Buna tuturor!
Spre rusinea mea nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si tocmai am citit ultimele mesaje.
Imi primul rand ii multumesc si eu doamnei Otilia pentru cuvintele frumoase. Sunteti printre putinii oameni care ne inteleg si ne apreciaza.
@alexandra_stanca, ma intrebai cum merge F8. Ei bine, nici macar nu am deschis manualul. Deocamndata incer sa termin cu P1, dar m-am cam blocat si eu in ultimul timp

Partea de Risk parca mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta...pur si simplu nu s-a prins de mine. Ethics pare cea mai prietenoasa parte, dar mai am ceva de citit. Planul (care s-a tot modificat pe parcursul timpulul) ar fi sa termin si cu problemele de la P1 luna asta si sa-i dedic toata luna mai lui F8. Nu stiu daca e cea mai buna abordare, dar sa invat cand la unul cand la altul ma zapaceste si le incurc. Prefer sa termin cap-coada cu fiecare.
Nu stiu daca v-am povestit, dar in martie s-a organizat o intalnire free cu tema Tips&Tricks, legata de examenele ACCA (probabil ati primit invitatia pe mail de la ACCA Romania). In mare erau "trucuri" cunoscute deja, cel mai important fiind in traducere libera "Invatati, invatati, invatati!"

Tot acolo am cunoscut pe cineva de la BPP care corecteaza lucrari si m-a cam desumflat cand mi-a spus ca nu e tocmai indicat sa dai 2 examene de teorie - cum fac eu. Ideal e sa dai unul de teorie si unul ce implica mai mult calcule. Acum nu mai dau inapoi, o sa vedem ce va fi in vara, sper sa iau macar unul din ele.
@luna_plina, tu ai trecut deja prin cele 2 examene, asa ca nu iti face griji ca te mai blochezi cateodata sau nu urmezi intocmai "planul de invatat". Cu siguranta o sa scapi de ele in vara.
@mva012, te-ai inscris si pentru P3 sau ramai doar cu P1 sesiunea asta?
Spor la invatat fetelor si promit sa intru mai des ca sa dau si eu "Raportul"!