Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
contabilitate marfa furata - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

contabilitate marfa furata

1 reply to this topic

#1 danniela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 32 Postari:

Postat 07 January 2013 - 10:58 AM

Buna ziua,va rog sa-mi raspunda si mie daca a avut cineva o situatie similara,a fost spart un mag si s-a furat marfa de 5000 lei ,aflat in urma inventarului,care sunt inregistrarile contabile?Am cautat pe mai multe forum-uri si sunt mai multe pareri.Mentionez ca marfa nu era asigurata.

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 07 January 2013 - 12:58 PM

ai raspunsul aici : http://www.conta.ro/...__1#entry194404

mai, dragilor ... folositi fct de cautare ...

Vezi postareaDana42, la 18 February 2009 - 03:55 PM, a spus:

Faci normal descarcarea din gestiune a marfii furate, am inteles ca s-a stabilit valoarea lipsa si pt.a inregistra debitul provocat de hoti, nu stiu daca este cea mai buna solutie, dar eu as inregistra 461=472 cu val.pagubei iar la 461 as folosi partenerul- Hoti pt.ca de la ei ar trebui recuperata suma, nu ? In cazul in care se recupereaza 5xxx=461 si 472 =7xx . Bunurile furate nu sunt operatiuni impozabile de aceea nu am folosit TVA-ul. Poate mai sunt si alte pareri.

Vezi postareacristina1969, la 19 February 2009 - 03:27 PM, a spus:

Alina, in baza procesului verbal de la politie, tu iti descarci gesiunea cu marfa furata 607=371.Ai gija ca in in cazul in care marfa nu a fost asigurata, aceasta cheltuiala este nedeductibila.Ulterior daca hotii vor fi prinsi, in urma unei hotarari judecatoresti vei primi despagubiri, aceste venituri le vei considera neimpozavile in situatia in care cheltuiala cu costul marfii ai considerat-o nedeductibila.Nu ai cum sa inregistrezi in 461 pentru ca nu ai niciun document in baza caruia sa imputi aceasta marfa, si cui sa o imputi ?!

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL