Community Status Updates

mares
Buna ziua, am si eu nevoie de documentele necesare pentru un inventar , va multumesc mult

galuscuta
sunt contabila cu vechime 5 ani si doresc sa stiu de pot tine part-time macar (in afara job-ului meu) contabilitate pe baza unui contract in functia de contabil sau economist?
multumesc mult !!!
multumesc mult !!!

Fritz
PFA cu impozitare in sistem real, realizeaza un venit net mai mare decat cel declarat. regularizarea componentei de 6,5% pentru sanatate,cand trebuie facuta?Cine urmareste acest lucru?

gabeluta
nu e nimeni asa dragut la inceput de an sa-mi raspunda si mie?...oofffff

gabeluta
URGEEENNNTTTTT !!!!1 daca am factura emisa in decembrie si o incasez in ianuarie, cum inregistrez banii, in ian sau dec?......ca am emis-o luna trecura si ma gandeam ca daca intra banii in ian scap de impozitul pe profit.....la 400 milioane........

PTDSorin
Stie cineva: In cazul in care un angajat plateste contributia la fondul de sanatate 6,5% unde are cartea de munca si mai presteaza un serviciu in afara unitatii i se mai opreste 6,5%? (la bugetari). Spuntimi si mie in ce Lege se stipuleaza acest lucru.

lavigh
buna
as vrea si eu, daca ma poate ajuta cineva, sa stiu cine verifica pontajele lunare:personalul sau salarizarea? si daca se poate baza legala
as vrea si eu, daca ma poate ajuta cineva, sa stiu cine verifica pontajele lunare:personalul sau salarizarea? si daca se poate baza legala

claudiag1
buna,
numele meu este claudia si doresc sa ma inscriu si eu in acest grup de lucru
numele meu este claudia si doresc sa ma inscriu si eu in acest grup de lucru

niki_miki1 →
sunt niki_miki1
am pozitia 40 in subgrupa 4
adresa mea este voi_nic@yahoo.com.A ta care este ?
am pozitia 40 in subgrupa 4
adresa mea este voi_nic@yahoo.com.A ta care este ?