eu zic ca nu, mai ales ca are alt director economic de pe 15.02.
Oana, cf fisei postului (daca ai asa ceva) ti-ai facut treaba pe luna ian. 2009 ? daca da, FARA BILANT, atunci tre' sa te plateasca ! daca nu ai fisa postului, e si mai lejer pt tine.
bilantul la 31.12.2008 nu e o lucrare cu termen scadent pe 01.02.2009 si nici pe 15.02.2009... prin urmare nu are dreptul sa-ti conditioneze plata salariului pe ianuarie 2009 de aceste lucrari daca aceste termene scadente devansate nu sunt specificate clar in ctr de munca - la clauze, sau in fisa postului, ti-am mai zis.
in rest, daca i-ai terminat tot ce era de terminat scadent la 01.02.2009 cand ai plecat din firma efectiv, atunci ai bani de luat... daca nu ai terminat lucrari care
nu sunt in fisa postului, atunci tot ai bani de luat ... iar daca nu ai fisa postului dar ai terminat lucrarile contabile implicite (reglementate prin lege, cu termene de predare pana la 01.02.2009) atunci inca ai bani de luat de la firma ...
una peste alta, ca sa nu te plateasca trebuie sa dovedeasca faptul ca nu ti-ai indeplinit sarcinile de serviciu. parerea mea (din ce-am mai auzit) e ca tot n-o sa te plateasca daca nu vor, indiferent daca le mai faci si bilantul sau nu, caz in care va trebui sa-i dai tu pe ei in judecata ... ei sa dovedeasca faptul ca au avut motive legale sa n-o faca.. ehheee... sau poti recurge la metode mai radicale...
dar tu, ca director economic (sau contabil sef) ce ai fost, stii f. bine toate astea ... un post de conducere real nu se poate ocupa de pers. ce nu cunosc aceste aspecte, nu-i asa ?
ce nu inteleg e cum ai facut cu preavizul de 30 de zile si cu CO ... ca s-au suprapus ... sau ce s-a-ntamplat ?? la partea asta e un talmes-balmes ... a renuntat firma la per. de 30 zile preaviz pt tine ??
in alta ordine de idei, te rog sa fii mai atenta cum postezi, ti-am unit cele 2 topice separate.
din pacate, nu stai f bine nici la capitolul exprimare, nu esti f clara in ce vrei sa spui ... te exprimi usor incoerent, nu te supara, Oana
.gif)
incearca, daca mai poti, sa te concentrezi un picut mai mult cand scrii, ca sa te putem intelege bine, da ?
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 26 February 2009 - 06:28 PM