Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 44

Salt la continut

Community Status Updates

MELOLOKA's Photo

MELOLOKA

AM VOTAT SI SPER CA NU DEGEABA .....
Sep 28 2008 07:44 PM
AILIN's Photo

AILIN

buna la toti in primu rand sant incepatoare sa nu ma luati prea tare..am si eu o intrebare . am preluoat o firma sc. srl de la cineva am schimbat domeniu de lucru de doua luni am activitate dar nu am declarat punctu de lucru urmeaza sa-l declar .. primesc o amenda pt. asta ? daca da cat..? va rog ajutor
Sep 25 2008 03:44 PM
xandria's Photo

xandria

astept ajutor, multumesc
Sep 25 2008 03:00 PM
xandria's Photo

xandria

nu prea stiu cum se procedeaza pentru a pune o intrebare
Sep 25 2008 02:59 PM
2Agi's Photo

2Agi

Are cineva raspunsurile din expertiza contabila
53-65?
szagota77@yahoo.com
Va multumesc
Sep 20 2008 01:25 PM
liliandra's Photo

liliandra

pana acum am folosit chitante fiscale tiparite de imprimaria Nationala le-am terminat, ce fac de aici incolo?
Sep 19 2008 09:53 AM
Silvia Iordache's Photo

Silvia Iordache

am o problema un mijloc fix apartinand domeniului public al unei entitati publice, neamortizabil, nu mai indeplineste conditiile pentru a fi mijloc fix la acest moment. Se doreste trecerea lui ca ob inv. Care ar fi inregistrarile contabile in acest caz? Dar daca mijlocul fix apartine domeniului privat al entitatii si are pana acum calculata amortizare pentru 3 ani, cum fac inregistrarile contabil
Sep 18 2008 01:13 PM
palika's Photo

palika

adresa mea este borsosedithmaria@yahoo.com
Sep 17 2008 01:09 PM
palika's Photo

palika

Am uitat sa spun, ca si eu am dat anul trecut, si tot asa am picat la Conta, stiu exact ce am lucrat, si cam ce nota trebuia sa iau...asta e. Mai incerc o data.
Sep 17 2008 12:48 PM
palika's Photo

palika

Cum putem lua legatura ? Macar noi sa mai rezolvam ceva probleme... palika
Sep 17 2008 12:44 PM
freddy's Photo

freddy

cum se descarca gestiunea de materiale pt. o activitate de cuafor? ce rebuie fact?
Sep 17 2008 09:08 AM
tonitza's Photo

tonitza

unde pot gasi raspunsurile pe forum?
Sep 04 2008 09:44 PM
tonitza's Photo

tonitza

am avut o nelamurire legata de firma mea si am asteptat un raspuns de la forum, posibil sa nu ma fi descurcat cu aflarea raspunsului.Poate ma ajuta cineva.
Sep 04 2008 09:43 PM
tonitza's Photo

tonitza

Am o intrebare legata de firma mea , avand ca domeniu de activ.comert prod nealim.Comercializez imbracaminte , ob de arta(tablouri) si decoratiuni.Am fost nevoita sa ma folosesc de consignatie pt cele din urma produse.Intrebarea mea este , daca eu pictez o parte din tablouri , este legal sa ma inregistrez in acte ca persoana fizica?In urma vanzarii virez impozitul de 10% aferent.Daca nu este le
Sep 01 2008 10:15 PM
dulu_f's Photo

dulu_f

Ofer consultanta in protectia muncii - securitate si sanatate in munca, PSI, Apararea impotriva incendiilor, Protectie civila si Resurse Umane pt firme. Preturi rezonabile. Cei interesati ma pot apela la tel. 0720296671 sau 0765803595.
Aug 29 2008 02:06 PM
Cometa SQL