mona moldovan, la Apr 3 2008, 11:19 AM, a spus:
multumesc pentru raspuns! totusi nu sunt inca pe deplin lamurita. am mentionat ca nici juristii nu au putut sa-mi spuna! stiu de contractul de comodat, l-am facut, era ok, singura mea problema ramane cui tb sa-i cer acordul? nu exista alti chiriasi societati comerciale, doar persoane fizice. 1 apartament are proprietar, inca un apartament cu prorprietar (unde sunt parintii mei proprietari), un apartament unde locuiesc niste chiriasi la icral si un apartament gol apartinand icralului. daca stie cineva cui trebuie sa cer acordul raman recunoscatoare. daca trebuie sa cer numai proprietarilor inseamna ca trebuie sa cer acordul icralului, proprietar pe 2 apartamente? sau si chiriasilor? am intrebat juristul de la onrc, mi-a zis ceva de genul "trebuie sa cereti acordul asociatiei de proprietari". dupa ce i-am zis ca nu sunteti constituiti in asociatie de proprietari mi-a zis "nu stiu doamna, vedeti si dumneavoastra". alti 2 juristi mi-au zis ca nu ma pot ajuta si oricat am insistat m-au poftit afara. nimeni nu a incercat sa constituie o sc intr-un imobil nationalizat?