Community Status Updates

niki_miki1 →
sunt niki_miki1 in subgrupa 4 daca vrei transmitem si mie e-mail-ul tau al meu este voi_nic@yahoo.com

niki_miki1 →
sunt niki_miki1
suntem in aceeasi subgrupa nr.4
adresa mea este voi_nic@yahoo.com
suntem in aceeasi subgrupa nr.4
adresa mea este voi_nic@yahoo.com

niki_miki1 →
sunt niki_miki1
sunt in subgrupa 4 si as dorisa stiu adresa ta si daca mai ai ceva adrese .Adresa mea este voi_nic@yahoo.com
sunt in subgrupa 4 si as dorisa stiu adresa ta si daca mai ai ceva adrese .Adresa mea este voi_nic@yahoo.com

niki_miki1 →
sunt niki_miki1
suntem in aceeasi subgrupa nr.4 as vrea si eu adresa de e-mail a ta si al celorlalti din subgrupa Adresa mea este voi_nic@yahoo.com
suntem in aceeasi subgrupa nr.4 as vrea si eu adresa de e-mail a ta si al celorlalti din subgrupa Adresa mea este voi_nic@yahoo.com

niki_miki1 →
SUNT niki_miki1
Suntem in aceeasi subgrupa
As vrea e-mail-ul tau si al celorlalti din subgrupa 4
Email-ul meu este voi_nic@yahoo.com
Suntem in aceeasi subgrupa
As vrea e-mail-ul tau si al celorlalti din subgrupa 4
Email-ul meu este voi_nic@yahoo.com

niki_miki1 →
sunt niki_miki1
Suntem in aceeasi subgrupa nr.4 ;eu am nr.40 retine adresa mea de e-mail voi_nic@yahoo.com!!!si pe cea a colegului(sau colegei)dimalexia serval_grup@yahoo.com
Stii cumva adresa lui lumi78???
Suntem in aceeasi subgrupa nr.4 ;eu am nr.40 retine adresa mea de e-mail voi_nic@yahoo.com!!!si pe cea a colegului(sau colegei)dimalexia serval_grup@yahoo.com
Stii cumva adresa lui lumi78???

niki_miki1 →
sint niki_miki1 si sunt pe pozitia 40 din grup trimite-mi te rog adresa ta e-mail pentru contact la voi_nic@yahoo.com

danafires
buna ziua
poate cineva sa-mi spuna cum functioneaza o societate de brokeraj, si care ar fi diferenta dintre o societate de brokeraj si una de prestari de servicii
Multumesc
poate cineva sa-mi spuna cum functioneaza o societate de brokeraj, si care ar fi diferenta dintre o societate de brokeraj si una de prestari de servicii
Multumesc

maryleen →
Te rog foarte frumos sa-mi trimiti si mie grilele cu rezolvarile, pe adresa de mail marybogdan2007@yahoo.com.Multumesc mult.

allexaa
stie cineva cum se inregistreaza o achizitie de actiuni de la terti? respectiv o vanzare de actiuni