIC, si incepand cu data la care trebuia sa se termine suspendarea va intra in al doilea CIC. Eu am facut doar act aditional de suspendare pentru noul CIC. Mai trebuia sa fac si revenirea din concediu? Data intrarii: 10.09.11
Multumesc

oameni buni nu se fac ACTE ADITIONALE cand suspendati contractele ci DECIZII
1. se face o decizie de incetare a suspendarii concediului cresetere copil incepand cu data de 10.09.2011
2. salariata face o cerere pt ccc cu 10.09.2011
3. se face o decizie de suspendare a cim cu 10.09.2011

10.09.2011 este data la care salariata treb sa revina la munca sau data la care se implinesc cele 42 de zile postnatal obligatorii???

#109 danaedanae

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 29 August 2011 - 12:16 PM

un salariat a solicitat 30 zile concediu fara salariu. Fac decizie si inreg in revisal, cand expira perioada el face o alta solicitare de concediu fara salariu pentru alte 30 zile. Pot sa-i acord CFS de cate ori cere? Mentionez ca nu am contract colectiv de munca la societate in care sa fie precizat numarul de zile de cfs. Ma opreste cineva sa-l tin in CFS cat cere el?

#110 mlc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 29 August 2011 - 02:19 PM

Stie cineva daca bonusul acordat salariatilor trebuie introdus in Revisal? De exemplu un bonus lunar... care nu este trecut in contractul de munca, dar este impozitat.

#111 sizinuca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 38 Postari:

Postat 29 August 2011 - 02:44 PM

daca imi apare la generare registru: "Access to the path 'C:\Program Files\TeamNet\ReviSal HG500-2011 august 29 2011 15_43_15 ExportRegistru.xml.pcs' is denied." ce fac?

Aceasta postare a fost editata de sizinuca: 29 August 2011 - 02:46 PM

#112 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 29 August 2011 - 03:05 PM

Vezi postareadanaedanae, la 29 August 2011 - 12:16 PM, a spus:

Ma opreste cineva sa-l tin in CFS cat cere el?
Concediul fara plata (CFP) se acorda de angajator la cererea angajatului. Angajatotul nu e obligat sa acorde CFP decat 30 zile pe an angajatilor care sunt si elevi sau studenti, in perioada de pregatire a examenelor. In rest angajatorul poate acorda CFP (la cererea angajatului) oricat de multe zile, doar daca doreste si doar daca e de acord si cu perioadele solicitate.
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#113 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 29 August 2011 - 03:10 PM

Chiar asa se numeste: bonus?
Nu! Nu se trece in Revisal daca nu apare in contractul individual de munca sau in contractul colectiv de munca.
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#114 Lexiroxi

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2080 Postari:

Postat 29 August 2011 - 05:06 PM

Vezi postareadanaedanae, la 29 August 2011 - 12:16 PM, a spus:

un salariat a solicitat 30 zile concediu fara salariu. Fac decizie si inreg in revisal, cand expira perioada el face o alta solicitare de concediu fara salariu pentru alte 30 zile. Pot sa-i acord CFS de cate ori cere? Mentionez ca nu am contract colectiv de munca la societate in care sa fie precizat numarul de zile de cfs. Ma opreste cineva sa-l tin in CFS cat cere el?

Nu exista numar de zile limita pentru acordarea CFP, dar durata acestuia trebuie stabilita prin CCM sau, in lipsa acestuia, prin Regilamentul intern. Exista si alte forme de suspendare a CIM, cu acordul partilor sau din initiativa angajatul.

Codul muncii republicat
Art. 49. - (1) Suspendarea contractului individual de munca poate interveni de drept, prin acordul partilor sau prin actul unilateral al uneia dintre parti.
Art. 51. - (1) Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa salariatului, in urmatoarele situatii:
a) concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 ani;
b) concediu pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pentru afectiuni intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani;
c) concediu paternal;
d) concediu pentru formare profesionala;
e) exercitarea unor functii elective in cadrul organismelor profesionale constituite la nivel central sau local, pe toata durata mandatului;
f) participarea la greva.
(2) Contractul individual de munca poate fi suspendat in situatia absentelor nemotivate ale salariatului, in conditiile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil, contractul individual de munca, precum si prin regulamentul intern

Art. 153. - (1) Pentru rezolvarea unor situatii personale salariatii au dreptul la concedii fara plata.
(2) Durata concediului fara plata se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

Aceasta postare a fost editata de Lexiroxi: 29 August 2011 - 05:07 PM

#115 doiny

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 631 Postari:

Postat 29 August 2011 - 07:36 PM

Am o mare problema....

Parola in vechiul program e ok, se logheaza.
Aceeasi parola in noul program nu vrea sub nici o forma.
M-am gandit sa ma duc la ITM sa le cer alta oarola si sa si intreb ce se intampla....de ce aceasta problema??
Poate trebuie sa seteze ei ceva... sa actualizeze firma in baza de date...

#116 andur

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 30 August 2011 - 08:08 AM

Buna sa va fie inima,
Despre conditiile de inregistrare la ITM se discuta undeva in forum ?
Cu toate reglementarile publicate in MO si alte comentarii, mie nu-mi este clar ce trebuie sa prezinti la ITM in calitate de angajat, sau PFA, sau firma contractanta.
Voi stiti ? Dati-mi si mie un raspuns, va rog !

O zi buna sa aveti !

#117 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:

Postat 30 August 2011 - 08:44 AM

Cred ca te referi la prima inregistrare a angajatorului la ITM.
Exista ceva pe forum, dar e mai vechi. Intre timp e posibil ca procedura sa se fi modificat (partial):
Vezi http://www.conta.ro/...e-firma-la-itm/

#118 andur

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 30 August 2011 - 09:34 AM

Ma refer la prevederile Ordinul M.M.F.P.S. nr.1918 din 25 iulie 2011

publicat in Monitorul Oficial nr. 587 din 19 august 2011

#119 dilek

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 30 August 2011 - 12:03 PM

Vezi postareadoiny, la 29 August 2011 - 07:36 PM, a spus:

Am o mare problema....

Parola in vechiul program e ok, se logheaza.
Aceeasi parola in noul program nu vrea sub nici o forma.
M-am gandit sa ma duc la ITM sa le cer alta oarola si sa si intreb ce se intampla....de ce aceasta problema??
Poate trebuie sa seteze ei ceva... sa actualizeze firma in baza de date...

Incearca de mai multe ori sa bagi parola mie mi-a mers dupa a 5-a incercare

#120 petrisor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:

Postat 30 August 2011 - 12:14 PM

Vezi postareasizinuca, la 29 August 2011 - 02:44 PM, a spus:

daca imi apare la generare registru: "Access to the path 'C:\Program Files\TeamNet\ReviSal HG500-2011 august 29 2011 15_43_15 ExportRegistru.xml.pcs' is denied." ce fac?

Alege alta cale, de exemplu D:\revisal. Ma gandesc ca ar trebui sa mearga.

Similar Topics Collapse

14 useri citesc topicul

0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL