1 reply to this topic
Postat 07 January 2013 - 10:58 AM
Postat 07 January 2013 - 12:58 PM
ai raspunsul aici : http://www.conta.ro/...__1#entry194404
mai, dragilor ... folositi fct de cautare ...
mai, dragilor ... folositi fct de cautare ...
Dana42, la 18 February 2009 - 03:55 PM, a spus:
Faci normal descarcarea din gestiune a marfii furate, am inteles ca s-a stabilit valoarea lipsa si pt.a inregistra debitul provocat de hoti, nu stiu daca este cea mai buna solutie, dar eu as inregistra 461=472 cu val.pagubei iar la 461 as folosi partenerul- Hoti pt.ca de la ei ar trebui recuperata suma, nu ? In cazul in care se recupereaza 5xxx=461 si 472 =7xx . Bunurile furate nu sunt operatiuni impozabile de aceea nu am folosit TVA-ul. Poate mai sunt si alte pareri.
cristina1969, la 19 February 2009 - 03:27 PM, a spus:
Alina, in baza procesului verbal de la politie, tu iti descarci gesiunea cu marfa furata 607=371.Ai gija ca in in cazul in care marfa nu a fost asigurata, aceasta cheltuiala este nedeductibila.Ulterior daca hotii vor fi prinsi, in urma unei hotarari judecatoresti vei primi despagubiri, aceste venituri le vei considera neimpozavile in situatia in care cheltuiala cu costul marfii ai considerat-o nedeductibila.Nu ai cum sa inregistrezi in 461 pentru ca nu ai niciun document in baza caruia sa imputi aceasta marfa, si cui sa o imputi ?!
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
ONG - Contabilitate |
ONG | SARINA |
|
|
|
Contabilitate OnlyFans |
COMERT ONLINE, FREELANCING, PAYPAL | LeonR |
|
|
|
Prelucrarea documentelor inainte de contabilitate |
COMERT ONLINE, FREELANCING, PAYPAL | Adi.stanciu93 |
|
|
|
Proiecte cu finantare din fonduri externe nerambursabile si fonduri de la bugetul de stat, care functioneaza pe principiul refinantarii cheltuielilor - Abordare bugetara, inregistrare in contabilitate. |
CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE | Otilia Alupei |
|
|
|
Contabilitate bunuri domeniu public al statului aflate în administrarea si folosinta unei societati |
Legislatie comentata, spete diverse (ANAF, MMPS, AJOFM, CNPP, ANPIS, etc ...) | Otilia Alupei |
|
|
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi