Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 12

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#221 Simona Chirita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 20 July 2006 - 03:11 PM

Multumesc Doggy,

Contrareplica ta mi-a luat-o inainte, dar este exact ceea ce as fi raspuns si eu, asa ca orice comentariu este de prisos acum.

#222 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 20 July 2006 - 07:26 PM

S-a afisat pe www.ceccar.ro ,o data certa ptr rezultatele la contestatii,vor fi afisate pe site in data de 25.07.2006 :roll:

Atita timp cit mai exista o sansa cit de mica :?:

#223 angeliq

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 85 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 21 July 2006 - 06:37 PM

Am multe semne de intrebare cu privire la corectitudinea notarii pe fiecare materie la acest examen! Oare o nota ca cea de la drept a candidatului din Mehedinti daca este semnalata..........nu stiu presei sau opiniei publice nu ar produce anumite efecte? Zic si eu? Culmea este ca nu e greseala de dactilografiere deoarece daca facem calculul iese media afisata deci?..............Ma bucur sincer pt cei care au luat si-i sustin pe cei care au depus contestatii. Asteptam data de 25 07 sa vedem ce surprize ne mai ofera............ din nefericire nu cred ca va schimba cu ceva situatia! Dar sa nu fim tristi a fost o experienta, s-a dovedit ca majoritatea candidatilor sun foarte bine pregatiti stau dovada mediile celor respinsi!

Dar.........Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.........

Si apropo ideea cu examenul pt auditori e foarte buna!
relatiile cu statul roman sunt intotdeauna "cordiale....."

#224 angeliq

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 85 Postari:

Postat 21 July 2006 - 06:41 PM

Si ar mai fi ceva!
Oare domnii de la CECCAR nu ar trebui sa afiseze si rezolvarile de la testele de judecata nu numai raspunsurile la grile? Mie asa mi s-ar parea corect. Ce ziceti?

#225 robertantal

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 868 Postari:
  • Interests:orice

Postat 21 July 2006 - 11:01 PM

angeliq a spus:

Si apropo ideea cu examenul pt auditori e foarte buna!

Apropos, stii ceva despre acest examen?? As vrea cateva lamuriri la adresa robert@dainet.ro

merci

#226 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 23 July 2006 - 09:19 AM

Am sunat eu la Camera Auditorilor si mi s-a spus ca anul asta nu se organizeaza si nici anul trecut nu s-a organizat. Am inteles de la altii ca se organizeaza din 2 in 2 ani. Alte amanunte nu mai am. Daca mai aveti voi amanunte...astept cu nerabdare.

#227 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 24 July 2006 - 06:46 PM

Au fost foarte multi care nu au luat acest examen si pe buna dreptate oamenii sunt indignati pentru ca,unora le lipseau doar cateva sutimi la o singura disciplina ca sa fie admisi.De exemplu, in Jud.Mehedinti pe o lista a candidatilor respinsi ,o persoana a avut la una din discipline nota 10,33 (media generala 8,40).........?!?!?

#228 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 25 July 2006 - 10:13 AM

stie cineva ceva de rezultatele la contestatii?
veroniki

#229 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 25 July 2006 - 03:15 PM

Am sunat eu acum (ora :in jur de 14.30-15)la ceccar bucuresti,nu au venit rezultatele de la comisie cind vor veni se vor afisa ,nu se stie ora la care se afiseaza ,dar certa este data de astazi.

#230 angeliq

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 85 Postari:

Postat 25 July 2006 - 03:33 PM

Sunt curioasa cati din cei de pe forum dau refresh pe ceccar.ro?

#231 ileananichita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 25 July 2006 - 07:37 PM

cred ca ne-au dus cu zaharelul. nu s-a afisat nimic. am sunat astazi la ceccar bucuresti si mi-au spus ca cei de la centru stiu ora la care se afiseaza raspunsurile. sun la centru si surpriza................ raspunsul a fost: "cei de la filiala stiu la ce ora se afiseaza rezultatele". Traim in Romania :angry:

#232 ileananichita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 25 July 2006 - 10:48 PM

s-au afisat rezultatele pe www.ceccar.ro.

#233 ileananichita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 26 July 2006 - 07:43 AM

felicitari celor care au luat examenul :)

#234 kriss

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:

Postat 26 July 2006 - 10:15 AM

da,am citit si eu rezultatele si am incrcat in zadar sa gasesc o logica in rezolvarea pe care au dat-o ei...poate au dat cu banul, mai stii?oare chiar nu se poate nimic in legatura cu bataia asta de joc? oare ce explicatii vor da presei daca s-ar implica? hai sa fim uniti si sa rezolvam cumva chestia asta... oare e posibil ca in urmatorii ani sa acceptam aceeasi bataie de joc? :ninja:
iac

#235 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 26 July 2006 - 11:20 AM

sa sti ca eu am dat presei ce s-a intamplat si am scris si la Ministerul finantelor. Haideti sa scrie mai multi, daca vreti.
Nu cred ca e normal sa continue rusinea asta.
Apropo e cineva care a facut contestatie la evaluare si a fost declarat admis dupa contestatie, sa-mi spuneti pls deca e.
veroniki

#236 LilianaV.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 30 Postari:

Postat 26 July 2006 - 12:59 PM

Buna,

Felicitari celor care au reusit sa promoveze examenul in urma contestatiilor !

. . . dar ma adresez celor "picati" !

Rog sa-mi spuneti daca v-ati recuperat "dosarul de inscriere " ?

. . . eu am sunat la ceccar si mi-au spus ca nu se returneaza !? (il pastreaza ca dovada a participarii la examen!) gandesc ca documentele legalizate care sunt la dosar au valoarea originalelor ! . . . sau poate gresesc !

Va rog lamuriti-ma si pe mine !!! - daca vreau sa repet experienta asta neplacuta si anul viitor , va trebui sa scot iarasi din buzunar cateva sute pt legalizari !!!
Oare este legal ce fac dansii ? sau poate eu cer prea multe . . .

Multumesc pt lamuriri !!! ;)

L.

#237 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 26 July 2006 - 07:38 PM

Vezi postareaLilianaV., la Jul 26 2006, 01:59 PM, a spus:

Buna,

Felicitari celor care au reusit sa promoveze examenul in urma contestatiilor !

. . . dar ma adresez celor "picati" !

Rog sa-mi spuneti daca v-ati recuperat "dosarul de inscriere " ?

. . . eu am sunat la ceccar si mi-au spus ca nu se returneaza !? (il pastreaza ca dovada a participarii la examen!) gandesc ca documentele legalizate care sunt la dosar au valoarea originalelor ! . . . sau poate gresesc !

Va rog lamuriti-ma si pe mine !!! - daca vreau sa repet experienta asta neplacuta si anul viitor , va trebui sa scot iarasi din buzunar cateva sute pt legalizari !!!
Oare este legal ce fac dansii ? sau poate eu cer prea multe . . .

Multumesc pt lamuriri !!! ;)

L.
Nu stiu de soarta dosarelor,si eu mi-am pus problema,le-am trimis un e-mail,la care probabil ca imi vor raspunde la sfintul asteapta.O sa dau si eu telefon zilele astea.
Cat priveste rezolvarea contestatiilor :s-au acordat si 0.30 chiar mai mult "picatilor "la contabilitate,s-a mai acordat cite ceva la audit ,si cite ceva la evaluare(si 0.50 am vazut acordat)
Criteriul de acordare probabil au scris ceva mai mult si in plus care a scapat primei notari!Deh ce sa-i faci , :excl:
Tatiana Teodorescu

#238 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 26 July 2006 - 07:55 PM

Per ansamblu in Bucuresti aproximativ 10% din cei care au depus contestatii au fost declarati admisi :blush: Cine stie poate chiar meritau!
Felicitari celor admisi in urma contestatiilor!

Iar in privinta dosarelor,daca tot le pastraza Ceccar-ul,la anu sa depunem doar hiirtiile care expira (cazierul,si medicul psihiatru) sau vor altele noi ?(dosarul nr 1 din anul ,dosarul nr.2 din anul) :wacko:
Tatiana Teodorescu

#239 Onix25

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 26 July 2006 - 08:53 PM

Vezi postareatat., la Jul 26 2006, 08:38 PM, a spus:

Nu stiu de soarta dosarelor,si eu mi-am pus problema,le-am trimis un e-mail,la care probabil ca imi vor raspunde la sfintul asteapta.O sa dau si eu telefon zilele astea.
Cat priveste rezolvarea contestatiilor :s-au acordat si 0.30 chiar mai mult "picatilor "la contabilitate,s-a mai acordat cite ceva la audit ,si cite ceva la evaluare(si 0.50 am vazut acordat)
Criteriul de acordare probabil au scris ceva mai mult si in plus care a scapat primei notari!Deh ce sa-i faci , :excl:

Contestatia am facut-o la audit unde aveam 5,72.
Crede-ma nu am cerut nimic in plus decat nota pe care o meritam avand in vedere ca din toate grilele am gresit una singura iar la cele 3 subiecte de teorie le abordasem pe toate la subiect. Am invatat de mi-au sarit capacele!!!
Dupa examen m-am evaluat singura la toate materiile si m-am notat chiar cu mai putin decat mi-au dat ei cam cu 0.5 puncte... era imposibil sa am 5,72 la audit unde eu ziceam ca am facut cel putin de 7.5.

#240 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 26 July 2006 - 09:09 PM

Vezi postareaOnix25, la Jul 26 2006, 09:53 PM, a spus:

Contestatia am facut-o la audit unde aveam 5,72.
Crede-ma nu am cerut nimic in plus decat nota pe care o meritam avand in vedere ca din toate grilele am gresit una singura iar la cele 3 subiecte de teorie le abordasem pe toate la subiect. Am invatat de mi-au sarit capacele!!!
Dupa examen m-am evaluat singura la toate materiile si m-am notat chiar cu mai putin decat mi-au dat ei cam cu 0.5 puncte... era imposibil sa am 5,72 la audit unde eu ziceam ca am facut cel putin de 7.5.

Eu tocmai la asta ma refeream ,cum au corectat prima data ,cind cei care stiau ca au facut au luat note mici?(s-au invers:nu prea am facut ,am scris toate cele trei subiecte dar nu exact ,dar vad ca am nota chiar buna)
si cum de au vazut propriile greseli si au mai si recunoscut chiar daca in procentaj minim ,la o a doua corectare?(foarte putini admisi dupa contestatie)
Tatiana Teodorescu

Similar Topics Collapse

104 useri citesc topicul

0 membri, 104 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL