Otilia Alupei, la 06 May 2015 - 09:34 AM, a spus:
- am inteles faza cu bonurile de masa si am extrapolat-o (la bacsis) fiindca mi s-a parut amuzanta.
- registrul era deja facut si postat de mine si te asigur ca este lucrat corect chiar daca-i pe verticala (poate fi pus si pe landscape f usor).
ti-ai pierdut timpul, dar, ma rog ... cum vrei.
- am postat si un model de notificare, aceste docum. sunt pe forum inca de luni
- la unul dintre primele posturi am pus pbl. modalitatilor de depunere si am concluzionat ca raman doar 2 posibilitati : la ghiseu sau la posta, deci exista raspuns si la pbl. asta.
- da, ai inteles ce-i cu ele si ai glumit, dar am vrut sa confirm ca se trec si tichetele de masa pentru cine are si se folosesc in acea unitate. Altfel cine stie ce intelegea lumea
- stiu, dar administratorul a vrut sa fie cumparat deci a trebuit sa ma duc. N-am pierdut timpul, sunt platit sa fac ce zice administratorul chiar daca insist ca nu-i bine. Iti dai seama ca pana la urma tot la calculator l-am facut, dar a trebuit sa-l impac si pe patron, nu?
Am vazut si exemplul pus de tine (multumesc), dar cum am zis si prima oara, tot a trebuit sa-l bibilesc: pentru crearea multiplelor pagini, pentru a-l face dinamic (nr. paginii si nr. crt), pentru adaugarea antetului corect, pentru pregatirea de imprimare, etc. Si tot pe landscape l-am lasat si eu (ca sa incapa mai multe randuri pe pagina). Deci nu inteleg cu ce-am gresit aici de a fost necesara aceasta liniuta
- am vazut modelul de notificare dar am facut si eu unul pentru ca am unitati cu mai multe puncte de lucru. Ma duc in cateva ore sa le depun, si revin cu noutati.
- am vazut si acea postare, dar acolo a fost doar o presupunere. Intre timp deja lumea a inceput sa duca notificarile si poate a aflat ca pot fi depuse si altfel. Adica poate le accepta si pe e-mail, raspunzand cu un nr. de identificare, ceva. Nici aici nu inteleg cu ce-am gresit cand am intrebat, pentru ca acela n-a fost un raspuns practic, ci unul teoretic, care nu ma incanta (sa stau la cozi) deci cautam informatii suplimentare.
Ca toti credeam ceva la inceput de topic, dar intre timp s-au mai aflat niste lucruri. Ceream doar informatii noi care ne-ar usura un pic munca.