Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
inregistrarea in contabilitate a unui autoturism detinut in baza unui contract de comodat - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

inregistrarea in contabilitate a unui autoturism detinut in baza unui contract de comodat

3 replies to this topic

#1 miron ionescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 04 February 2010 - 04:45 PM

Buna ziua,

Am tot cautat pe forum insa nu am gasit, ma intereseaza concret daca stiti cum se inregistreaza in contabilitate un autoturism detinut in baza unui contract de comodat. Stiu ca trebuie in conturile din afara bilantului dar va rog sa-mi spuneti exact inregistrarea contabila si la ce valoare o fac.

Multumesc anticipat.

#2 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 04 February 2010 - 10:01 PM

Comodat= darea in folosinta gratuita, deci nu ai nici o valoare; ai contractul si este in regula. Eventual, deschide-ti o fisa separata pt. 8036, parca, nu mai retin exact, cu denumirea aut., nr. ct., valabilitate etc., dar nu ai ce valoare sa inregistrezi...cel putin asa vad eu lucrurile.

Dana

#3 miron ionescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 05 February 2010 - 10:27 AM

Multumesc frumos, mai are cineva vreo idee?

#4 george_v

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 111 Postari:

Postat 05 February 2010 - 10:51 AM

inca o idee: sa nu exageram, totusi! poti sa scrii 8032 sau wharever pe contractul de comodat si ai "fisa" contului "extrabilantier"!

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL