Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 54

Salt la continut

Community Status Updates

mares's Photo

mares

Buna ziua, am si eu nevoie de documentele necesare pentru un inventar , va multumesc mult
Jan 07 2008 06:58 PM
galuscuta's Photo

galuscuta

sunt contabila cu vechime 5 ani si doresc sa stiu de pot tine part-time macar (in afara job-ului meu) contabilitate pe baza unui contract in functia de contabil sau economist?
multumesc mult !!!
Jan 06 2008 06:33 PM
galuscuta's Photo

galuscuta

buna.sunt noua si sper sa comunicam bine impreuna si destul de des.
Jan 06 2008 06:30 PM
Otravitza's Photo

Otravitza

sper ca sunt inteleasa
Jan 06 2008 01:39 AM
Fritz's Photo

Fritz

PFA cu impozitare in sistem real, realizeaza un venit net mai mare decat cel declarat. regularizarea componentei de 6,5% pentru sanatate,cand trebuie facuta?Cine urmareste acest lucru?
Jan 05 2008 12:20 AM
gabeluta's Photo

gabeluta

nu e nimeni asa dragut la inceput de an sa-mi raspunda si mie?...oofffff
Jan 04 2008 12:47 PM
gabeluta's Photo

gabeluta

URGEEENNNTTTTT !!!!1 daca am factura emisa in decembrie si o incasez in ianuarie, cum inregistrez banii, in ian sau dec?......ca am emis-o luna trecura si ma gandeam ca daca intra banii in ian scap de impozitul pe profit.....la 400 milioane........
Jan 02 2008 03:41 PM
valene's Photo

valene

la multi ani
Dec 27 2007 12:59 PM
roxette2007's Photo

roxette2007

Cine are un exemplu de raport de fuziune??? pls help :)
Dec 20 2007 09:53 PM
PTDSorin's Photo

PTDSorin

Stie cineva: In cazul in care un angajat plateste contributia la fondul de sanatate 6,5% unde are cartea de munca si mai presteaza un serviciu in afara unitatii i se mai opreste 6,5%? (la bugetari). Spuntimi si mie in ce Lege se stipuleaza acest lucru.
Dec 16 2007 04:10 PM
lavigh's Photo

lavigh

buna
as vrea si eu, daca ma poate ajuta cineva, sa stiu cine verifica pontajele lunare:personalul sau salarizarea? si daca se poate baza legala
Dec 07 2007 04:00 PM
claudiag1's Photo

claudiag1

buna,
numele meu este claudia si doresc sa ma inscriu si eu in acest grup de lucru
Dec 04 2007 10:42 PM
pistru's Photo

pistru

merge cu invatatul?
Dec 04 2007 04:50 PM
trupceam's Photo

trupceam

adresa mea de email este trupceam@yahoo.com
Dec 04 2007 12:47 PM
niki_miki1's Photo

niki_miki1

sunt niki_miki1
am pozitia 40 in subgrupa 4
adresa mea este voi_nic@yahoo.com.A ta care este ?
Dec 02 2007 08:21 PM
Cometa SQL