Postat 15 July 2006 - 10:27 AM
eu am luat examenul dar mi-a lasat un gust foarte amar!
este clar ca CECCAR-ul este o porcarie,am stiut-o si acum mi s-a confirmat!
Nu cred ca au fost probleme la corectare,sa se tina seama de zone.Pur si simplu in anumite zone supravegerea a fost lejera si in altele nu,in functie de interesul de a mai produce experti acolo,sau nu.
In primul rand ca au organizat examenul in iulie,care este o luna foarte grea pentru noi,contabilii,aproape cea mai grea,dupa aprilie!Dar parca pe ei ii intereseaza de contabili,ei sunt forul tutelar al lui peste prajit!Mi-am lasat toate lucrarile balta si acum imi este foarte greu sa recuperez si vin bilanturile!
Apoi,ne-au luat subiectele! N-am inteles de ce nu am putut pastra subiectele,ca doar am scris pe caiet ce varianta am avut!Zile intregi m-am chinuit sa-mi amintesc ce naiba de studiu am avut la drept si daca am scris ceva la el!Am fost intr-o ceata totala,pana ieri!Si nici acum nu mi-e prea clar,as fi vrut sa stiu si eu ce note am luat,ca sa-mi dau seama cum fac ei evaluarea.
Apoi,timpul a fost scurt.Eu chiar am stiut la grile si le-am facut destul de repede.Dar daca ar fi trebuit sa ma gandesc.....Si la fel la probleme,chiar am stiut sa le fac,si le-am facut repede,dar daca ar fi trebuit sa ma si gandesc,sa fi fost unele mai noi pt. mine,nu as fi reusit sa ma incadrez in timp!
Apoi cartea si bibliografia,au depasit limitele bunului simt la conta unde aproape jumatate din studii sunt cu fuziuni prin absorbtie si sit.consolidate de parca majoritatea expertilor asta ar lucra.Ma intreb cati din tara asta lucreaza in asemenea masura fuziuni si fac consolidari de bilant.Eu cunosc atatia experti care nu stiu nici cele mai elementare reguli de conta!
Apoi au trimis de la BUC niste fufe dezbracate care parca erau la mare in discoteca si nu intr-o universitate si reprezentante ale unei institutii.
Apoi,din cate am auzit nu s-a facut mai nimic pe la cursuri
La fiscalitate au fost studii de caz de rasul lumii,de parca nu au vrut sa vada ce stim sau daca stim sa gandim fiscal,ci au vrut sa ne incurce cu tot felul de parascovenii!
Si cate si mai cate!
Cand ma gandesc cati nervi imi voi mai face si in astia trei ani!
E clar ca in tara asta nu e suficient sa fii bun,trebuie sa si stii sa te descurci!
Eu sunt sigura ca toti cei care au intrat pe acest forum ar fi meritat sa ia acest examen,pt ca sigur sunt buni si interesati sa faca treaba!
Asa ca nu va descurajati,daca sunteti tineri, mai incercati pentru ca sigur veti reusi si daca oameni ca voi vor reusi poate se mai schimba ceva si pe la CECCAR-ul asta
Ganditi-va ca este si o chestiune de noroc,in cea mai mare parte.Pur si simplu stelele nu au fost de partea voastra de data asta
Va doresc sa vi se rezolve contestatiile in avantajul vostru!