Pentru ca tocmai am fost atinsa in rana (muncesc de 30zile la o preluare si probabil am sa refac tot), am citit postarile din acest topic, sa zicem ca in procent de 85% si tot nu am inteles lezarea unora vis-a-vis de subiectul topicului si dorinta acestora de a fi inchis.
SA FIM SERIOSI FRATILOR!
In loc sa fim recunoscatori fata de cei care ne impartasesc problemele, sa dam cu piatra?!!!

Vai!
In concluzie eu sunt pentru functionarea topicului pe mai departe si nu asa, cei de la care am preluat ar merita ,,ETICHETA" ce li se cuvine scrisa cu litere de-o schioapa (macar aici pe forum), daca altfel nu le-a fost atrasa raspunderea. Desigur ca ar putea raspunde chiar pana la penal, dar firul trebuie reconstituit cu multa meticulozitate si pe baza de documente (contract).
Situatia de la aceasta firma e super complicata, cand voi avea timp, promit sa va impartasesc mai multe, ca sa vedeti un expert contabil cu firma lui de contabilitate de ce este in stare intr-o perioada de 17luni lucrate, dupa ce a preluat de la o contabila batrana, care nu se impaca cu noul sistem computerizat, legislativ-fiscal, etc, dar care a lucrat cu simt de raspundere fata de client iar erorile dansei sunt accidentale.
Din balanta de verificare fiecare cont are problema lui dar cea mai tare (pt. mine acum) este faptul ca de vreo cativa ani (cam 7) capitalul social s-a raportat ca fiind mai mare cu 1ron decat cel real. Rezervele legale ar parea ca au fost amestecate cu alte rezerve. Nu am acces la actele acelea (deocamdata) dar am inteles ca la capitalul social ar fi inregistrat si valoarea timbrului sec, sau asa ceva. Nu stiu cum si ce sa fac cu capitalul social
Am sa fac mentiunea in note bilant 2009 dar contabil, hmmm...
ar insemna sa ma arunc pe rezultat din 2001 cu 1ron si sa ,,desfac'' din 1068 pe 1061 pierdut in spatiu?!!
V-am expus doar bubitele vechi, inainte de cele 17luni cu mare cantec.
**Desi stiu ca multi forumisti nu au treaba cu CECCAR-ul, vreau totusi sa fac o precizare:
-cineva a mentionat cum ca CECCAR-ului nu i-ar conveni sa renunte la cei nepriceputi, care functioneaza bine mersi pentru ca ar pierde din venituri. Eu as avea o alta propunere si anume:nu ar fi mai bine sa se elimine cotizatia variabila si in locul ei sa fie un test anual pe care daca nu-l treci sa trebuiasca sa dai examen din nou cu taxa?
Astfel ar fi ,,premiati" cei ce muncesc bine si ,,sanctionati" nestiutorii, iar CECCAR ar acoperi veniturile cu taxele de examen suplimentar.
Sunt grabita, obosita si stresata, asa ca nu ma judecati prea aspru daca pe alocuri nu am fost destul de coerenta. Astept pareri cu mult interes
Aceasta postare a fost editata de DENISA GRIGORITA: 21 April 2009 - 12:43 PM