Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
INVESTIGATIE PE PIATA SERVICIILOR EFECTUATE DE EXPERTI SI CONTABILI AUTORIZATI - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 5

Salt la continut

INVESTIGATIE PE PIATA SERVICIILOR EFECTUATE DE EXPERTI SI CONTABILI AUTORIZATI

117 replies to this topic

Poll: INVESTIGATIE PE PIATA SERVICIILOR EFECTUATE DE EXPERTI SI CONTABILI AUTORIZATI (124 membri au votat)

Credeti ca initiativa Consiliul Concurentei este justificata?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Credeti ca o decizie de acest gen poate influenta piata serviciilor contabile din Romania?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza

#81 Mares Stefan

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 526 Postari:

Postat 07 March 2009 - 04:51 PM

Pardon, CECCAR nu a spus nimic nimănui, decât și numai membrilor săi. Spre exterior doar cât îl obligă legea să garanteze calitatea prestațiilor contabile realizate de membrii CECCAR. Ca și Colegiul medicilor săi. Regulamentul privind onorariile cuvenite pentru prestații contabile realizate de membrii CECCAR este pentru și numai pentru membrii CECCAR, valabil, obligatoriu. Și atât de lax, că tot ce s-as negociat anterior poate fi considerat valabil. Deci problema e că mulți citesc, puțini și pricep. Și că mulți citesc comentarii din a șaptea spiță sau a n -a știre de ziar. Deși poate ar trebui să știe "pe de rost" cel puțin Legea contabilității și temeinic ordinele MFP pe care săle aplice întocmai. Niciuna nu-i emanația CECCAR. (personal,nu neg, aș fi dorit ca întradevăr CECCAR-ul să fie nu numai gestionarul profesiei contabile ci și reglementatorul contabilității.Dar nu a fost și nici nu mai există speranțe să fie!Atunci...vă e frică că vi se ia cașcavalul uzurpat ca și felcierul bisturiul!
Și poate pentru dvs. o fi cașcaval, pentru membrii CECCAR este ...muncă de salahor.
Doar și informaticienii pentru conceprea programelor lor de contabiliotate au apelat și la numele lui Sisif!
Deci ...să.și vadă fiecare de ograda sa!
Și nici unul să nu care cumva să creadă că cei care au luat acele examene, atestări și autorizații au luat pe al lor doiplomă cumva! Ce să cauți acolo unde nici nu ai fost vreodată! Sau dacă ai fost din prima ocheadă ți-ai dat seama că nu-i de tine!

#82 RoDanny

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 09 March 2009 - 01:56 AM

Va salut,
Sun de acord cu ce vrea sa faca Consiliul Concurentei, dar ar trebui si al NOTARI si la ARHITECTI...cel putin astia din uram sunt toti (99%) magari....
Practica niste preturi ..air chestia cu Ordinul arhitectilor e o porcarie....
Vb aia...ca sa fac un banal gard din boltari..de 50 m lungime paltesti un arhitect 300 euor minim pt planuri si hartii..de 2 lei....
Speram ca pe viitor se vor implica si la ceilalti...oricum e bine sa dispara "cartelurile" astea pe fata.....
danny

#83 Gaucan Mihaela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 09 March 2009 - 05:31 PM

Sunt de acord cu investigatia care se efectieaza dar nu cred ca se va face mare lucru.Toti cei care au scris pe sithe au dreptate.CECCAR-ul ar trebui sa faca mai multe pt noi cei care platim cotizatii pe nimic si sa ne apere interesele pt ca daca nu am fi noi nu ar exista nici ei. Vreau sa intreb cu aceasta ocazie care este diferenta intre noi cei care platim cotizatii anuale si participam la cursuri unde si acolo dam o caruta de bani ,si asa zisii contabili care nu sunt membri CECCAR si tin in continuare contabilitati la 'negru'? Va spun tot eu, diferenta consta in aceea ca ei sunt mai avantajati decat noi pt ca nu platesc nici o cotizatie.

#84 vioreld

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 166 Postari:
  • Interests:Informare

Postat 09 March 2009 - 10:51 PM

Mie nu imi convine concurenta neloiala (se mai numeste nelegala ?) pe care mi-o fac cei de la finante, de la garda si toti cei care tin contabilitate la negru (inclusiv cei care nu au contract de munca sau de prestari servicii si nici pensionarii care mai fac si ei un banut acolo fara sa plateasca taxe la CECCAR si pentru care ,,relatiile'' la administratie fac parte din oferta). Si mai si sustin sus si tare ca doar ei pot semna bilant. :frusty:
Nu imi convine ca imi pot lua clientii pentru care eu pot presta servicii de contabilitate conform legii.

6! E criza ! Vine garda ! Fura clienti !

Pai e corect ?
Sau ei au facut sesizarea ?
Sau urmez si eu sa fiu investigat de consiliul concurentei ?
vioreld

#85 vioreld

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 166 Postari:

Postat 09 March 2009 - 11:13 PM

Vezi postareaRoDanny, la Mar 9 2009, 01:56 AM, a spus:

Va salut,
Sun de acord cu ce vrea sa faca Consiliul Concurentei, dar ar trebui si al NOTARI si la ARHITECTI...cel putin astia din uram sunt toti (99%) magari....
Practica niste preturi ..air chestia cu Ordinul arhitectilor e o porcarie....
Vb aia...ca sa fac un banal gard din boltari..de 50 m lungime paltesti un arhitect 300 euor minim pt planuri si hartii..de 2 lei....
Speram ca pe viitor se vor implica si la ceilalti...oricum e bine sa dispara "cartelurile" astea pe fata.....
danny

Cine poate fi concurentul unui arhitect decat un alt arhitect ?
Cine poate fi concurentul unui contabil decat un alt contabil ?
Cine poate fi concurentul unui medic decat un alt medic ?
Sau consiliul concurentei vrea sa concuram contabilii cu medicii si notarii cu arhitectii ?
Care carteluri ? Spune tu aici si acum care sunt aceste carteluri. Asa rezulta din postarea ta. Ca stii. Vreau si eu sa stiu. Implica-te !
Te supara ca ei dat 300 euro pentru planuri si hartii ?
Si la un contabil tot 2 lei ai da? Sau esti patron si te pricepi si tu la conta ,,oleaca '' ?
vioreld

#86 iulia51

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 10 March 2009 - 06:43 AM

cita dreptate ai viored si alti colegi de pe forum,, :frusty: !eu nu vreau sa ma repet ..o zi buna tuturor!!
CU GINDURI BUNE !

#87 MirceaSCALAT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 10 March 2009 - 09:22 AM

Nu inteleg FF multe, dar in context NU-I PRICEP PE CEI CE SPUN ORI SCRIU,

- CA CECCAR NU FACE NU DREGE SI NE DA NIMIC ORI CA NU NE APARA INTERESELE.....

-Cind m-am nascut o institutie a statului MI-A ELIBERAT UN «CERTIFICAT DE NASTERE»
-Cind am implinit 14 ani si deja am devenit recunoscut ca subeiect de drept civil, o alta institutie a statului mi-a eliberat UN ACT DE IDENTITATE.

-Cind am absolvit ASE-ul o autoritate profesional-educativa mi-a eliberat o DIPLOMA DE LICENTA
-Cind am absolvit examenul de CALITATE o autoritate profesionala mi-a eliberat LA SOLICITAREA MEA UN CARNET DE MEMBRU, drept atestat profesional de competenta executiva, NU TEORETICA, atestandu-mi dreptul la libera practica si capacitatea de a exercita activitatile profesiei in mod individual.

Oare paralela nu rezista?

CECCAR nu are nimic de oferit, ca autoritate publica ar trebui sa intreprinda masuri corecte de supraveghere a pietei serviciilor contabile si de atestare a capacitatilor practice a profesionistilor contabili.

TEORIA SINE PRAXIS
EST UN ROTA SINE AXIS

CECCAR nu este SINDICAT ca sa apere interesele unui grup asociativ, deoarece nu este o ASOCIATIE, este o autoritate infiintata ca organism de utilitate publica.

Ce este de cometat privitor la cine conduce CECCAR si ce face pentru o GESTIUNE A PROFESIEI, rezultatul este cel al practicilor regulamentare de recrutare a delegatiilor la CONFERINTA NATIONALA si a dezbinarii dintre profesionistii contabili.

Am primit zilele trecute o anecdota:

SE SPUNE CA IN ROMANIA 90% SUNT INDIVIZI INTELIGENTI SI 10% CU UN IQ REDUS, IAR IN GERMANIA ESTE INVERS 90% CU IQ REDUS SI 10% INTELIGENTI. ASTE E O DEOSEBIRE, ASEMANAREA ESTE CA IN AMBELE STATE CEI 10% CONDUC.

#88 doiny

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 631 Postari:

Postat 10 March 2009 - 09:33 AM

Investigatia Consiliului Concurentei la CECCAR
Dupa cum siguranta ati auzit, saptamana trecuta Consiliul Concurentei a lansat o investigatie la sediul central, dar si la unele filiale, ale CECCAR (gasiti atasat comunicatul publicat de Consiliul Concurentei cu aceasta ocazie, precum si de catre CECCAR ca si replica).

Avand in vedere ca presa a propagat, in intervalul ce a urmat comunicatul de presa, o serie de informatii alarmiste (de exemplu ca toti contabilii autorizati si expertii vor fi amendati cu 10% din cifra de afaceri pe anul fiscal anterior), aducem punctual o serie de precizari ce apar logice in decursul evenimentelor:

- Investigatiile Consiliului Concurentei sunt naturale si normale intr-o economie functionala, avand rolul de a descuraja practicile neconcurentiale care ar putea afecta consumatorii; de regula, in spiritul transparentei, initierea unor asemenea investigatii este insotita de un comunicat public de presa (cum s-a intamplat si in cazul de fata)

- Amenzile date de Consiliul Concurentei sunt foarte mari (de multe ori calculate ca si procent din incasari). Este important de mentionat - Consiliul acorda amenzi si pentru refuzul de supunere la inspectii inopinate sau de a oferi informatii si documente (de exemplu in luna octombrie a anului trecut, BRD a fost amendata cu 19 milioane de lei pentru refuzul de a se supune unei inspecții inopinate efectuată în cadrul unei investigației deschise pe piața serviciilor bancare și interbancare).

- Este foarte putin probabil ca TOTI contabilii autorizati si expertii contabili sa fie amendati cu 10% din cifra de afaceri (chiar si in cazul in care decizia CECCAR de a publica un ghid de stabilire a tarifelor va fi confirmata de Consiliul Concurentei ca fiind nelegala, CECCAR va fi institutia care va fi amendata). Consiliul Concurentei nu va santiona in nici un fel contabili autorizati sau experti care nu au fost obiectul verificarilor.

- Mai mult chiar, Consiliul Concurentei acorda clementa si derogari de la plata amenzilor, institutiilor sau agentilor economici care colaboreaza cu Consiliul si ofera informatii acestuia.

Prin urmare, in urma comunicatelor celor doua institutii consideram ca expertii contabili si contabilii autorizati nu au motive sa se teama de investigatia Consiliului Concurentei - CECCAR este cel vizat de aceasta investigatie si nu contabilii. Pe de alta parte, daca vreo firma de contabilitate va fi vizitata de catre Consiliu recomandam acestora sa colaboreze si sa acorde informatii - Consiliul Concurentei avand putere de sanctiune in cazul in care controalele si cererile de informatii (inclusiv termenele limita) nu sunt acceptate, respectiv respectate.

Comunicat de presa Consiliul Concurentei

Comunicat de presa CECCAR

#89 adelacorina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 10 March 2009 - 11:59 AM

Vezi postareaMares Stefan, la Mar 5 2009, 09:27 PM, a spus:

Și ...Consiliul concurenței... ne va rezolva problemele interne ale CECCAR?! Poate că ne va dovedi care este valoarea noastră justă de piață adică a contabililor și ale EC. Adicăîn ierhia profesiilor unde ne regăsim. Dă Doamne. Doar așa să nici nu ne mai batem pieptul dar nici să nu strigăm ...hoții!! Că știți cine strigă hoții, de fapt caută să se disimuleze printre cetățenii cinstiți pentru a-și pierde urma!Doar că acest sai. acest Forum este atât de liberal că numaianalfabeții o ocolesc. Ceilalți mai emit și pretenții să li se spună tot ce până acum nu au învățat. Dar eu zic că-i bine! Cel puțin aici vor găsi -zic eu și răspunsurile așteptate: GRATIS. Și atunci cine mă fură?! Sau cine-mi fură timpul?! Cine-ihoțul?!
Că acest sait sau CONTA ca revistă există ...implicit puteți mulțumi i Corpului, care, uită vă dau dreptate, nu a reușit să se ridice la așteptările față profesie și profesioniștii breslei. Dar ...prtesupun că ați trecut vreodat în viață pe la un notar... șidacă considerați că tarifele lor minimale aplicate chiar rupte de prețurile menționate în acele contracte autentificate sunt nu tarife rezultate prin impunerea unui cartel întregii țări, iar "compensațiile" voastre nu știu dacă depășesc veniturile unui ospătar cu restaurant. Greșesc?! Dacă v-ați furat clienții denunțați-vă. Acum e momentul. Succes. Dar pe noi, ăștialalți mai lăsați-ne în pace cu bazaconii!

tu ai citit ce ai scris? si ai si inteles?

#90 vioreld

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 166 Postari:

Postat 10 March 2009 - 12:08 PM

Vezi postareadoiny, la Mar 10 2009, 09:33 AM, a spus:

Investigatia Consiliului Concurentei la CECCAR
[...]
Comunicat de presa Consiliul Concurentei

Comunicat de presa CECCAR

Ultimele doua randuri sunt de fapt linkuri.
Nu este un comunicat de presa comun.

Aceasta postare a fost editata de conta_ro: 11 March 2009 - 12:55 PM

vioreld

#91 dumiReli

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 16 March 2009 - 09:47 PM

Tot respectul pentru cele spuse de dvs. Din pacate, se uita ca, pana la "certificatul de nastere"al CCF, tot contabilii erau cei ce faceau "101", sa nu mai spunem de celelalte declaratii, care sunt TOT fiscale. De blanturi, ce sa mai spunem! Pana-n 2007 eram destepti, chiar si cu studii medii si faceam sute de bilanturi (mai ales cei ce lucram intr-o firma membra CECCAR); acum suntem prosti... Da, chiar suntem! Lacomia indeamna la invidie, care distruge multe... Suntem robii propriilor noastre slabiciuni. Ce putin ne-a ramas din a fi uman! Cateva sentimente... de doi bani!

Vezi postareadanielvilcu, la Mar 6 2009, 02:17 AM, a spus:

Intre CECCAR si Camera Consultantilor Fiscali e in desfasurare o lupta clar POLITICA (gen cine are ... putere !) - asa ca intr-adevar treaba asta trebuie sa ne intereseze "la grad ZERO" - cine are "spate", cine cui i-a tras-o (si ma refer la replica legislativa si lobby politic) mai tare - vorbe in vant, in perioada de declaratii, bilanturi etc ! Oricum n-o sa iasa nimic din asta - STIULUL BASESCIAN : CREEAZA UN RAZBOI DACA N-AI UNUL, SA AIBA PLEBEA CU CE SE DELECTA !
Problemele pentru breasla asta cred ca abia incep - sa va vad, stimati colegi "neconsultanti fiscali" (deci necotizanti 1.000 RON la inregistrare + altele, pt. documentare : www.cameraconsultantilorfiscali.ro) cum veti argumenta in viitorul apropiat clientilor Dvs. taxa suplimentara pentru declaratiile fiscale ?! Poate atunci vom vedea totusi ca CECCAR-ul a incercat in trecutul apropiat sa-si introduca membrii in breasla "consultantilor" fara taxe de examen, sa stabilesca niste tarife orientative pentru membrii.
Nu zic ca sunt cei mai activi, dar macar INCEARCA ceva, vedeti ca si alte "bresle" mai 'sarmane" au probleme - ex. : medicii veterinari.
Discutia de poate prelungi, iar cei care "sapa" in meseria asta stiu ca nu de treaba ducem lipsa !

Aceasta postare a fost editata de dumiReli: 16 March 2009 - 09:48 PM

#92 MirceaSCALAT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 17 March 2009 - 01:07 AM

Atita timp cit forumul se desfasoara, pe tacute in reflectia alburie a monitoarelor, si in "piata" nu se intilneste om cu individ si nu se formeaza grupuri, deoarece invidiile si frustratiile pe care ne sunt servite si incitate zilnic ne fac refractari si plasati pe trioectorii browniene, deci in tot acest timp noi ne vom putea vedea de vietiie noastre si ale "familiei".

Mai calca unul pe bec si nu cotizeaza, nu-i nimic il dam pe sticla, ca sentimentul de "dreptate" sa nu care sa moara.

De ce utati ca-n voi e numar si puere (saracul Eminescu prea des il ingrapam)

Probabil nevoia de SA CRAPE CAPRA VECINULUI! si de NU-I NIMENI MAI DESTEPT SI MAI POTENT DECIT MINE! ne face sa ne devoram si cei mai fragezi potentiali lideri.

Oricum se pare ca injugati si ingenunchiati ne place mai mult decit fara cap, desi stim ca nici copii, copiilor nostri nu vor sta niciodata drepti, facindu-ne parca placere masochista DA CINE VOR FI EI DE SA STEA MAI DREPTI DECIT NOI, SA-NVETE CIT DE GREA E VIATA!

#93 eugen ursache

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
  • Interests:agricultura, lemne fiare si motoare

Postat 18 March 2009 - 09:53 AM

Asa cum spune bancul cu papagalul:
"Da-le incolo de pene, faza asta trebuie comentata!"
@mirceascalat, pun aceeasi intrebare ca si adelacorina:

Vezi postareaadelacorina, la Mar 10 2009, 11:59 AM, a spus:

tu ai citit ce ai scris? si ai si inteles?

Motan m-as fi dorit sa fiu / cu gheare si mustete lungi, / cu coada-n sus, cu blana-n dungi, / c-un ochi verzui si-un ochi capriu. // Pisicile de prin vecini / sa le gonesc pe la pricini, / sa-mi fete fiecare-un fiu / c-un ochi verzui si-un ochi capriu (Nichita Stanescu)

#94 MirceaSCALAT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 18 March 2009 - 11:53 AM

Nu!

Dar ma bucur ca sa gasit cine sa citeasca si sa-si puna intrebari!

Poate, poate va intelege ce-l ce citeste?!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 18 March 2009 - 03:42 PM
citare mesaj anterior

#95 accserv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 23 March 2009 - 11:40 PM

DRAGII MEI AM TOT CITIT PE FORUM TOT FELUL HAI SA O LAMURIM ROMANESTE VA ROG
CONFORM HOTARARII 144/2009 PRIVIND ONORARIILE .
SE VA APLICA CHESTIA ASTA DE FIECRE EXPERT IN PARTE SAU NU?
ACESTEA VOR FI NOILE ONORARII SAU NU?
SUNTEM OBLIGATI SA RESPECTAM HOTARAREA SAU VOR FI NOI MODIFICARI?
CE SE INTAMPLA DACA NU SE FRESPECTA?
SAU ACESTEA VOR FI NUMAI PENTRU CEI CORECTI IAR CORECTII RAMAN FARA CLIENTI?

VA ROG DIN TOT SUFLETUL AJUTATIMA SI PE MINE SA INTELEG CA DE ACEEA NE AJUTAM AICI UNUL PE ALTUL,
CE VOM FACE?SCHIMBAM CONTRACTEL SI APLICAM NOILE REGLEMENTARI SAU NU?

VA MULTUMESC MULT DRAGI COLEGI :sad:

#96 MirceaSCALAT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 24 March 2009 - 01:24 AM

Ce trebuie respectat?

Norma se NUMESTE:

Regulament din 12/01/2009 privind stabilirea
-criteriilor și
-modalităților
pentru determinarea onorariilor, indemnizațiilor și compensațiilor cuvenite experților contabili și contabililor autorizați, precum și societăților de profil, membri ai Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

Daca acesta este titlul si aidoma suna si H.CS. nr.144/2009 atunci toate nivelele valorice din text sunt subrogate principiului enuntat in TITLU.

In textul NORMEI PROFESIONALE nu sunt stipulatii imperative de tipul ONORARIUL ESTE DE XXXX LEI, deci nivelele valorice sunt indicative, se pot folosi, se iau in considerare in vederea determinarii onorariilor si deci in negocierea onorariilor cu onorata clentela.

De asemenea NORMA nu are prevederi pugnitive, asa ca nerespectarea acesteia poate deveni un caz in Comisia de Disciplina, daca va exista vre-o plângere.

Deci despre ce este vorba? ......

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 02 April 2009 - 10:32 PM

#97 accserv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 24 March 2009 - 10:26 AM

ok dar tot nu pricep SUNTEM OBLIGATI SA RESPECTAM ALTFEL SE RETRAGE LICENTA SAU NU SUNTEM OBLIGATI SUNT DOAAR NISTE CRITERII DUPA CARE TE POTI LUA DAR NU NEAPARAT NUMA DACA VREI
VA ROG LAMURITIMA CA NU PRICEP, DACA CINEVA MA POATE AJUTA
VA MULTUMESC

#98 eugen ursache

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
  • Interests:agricultura, lemne fiare si motoare

Postat 24 March 2009 - 11:52 AM

Dupa ce ca nu pricepi, mai si strigi... :sad: Ma dor ochii de zbieret!
Asa cum vi s-a explicat mai sus de catre dl mirceaSCALAT, sunt tarife orientative (asta inseamna ca nu sunt obligatorii) ce pot folosi la negocierea cu "onor clientela", cum spune dansul.
Nerespectarea lor nu atrage sanctiuni, nefiind prevazut asa ceva in regulament.
Asa ca, "TE POTI LUA DAR NU NEAPARAT NUMA DACA VREI". Lamuritu-te-ai?
Motan m-as fi dorit sa fiu / cu gheare si mustete lungi, / cu coada-n sus, cu blana-n dungi, / c-un ochi verzui si-un ochi capriu. // Pisicile de prin vecini / sa le gonesc pe la pricini, / sa-mi fete fiecare-un fiu / c-un ochi verzui si-un ochi capriu (Nichita Stanescu)

#99 accserv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 24 March 2009 - 03:28 PM

da sa traiti am priceput dar daca nu e obligatoriu ce drac mai scriu astia doar de informare?
puteam sa fac si eu asa ceva sau sa ma inspir din suflet dar nahhh.....:)))

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 02 April 2009 - 10:33 PM

#100 MirceaSCALAT

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 25 March 2009 - 01:35 PM

Oare cite GHIDURI exista si cite se respecta AD LITERAM?

Era necesara elaborarea NORMEI PROFESIONALE PRIVIND CRITERIILE DE DETERMINARE SI STABILIRE A TARIFELOR deoarece CALEA TREBUIE JALONATA, si astfel sa se vada luminita de la capatul tunelului.

Glumesc, dar adevarul pe aicea este.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 02 April 2009 - 10:33 PM

Similar Topics Collapse

107 useri citesc topicul

0 membri, 107 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL