Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ce program de contabilitate imi recomandati ? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

ce program de contabilitate imi recomandati ?

programe conta contabilitate program contabilitate
274 replies to this topic

#161 vio40

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 28 November 2008 - 11:53 AM

cu ofertare am vazut sigur in ciel gestiune comerciala - la intrari are comanda de cumparare... iar la iesiri are oferta vanzare.
in restul programelor nu prea am vazut...
facturare, gestiune... fac cam toate...

sfat, incearca un demo inainte... si verifica cu asistenta cum e... e important pentru tipul asta de program sigur o sa ai intrebari...

#162 ovydyu20

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 04 December 2008 - 02:53 PM

incercati pachetul de la arhimedes
gasiti demo pe www.arhimedes.ro download demo

#163 IANT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:

Postat 04 December 2008 - 03:50 PM

Eu de exemplu ma impac excelent cu CFM-ul de la CIEL. Am lucrat si cu Win MEntor, si cu Contab SQL si cu EVO. In fine Mentor este prea scarpinat la urechea dreapta cu mana stanga - e foarte laborios si trebuie sa mergi in meniuri diferite pentru listari- Evo si Contab is bune, accesibile ca pret.
Si mai e ceva. Depinde de unde esti. Sunt unele softuri locale care sunt agreata de finantistii de acolo - exemplu - in Galati softul cu care lucreaza majoritatea e ARCADE - facut de cineva de acolo, in Iasi majoritatea au winmentor si se plang de el, altii au PIONIER care e la fel.

Desi poate e neavenita parerea mea, ce pot eu sa iti sugerez in materie de soft este urmatorul lucru:
- te evaluaezi ca si posibilitate financiara;
- vizionezi programele demo la softurile care se incadreaza in bugetul tau;
- softul de care inima, ochiul si creierasul tau se lipeste e cel mai bun.

In final toate dau ce avem nevoie. Totul tine de feeling-ul nostru - ca si la parfumuri de exemplu.
Bafta multa si sa faci alegerea cea mai potrivita tie!! :biggrin:

#164 eurotelsimona

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 December 2008 - 04:12 PM

sky conta

#165 danijela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 12 December 2008 - 08:37 AM

iti recomand programul de facturare este gfacturier

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 12 December 2008 - 01:50 PM

#166 danijela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 12 December 2008 - 08:53 AM

Va recomand un program foarte util pt completarea electronica a formularelor bancare: gfacturier
Aplicatia este oferita gratuit, si permite completarea electronica a ordinelor de plata, de schimb valutar, dispozitiilor de plata valautara externa, de incasare etc
Daca doriti linkul pt descacrcarea programului ma puteti contacta la adresa danijela_marin@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 16 December 2008 - 04:19 PM

#167 vio40

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 12 December 2008 - 10:20 AM

Acum cu criza asta trebuie sa cantarim si mai bine cand vrem sa achizionam un program de contabilitate, fiecare element devine mult mai important. Sfatul meu e sa cereti o prezentare a produsului sau faceti un test pe demo-uri care gasiti mai pe toate siturile.

Si mai ales incercati sa dati la o parte influente de genul asta:

Felicia Teodosiu - vedeti posturile ei aici http://www.conta.ro/forum/index.php?act=Se...sult_type=posts

sau

Vladut Iroaie - vedeti posturile lui aici: http://www.conta.ro/forum/index.php?act=Se...sult_type=posts

Astia doi (sau poate e unul singur :sad: ) chiar cred ca cei care citesc pe aici nu-si dau seama ca sunt niste penibili angajati ai EvoXP care incearca sa vanda blamand concurenta lor si ridicand in slavi :thumbup: Evo :frusty: ... toate posturile lor sunt numai publicitate pentru EVO... penibil... nici macar nu au talent sa o faca mai discret... :thumbup:

Deci, intrebati intotdeauna de prezentare si testati, daca va simtiti bine cu programul cumparati-l, daca nu mai asteptati.

Cat despre cele gratuite raman la vorba aia: "Sunt prea sarac sa-mi pot permite ceva ieftin (sau gratis)", pe termen mediu si lung o sa coste mai mult... (sa schimbi un soft de contabilitate nu e usor, ia si mult timp, si multi bani)...

Weekend placut! (de 3 zile tot cred ca e vineri...)

Aceasta postare a fost editata de vio40: 12 December 2008 - 10:25 AM

#168 juzer

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 40 Postari:

Postat 12 December 2008 - 10:42 AM

Ati auzit ceva despre programul SIECO, sau SIPROD facut de firma C&C ?

#169 Bea

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 546 Postari:

Postat 12 December 2008 - 11:15 AM

trimite pm sau mail la beataforis@foritsolutions.ro, pentru a-ti face o oferta. programul are toate modulele necesare, inclusiv partea de contabilitate(inca sub dezvoltare...)
Bea

#170 STAVAR FLRIN

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 15 December 2008 - 09:35 PM

BUNA ZIUA
AM SI EU RUGAMINTEA LA CINEVA CARE SE PRICEPE MAI BINE CA MINE SI POATE SA MA SFATUIASCA DESPRE ALEGEREA UNUI PROGRAM DE CONTABILITATE,GESTIUNE ,ANALIZA,(UN PROGRAM COMPLET PTR IMM) .NU AM PE CINE SA INTREB SI NICI UN PUNC DE PLECARE
ASA CA ORICE SFAT MA AJUTA !!!

VA MULTUMESC! :thumbup:

#171 gnt_adrian

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 16 December 2008 - 01:33 AM

Vezi postareavio40, la Dec 12 2008, 10:20 AM, a spus:

...

Si mai ales incercati sa dati la o parte influente de genul asta:

Felicia Teodosiu - vedeti posturile ei aici http://www.conta.ro/forum/index.php?act=Se...sult_type=posts

sau

Vladut Iroaie - vedeti posturile lui aici: http://www.conta.ro/forum/index.php?act=Se...sult_type=posts

Astia doi (sau poate e unul singur :sad: ) chiar cred ca cei care citesc pe aici nu-si dau seama ca sunt niste penibili angajati ai EvoXP care incearca sa vanda blamand concurenta lor si ridicand in slavi :thumbup: Evo :frusty: ... toate posturile lor sunt numai publicitate pentru EVO... penibil... nici macar nu au talent sa o faca mai discret... :thumbup:
...

Ai dreptate!

Iar aici sunt postarile tale:
http://www.conta.ro/forum/index.php?act=Se...mp;highlite=%2B
..in care faci acelasi tip de reclama la ciel. La un moment dat, spui de un program ca nu calculeaza bine TVA-ul pentru facturile proforme.
Deci:
1. Scoate-ti barna din ochi.
2. Invata ce insemana o factura proforma.
3. Nu ne mai jigni inteligenta facand reclama la ciel.

Aceasta postare a fost editata de gnt_adrian: 16 December 2008 - 01:34 AM

#172 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 16 December 2008 - 12:51 PM

interesant e ca ridica in slavi ciel si spune ca soft-ul x nu inregistreaza bine tvala proforma
sunt curios, ciel inregistreaza tva la proforma? :frusty:
adica... asta da program, iti da tva din aer :thumbup:

#173 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 16 December 2008 - 04:23 PM

Vezi postareaSeptimiu, la Dec 16 2008, 12:51 PM, a spus:

sunt curios, ciel inregistreaza tva la proforma? :sad:
adica... asta da program, iti da tva din aer :thumbup:
:thumbup:

bravo, Vlad :frusty:

#174 chedric_anna

Nou

• Members
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 17 December 2008 - 10:34 AM

Buna ziua , si eu lucrez cu toate aplicatiile Ciel de mult timp, si il cunosc bine, incat dupa parerea mea e un soft pentru cei care au habar de contabilitate. In general vorbind, sunt diverse catogarii de contabili si experti care considera ca ceea ce fac e bine, si pana la urma el face ce vrea in orice aplicatie. Nu e vina unui soft faptul ca utilizatorul a inregistrat sau a omis ceva. Va doresc tuturor o zi cat mai buna.

#175 y_ariadna

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 19 December 2008 - 12:10 PM

Pentru ca sunt noua in domeniu si pe forum am nevoie de ajutor in gasirea unui program de gestiune cu urmatoarele caracteristici:
-emitere de NIR
-scaderea in timp real din stocuri a marfurilor vandute
-gestiune separata a unei magazii de marfuri si emiterea de note de transfer intre magazie
-gestiune produse, stocuri, inventar.
Cine imi poate recomanda un program care sa cuprinda doar partea de gestiune (daca se poate), tinand cont de toate caracteristicile pe care le luam in calcul la achizitionarea unui program de contabilitate. Multumesc anticipat!

#176 prodmobil

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 29 December 2008 - 10:49 AM

Incearca cu toata increderea NEOSYS. Eu am stat 2 luni in cautarea programului pe care il vrei acum. Am incercat vre-o 10 programe. Instaleaza, instaleaza, instaleaza. Probe peste probe. Formatari ale calculatoarelor pentru ca nenorocitele astea se baga adinc de-ti face praf registrii. Ciel la capitolul asta este in top. Mi-a facut registrii praf. Toate promit dar toate au hibe si parca nu au (pe vino-ncoa). NEOSYS-ul am dat din greseala de el. Dupa cum vezi nici nu se baga in concursuri de 2 lei si nici nu-i intereseaza cred. Face exact ce ai cerut mai sus si este structurat ca Explorer-ul Windows. Vezi ca sunt unele gratuite dar atentie ca iei teapa. La prima actualizare iti cere gologani de sa faci rata la CAR. Asta cumperi licenta si totul este gratuit dupa aia. Daca esti din Bucuresti gasesti magazinul la intersectia Brincoveanu cu Nitu Vasile si-l vezi pe viu cum lucreaza, sau suna-ma pe prodmobilh@gmail.com.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 December 2008 - 10:30 PM
citare mesaj anterior

#177 elles

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 29 December 2008 - 08:54 PM

Vezi postareamansour ana 34, la Mar 15 2006, 04:03 PM, a spus:

Incearca contab.sql. E destul de bun, eu lucrez de mult pe el, si mai e si gratis. Dat fiind faptul ca nu vreau sa fac reclama, da-mi adresa de mail sa-ti spun site-ul si mai multe despre program.

Buna Ana,imi poti trimite si mie acestprogram de contabilitate? te rog.....clubsportivelles@yahoo.com

o seara frumoasa !
elles

#178 pepe.ianu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 02 January 2009 - 05:00 PM

Am descoperit un program de contabilitate care merge pe Windows si pe Linux. Este destul de greu de instalat, dar merge super. Eu il folosesc de vreun an si sunt incantat. Este pe bani, dar eu am descarcat versiunea demo, care imi pare ca functioneaza fara nici o limitare. Documentatia este cam veche, dar suficienta pentru a-ti da seama cum functioneaza. Cu timpul te prinzi si de o gramada de facilitati care nu sunt in manual. Site-ul este www.infotest.ro. Daca nu te descurci cu instalarea, trimite-mi un email.

#179 ludus

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 02 January 2009 - 07:59 PM

am si eu o intrebare

eu nu am tinut pana acum contabilitatea la o firma care comercializeaza produse cu amanuntul.
am inceput cu o florarie.
contabilitatea o tin global valoric; dar nu inteleg urmatoarele lucruri:

1. cum face progranul pionier descaracarea de gestiune?
2. ce trebuie sa setez in program pt a ma asigura ca se face descarcarea corect (la sold , la vanzari, etc)?
3.in momentul in care inregistrez facturile de intrare tb sa inregistrez pe fiecare produs in parte sau as putea sa inregistrez doar pe "marfa"?

va multumesc

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 03 January 2009 - 06:45 PM

#180 MaryAlexia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 22 January 2009 - 06:44 PM

Lucreaza cineva in programul SIUI-RAP-ANGAJ pentru concedii medicale ???? am nevoie urgent de ajutor...:)....Multumesc anticipat pentru ajutor ..

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL