Community Status Updates

rata mariana
mai multe despre mine in alta zi astazi am avut o zi grea la servici si trebuie sa mai si invat

rata mariana
am prieteni de diferite meserii dar predomina cei care presteaza aceeasi meserie ca si mine caci ne ajutam reciproc in rezolvarea problemelor care apar de multe ori lucram in echipa dar avem si alte preocupari

rata mariana
sant contabil dar neautorizat sint din constanta am varsta de 42 de ani si lucrez intr o companie de constructii m am inscris aici ca sa schimb idei despre meseria pe care o practic sper sa mi fie de folos va multumesc

rata mariana
vreau sa ma consult in privinta examenului ceccar la contabili autorizati in vederea rezolvarii unor probleme din grila de examen

carmencarmen429
daca la infiintare firma avem cheltuieli altele decat cele din 201 si nu avem inca venituri se poate inchide balanta asa?

manuelaghe
45. Expertizele pot avea ca obiect diferite aspecte ale vietii economice, juridice sau administrative. Enumerati 5 dintre acestea.
Obiectul de cercetare al expertizei contabile poate viza:
? poziția financiară a entității economice: relația dintre active, capitaluri proprii și datorii;
? capacitatea entității de a produce profit, și performanța ei;
? organizarea evidenței t
Obiectul de cercetare al expertizei contabile poate viza:
? poziția financiară a entității economice: relația dintre active, capitaluri proprii și datorii;
? capacitatea entității de a produce profit, și performanța ei;
? organizarea evidenței t

Rovana Pop
Am si eu un subiect pe care nu stiu sa-l rezolv. Daca s-a omis introducerea facturilor de energie termica in contabilitate in lunile octombrie, noiembrie 2007... documentele fiind ratacite prin alte compartimente ce se poate face in situatia acesta? Eroarea a fost descoperita luna acesta la aproape un an.

abcde →
incearca sa faci regularizarea tva in decl urmatoare. bagi la venituri suma astfel incat sa-ti dea tva 4423 corect. parerea mea...

TehnicProiect
Doresc sa stiu diurna maxima pt.Germania si c.v.cazarii atunci cand nu exista documente de cazare.
Multumesc celor care ma ajuta
Multumesc celor care ma ajuta

dinuoana
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fisa de post pt femeie de servici? multumesc