Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#161 DIANASUTEU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 14 July 2006 - 11:11 PM

Am luat si eu.... Multumesc conta.ro. Mii de multumiri celor care au impartasit si altora cunostiintele lor. Mie mi-au fost de mare folos.
Multumesc.

Bafta tuturor celor care vor depune contestatii!!!!!

#162 pcristina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 14 July 2006 - 11:29 PM

Daca am la conta 5.10 si la expertixa 5.47 iar media generala 6.94, am vreo sansa la contestatie?Sincera sa fiu n-am rezolvat problemele la conta si nici grilele nu cred ca le-am facut de 10.Ar insemna sa-mi dea aproape un punct la conta.Voi ce credeti?
In fine,o sa mai incerc si la anul.
Felicitari celor care au luat si bafta celor care depun contestatie.

#163 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 15 July 2006 - 12:30 AM

Atunci cind stii sigur ca ce ai facut la una din materii, si ma refer la contabilitate, si mai ales la faptul ca iti cunosti limitele si stii ca era de 6 si nu de 4,90 apoi daca este sa le luam pe ansamblu sa ai si restul notelor de peste 8 si 9 si sa pici cu 8,19 este imposibil sa nu fii revoltator.
Dar, se pare, facind o analiza a tuturor notelor la cei respinsi si care mi-a luat aproape 4 ore exista niste semne de intrebare foarte ciudate. De exemplu toti candidatii din judteul Sibiu la Contabili autorizati au luat examenul. Este bine ca toti ar trebuii sa luam, dar chiar asa de buni au fost? Ori o ala ciudatenie pe care am vazut-o, la Neamt din 97 de candidati la Expertoi contabili, au picat doar 4!!!! Si ar trebuii sa vedeti ce note enorme au avut la conta.
Ceea ce vreau sa atrag atentia, referitor la corectarea lucrarilor: exista dubii la modul in care pt unele filiale s-au corectat in functie de anumite criterii, gen nu ne trebuie asa multi aici. O alta ciudatenie se refera la notele pe care cei din Bucuresti le-au obtinut la respinsi. Sunt foarte mari in comparatie cu ceilalti. Hai sa zicem prin absurd ca ati fost foarte destepti, dar ma intreb: oare cei de la CECCAR Bucuresti nu au pus o mina de "ajutor" si si-au bagat pe cei mai multi doar din zona capitalei pt ca de, asa e la roman: sa moara si capra vecinului, ba pardon a altui judet. Sau mai exista un alt element: ce sume vor aduce ca, cotizatii cei din teritoriu? Si atunci din nou sunt intrebari fara raspuns. Aviz celor care stiu sa raspunda!
Ultimul lucru pe care am sa-l mai spun: fetelor, cele care ati dat in aceste zile examenul, nu m-am referit la voi ci la cele care se pare ca sunt capele destepte din fruntea CECCAR Bucuresti si care au venit sa-si fluture noile "achizitii" la toalete. Dar ma intreb de unde or avea acele "toalete"? Simplu, din taxele pe care le-au luat de la noi pt cica cursuri (care nu s-au facut si si-au bagat cotele in buzunar) si din o alta taxa (cica in euro ca in lei nu se putea) pt a intra in examen.
De fapt nu ma mai mira nimic in Romania!
PS Nu am sa depun nici o contestatie, desi imi trebuie doar 1,10 pt a reusi. De ce? Pt ca m-am simtit umilit si jecmanit pt ce au facut. Grile care nu erau in carte, probleme care nu se gaseau nicaieri si au fost inventate, iar cind am intrebat daca vom avea dora probleme din carte, nu au spus decit prin ridicatul din umeri!
Ar trebuii si noi la contestatie sa spunem acelasi lucru: sa ridicam din umeri si sa spunem: pt ca ne-ati mintit domnilor de la CECCAR.
Vreau sa fiu o persoana care sa intre prin usa din fata nu prin cea din spate care e a celor impotenti. De fapt ei ne-au pus in aceasta situatie.
Nr de fax este doar o stratagema pt ei si cred ca au ales sa dea rezultatele intr-o vineri stiind ca ei o sa plece la un picnic la mare sau munte cu banii incasati bine mersi de la noi. Ce ii doare pe ei de contestatii!!!! Cine stie daca mai sunt pagini in fax?? Sa ne ducem sa le cumparam niste hirtie ca saracii nu au sa le puna in aparat!
FELICITARI CELOR CARE AU REUSIT!!! SI MULTUMESC PT ACEST SITE FARA MATERIALELE LA EVALUARE, CONTROL, AUDIT SI DREPT NU AS FI REUSIT SA I-AU NOTELE DE 8 SI PESTE 9!!! ASTA PT CA NU AM AVUT NICIUN CURS FACUT DE STIMABILI DOMNII CARE AU STIUT SA INCASEZE BANII SI SA NU FACA NICIUN CURS! RUSINE!!!!!

#164 Ligia Georgescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 403 Postari:

Postat 15 July 2006 - 06:38 AM

Pe voi, cei de pe forumul conta.ro, va simt ca pe niste prieteni dragi. Munca asta in echipa de pana in examen, emotiile traite si impartasite cu voi, au facut legatura dintre noi si mai stransa (eu asa simt).
Sincer, imi pare foarte rau pentru cei care nu au luat. Am fost consternata sa vad oameni care au avut 10 la 2 materii, 8-9 la altele si care au luat 5.80 la una din ele (uitandu-ma dupa numele unei prietene care nu avea acces la internet atunci cand s-au afisat rezultatele). Va tin pumnii si sunt alaturi de voi, cei care depuneti contestatii. Daca nu rezolvati nimic, la anul voi fi tot aici langa voi, cu pumnii stransi.

Bafta tuturor si sa ne vedem sanatosi.
:D

#165 Ligia Georgescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 403 Postari:

Postat 15 July 2006 - 06:54 AM

Va sfatuiesc pe toti cei care mai aveti nevoie de sutimi ca sa treceti sa faceti contestatie. Ati vazut aici ce nota are la drept primul de pe lista celor picati? http://www.ceccar.ro/_b/ro/Centruldeexamin...reMehedinti.pdf

Este 10.33

Asta demonstreaza ca se pot intampla greseli si la ei. 0.33 astea pe multi dintre voi v-ar fi adus pe prima lista. Bafta multa!!!!

#166 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 15 July 2006 - 08:33 AM

Nu cred in judecata de apoi a unora dintre cei care au corectat. Sunt diferente foarte mari intre centre si nu numai a celor respinsi.
Iar contestatia nu va aduce nimic nou.
Acum ca sa va uitati la niste date pe care le-am centralizat din toate centele.

La experti contabili au fost admisi 1913 si respinsi 947
La contabili autorizati cu studii superioare admisi 112 respinsi 133!!!
La contabili autorizati cu studii medi admisi 425 respinsi 449!!!!

Cele mai mari semne de intrebare sunt la urmatoarele centre:
-Alba (pt EC admisi 32 respinsi 9!)
-Covasna (pt EC admisi 32 respinsi 3!!!)
-Gorj (pt EC admisi 47 respinsi 3!!)
-Neamt (pt EC admisi 90 respinsi 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :?:
-Valcea (pt EC admisi 40 respinsi 7!)

-Sibiu (pt CASS admisi 18 respinsi 0!!!!!!!!!!!!!) :?:

-Giurgiu (pt CASM admisi 39 respinsi 7!)
-Neamt (pt CASM admisi 26 respinsi 8!!!) :?:
-Valcea (pt CASM admisi 7 respinsi 0!!!) :?:

La polul opus alte anomalii:
-Calarasi (pt CASM admisi 5 respinsi 13!)
-Giurgiu (pt CASS admisi 1 respinsi 8!)
-Harghita (pt CASM admisi 7 respinsi 20!)
-Prahova (pt CASM admisi 16 respinsi 30!)

Alte lucruri interesante de stiut.
Sunt 8 centre care au procentajul pozitiv la toate cele 3 categorii:
-Bihor 67/14 3/1 11/5
-Covasna 32/3 2/1 21/17
-Dambovita 37/19 5/3 1/0
-Galati 47/27 5/2 7/4
-Neamt!!!! 90/4 2/1 26/8
-Timis 92/34 8/2 9/1
-Tulcea 6/5 2/1 8/7
-Vrancea 27/17 2/1 6/4

Daca este sa ne luam dupa piata fortei de munca se pare ca de departe in Moldova au nevoie de oameni (ceea ce este surprinzator) si in zona Banat ( unde acolo se stie ca sunt interesa foarte mari pt ca este vestul tarii).
PS Nu am luat in calcul si pe cei neprezentati!
Fiecare poate sa faca ce vrea cu aceste date, dar unele sunt niste exemple de cum s-a stiut sa se corecteze anumite lucrari pe discipline si cine le-a judecat!

#167 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 15 July 2006 - 09:19 AM

Si asa trecu inca o mare batjocora la adresa noastra, in continuare la fax nu e nimeni, la ceccar Buc nu e nimeni, la Ceccar Arad nu e nimeni....
Ca doar acu cu miliardele luate sunt si ei pleati pe la munte, pe la mare...
veroniki

#168 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 15 July 2006 - 09:43 AM

Dar ce credeati ca o sa intre din prima faxul? Poate nu stiti de ce s-au afisat vineri rezultatele? Ca sa fim noi fraieri si sa ne chinuim sa dam fax-uri simbata cind nimeni nu este la sedii! :?: :?: :?: :!: :!:
Regretele sunt tirzii si prostia noastra isi arata limitele.
Si afara este soare.... CECCAR se bronezeaza fara .... .
Sa fim norocosi ca nu se ne vom imbolnavi de ciuda ca si-au batut niste hotii de noi.
Cifrele vorbesc pina la urma. Nu au avut nevoie de noi. Atunci de ce sa ne mai chinuim sa ne mai prezentam la examene daca se stia de la inceput cati trebuiau sa intre si cati nu.

#169 calipso

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 74 Postari:

Postat 15 July 2006 - 10:27 AM

eu am luat examenul dar mi-a lasat un gust foarte amar!
este clar ca CECCAR-ul este o porcarie,am stiut-o si acum mi s-a confirmat!
Nu cred ca au fost probleme la corectare,sa se tina seama de zone.Pur si simplu in anumite zone supravegerea a fost lejera si in altele nu,in functie de interesul de a mai produce experti acolo,sau nu.
In primul rand ca au organizat examenul in iulie,care este o luna foarte grea pentru noi,contabilii,aproape cea mai grea,dupa aprilie!Dar parca pe ei ii intereseaza de contabili,ei sunt forul tutelar al lui peste prajit!Mi-am lasat toate lucrarile balta si acum imi este foarte greu sa recuperez si vin bilanturile!
Apoi,ne-au luat subiectele! N-am inteles de ce nu am putut pastra subiectele,ca doar am scris pe caiet ce varianta am avut!Zile intregi m-am chinuit sa-mi amintesc ce naiba de studiu am avut la drept si daca am scris ceva la el!Am fost intr-o ceata totala,pana ieri!Si nici acum nu mi-e prea clar,as fi vrut sa stiu si eu ce note am luat,ca sa-mi dau seama cum fac ei evaluarea.
Apoi,timpul a fost scurt.Eu chiar am stiut la grile si le-am facut destul de repede.Dar daca ar fi trebuit sa ma gandesc.....Si la fel la probleme,chiar am stiut sa le fac,si le-am facut repede,dar daca ar fi trebuit sa ma si gandesc,sa fi fost unele mai noi pt. mine,nu as fi reusit sa ma incadrez in timp!
Apoi cartea si bibliografia,au depasit limitele bunului simt la conta unde aproape jumatate din studii sunt cu fuziuni prin absorbtie si sit.consolidate de parca majoritatea expertilor asta ar lucra.Ma intreb cati din tara asta lucreaza in asemenea masura fuziuni si fac consolidari de bilant.Eu cunosc atatia experti care nu stiu nici cele mai elementare reguli de conta!
Apoi au trimis de la BUC niste fufe dezbracate care parca erau la mare in discoteca si nu intr-o universitate si reprezentante ale unei institutii.
Apoi,din cate am auzit nu s-a facut mai nimic pe la cursuri
La fiscalitate au fost studii de caz de rasul lumii,de parca nu au vrut sa vada ce stim sau daca stim sa gandim fiscal,ci au vrut sa ne incurce cu tot felul de parascovenii!
Si cate si mai cate!
Cand ma gandesc cati nervi imi voi mai face si in astia trei ani!
E clar ca in tara asta nu e suficient sa fii bun,trebuie sa si stii sa te descurci!
Eu sunt sigura ca toti cei care au intrat pe acest forum ar fi meritat sa ia acest examen,pt ca sigur sunt buni si interesati sa faca treaba!
Asa ca nu va descurajati,daca sunteti tineri, mai incercati pentru ca sigur veti reusi si daca oameni ca voi vor reusi poate se mai schimba ceva si pe la CECCAR-ul asta
Ganditi-va ca este si o chestiune de noroc,in cea mai mare parte.Pur si simplu stelele nu au fost de partea voastra de data asta
Va doresc sa vi se rezolve contestatiile in avantajul vostru!

#170 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 15 July 2006 - 10:49 AM

Nu e vorba de noroc sau stele, dar iti dau dreptate legat de fufe! Ma uitam cum le sticleau ochii la sefii de la filiala dupa ele. Ca sa nu mai spun ca au fost si indecent imbracate parca nu aveau nimic de a face cu un examen. Eu nici acum nu imi vine sa cred ca am picat cu 8,19 si mai aveam nevoie de doar 1,1 sutimi!!! Este imposibil sa iti imaginezi cum te simti in asemenea cazuri. M-am uitat la cineva care avea 9,55 la contabilitate si la nu stiu ce disciplina mai avea nevoie de doar 0,07!!!! Atit. Si a fost respins. Domnilor de la CECCAR sau si domnisoarelor ca sa nu fie segregatie, cum e posibil?
Am sesizat si eu multe problemele din gila pe care am avut-o la contabilitate (avind grila nr. 1) care au fost legate de niste prostii care nimeni nu le face ( cu drept de subscriptie si nu numai). Dumnezeule, chiar in Romania sunt asa de multe situatii cind firmele se cumpara una pe alta, se absorb in asa mare procentaj incit sa avem o puternica economie de piata?
Ca sa numai vorbim ca unul dintre studiile de caz nu a existat in carte. Nici nu imi mai aduc aminte bine daca nu chiar doua nu au fost.
Ce s-a vrut de fapt de la noi? Intr-o luna trebuia sa inveti 6 (sau 7 discipline) cu girle si studii de caz. Nu era timp pt toate!

#171 calipso

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 74 Postari:

Postat 15 July 2006 - 02:37 PM

CONTESTA,NEWMANN,CE MAI STAI!!!!!!!!
nu cred ca pui bine problema-daca vrei sa te faci expert se presupune ca stii multe din chestiunile din bibliografie si nu ca trebuie sa le inveti intr-o luna!HA-asta teoretic,ca practic stim toti ca nu e asa!Ca sunt atatia experti care au luat examenul in anii trecuti,cand era mult mai lejer si aproape imposibil sa nu-l iei,si ca nu stiu meserie mai deloc!
dar anul asta au innebunit,dupa ce ca a fost 50-50 nici nu au avut grija sa dea niste studii mai rezonabile,practic ne-au terminat!
pe urma,a fost clar de la inceput ca tot ce a fost in carte a fost ORIENTATIV,ei au subliniat asta,tocmai pt a putea sa dea orice,asa ca ne puteam astepta la orice,dar de ce nu au facut la curs?Eu am avut la fisc studiu unde erau citate 2 legi care nici macar nu sunt in bibliografie!O tampenie de intrebare cu care sigur nu lucreaza expertii si nici contabilii-eventual niste funct de pe la fisc
Sa nu crezi ca analizeaza cineva ca ai 10 la 6 materii si la una ai 5.95,de-aia nu mai pot ei-aplica algoritmul fara nicio analiza ulterioara!Cei care corecteaza studiile nu stiu cat ai la grila materiei lor,ca sa poata sa hotarasca daca sa-ti iasa 6 sau nu,ca poate atunci ti-ar da 0.01 ca sa faci de nota minima!
Ti-au comunicat regula jocului,ca e buna,ca e proasta(sigur e foarte proasta)ai acceptat-o cand te-ai inscris!
Cred ca asa se pune problema,din pacate.
Ce sa mai vorbim!Ce porcarie!
E drept ca anul trecut nu s-au solutionat pozitiv contestatiile,dar a fost mult mai lejer .Poate ca anul asta se va tine seama de dificultatea examenului si vor fi mai intelegatori!
Eu va doresc noroc tuturor celor care contestati si sunt de parere sa o faceti,macar ca sa-si dea seama de numarul mare de greseli pe care l-au facut in evaluarea noastra!

#172 VOICU DOINA

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 15 July 2006 - 03:09 PM

contestatiile s-au depus si pe adresa ceccar@ceccaro.ro.
din pacate am aflat prea tirziu....

#173 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 15 July 2006 - 04:39 PM

Adresa de mail nici nu era trecuta aseara si nici azi la prinz, doar m-am tot uitat pe site-u CECCAR-ului. Asta este cu adevarat o bataie de joc. Daca stiau ca o sa fie contestatii trebuiau sa ia de la inceput masuri de siguranta dar numai in Romania se poate intimpla asa ceva.
Draga "calipso" am impresia ca esti in aceeasi stare ca si mine sau mi se pare?

#174 Julyana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:

Postat 15 July 2006 - 05:35 PM

VOICU DOINA a spus:

contestatiile s-au depus si pe adresa ceccar@ceccaro.ro.
din pacate am aflat prea tirziu....

Exista si vreo confirmare a primirii contestatiei pe mail? Nu cred ca este insa prea tarziu. Incearca!

#175 Julianne

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 15 July 2006 - 06:29 PM

Eu am picat cu 5.80 la audit dupa ce am luat aproape noua la conta. Sunt foarte dedazamagita si nu ma astept ca o contestatie sa schimbe ceva. Imi pare rau ca pe langa bani am pierdut si doua saptamani din concediul pe anul asta. Examenul nu e nimic mai mult decat o loterie!
Oricum pentru la anul nu ma mai intereseaza sa intru in nici un fel de CECCAR!

#176 Ligia Georgescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 403 Postari:

Postat 15 July 2006 - 06:37 PM

Da, la Mehedinti este un picat care are 10.33 la drept parca... Asa ca...
Faceti contestatii peste contestatii...

#177 calipso

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 74 Postari:

Postat 15 July 2006 - 09:32 PM

draga newmann,sunt in aceeasi stare ca si tine din anumite puncte de vedere,in afara de unul foarte important-eu am avut noroc si am luat examenul.
sunt insa foarte revoltata si sunt alaturi de toti forumistii care l-au picat si mai ales de cei care au note mari la conta!
ca doar ne facem experti contabili!degeaba stii definitii pe la expertiza si audit si drept,daca nu stii conta n-ai sa fii expert bun in veci!Nu este normal sa nu pondereze intr-un fel nota de la conta,astfel ca aceasta sa aiba o importanta mai mare in evaluare.
Trebuie sa contestati,poate cine stie!?

#178 newmann

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 15 July 2006 - 11:14 PM

Acelasi gust amar am si eu legat de pierdera de banii si unui concediu pe care il merit de 2 ani, de cind nu l-am mai facut. Nici pe mine nu ma mai intereseaza de un al doilea examen. Am depus o contestatie dar nu stiu cit ma va ajuta cu ceva. Si am depus-o f tirziu cind nici macar nu am stiut ca pe mail as fi putut sa o depun. Dar nu mai are importanta acum.
A MURIT REGELE! TRAIASCA REGELE!
Felicitari cu jumatate de gura tuturor, pt ca stiu ce a insemnat sa inveti si sa incerci sa depui un efort, de altfel imens de a invata o carte si ce era in ea, dar dezamagirea este si mai mare decit satisfactia ca am picat cu o medie pe care nu am sa o uit niciodata.
Daca ar fi macar unul dintre cei care au corecat lucrarile sa se uite si pe aici sa vada durerea adevarata nu plajele unde se lafaie unii cu banii nostri. Ar fi trebuit ca toti sa fi facut contestatie, cei care am picat, numai asa sa le facem in ciuda. :wink:

#179 cristinaP24

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 16 July 2006 - 08:30 AM

Si eu am picat. Am luat 9.20 la conta , 9 si ceva la control si note peste 7 la celelalte. Auditul mi-a pus capac nu am reusit sa scot mai mult de 4.97. Am depus contestatie aseara pe mail dar nu cred ca o sa schimbe ceva. Este nedrept :evil: :smt013

#180 arafina

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 16 July 2006 - 08:43 AM

Buna ziua dragilor...
In primul rand as dori sa multumesc acestui site pentru materialele furizate si ma refer aici nu numai la materialele pentru examenul de acces ceccar ci la toate rubricile.
Pana astazi am fost un simplu cititor al al acestui site,ce m-a determinat sa scriu un mesaj este faptul ca am observat ca multa lume sa plange dupa examen ca nu poate(nu a putut) sa depuna contestatie pentru ca era weeck-end si nu era nimeni la ceccar sau ca faxul era blocat. Eu am sunat vineri la ceccar bucuresti si mi-au spus ca se pot depune contestatiile pana luni la ora 16.30 dupa cum este si normal pentru ca este prima zi lucratoare dupa vineri. Sper ca cei care doresc sa conteste examinarea sa nu renunte si sa mearga si luni cu contestatia in brate sau daca nu sa foloseasca celelalte mijloace mail sau fax.
Binenteles ca rezultatele contestatiilor pot fi sau nu favorabile candidatilor, dar eu cred ca merita sa iti joci si ultima carte fara a mai tine cont ca ai intrat pe usa din dos sau mai stiu ce...in primul rand sa ai note peste 9 la contabilitate si fiscalitate note peste 8 la celelalte si 5.83 la expertiza (care intre noi fie vorba nu iti foloseste prea mult inainte de examenul de aptitudini) cred ca iti lasa doar un gust amar la sfarsit mai ales cand te-ai stresat, ai invatat, nu ai dormit noptile cu convingerea ca merita sa promovezi acest examen. Deci faceti contestatie si vedetice se intampla pentru ca mai tarziu sa nu va para rau.
[/i]

Similar Topics Collapse

73 useri citesc topicul

0 membri, 73 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL