Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 7

Salt la continut

ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA

589 replies to this topic

Poll: INFIINTARE SI ADERARE A.P.E.C. (240 membri au votat)

sustineti infiintarea A.P.E.C. ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ati adera la A.P.E.C. daca ea s-ar infiinta ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ce cotizatie anuala considerati ca ar fi corecta ?

Voteaza

#121 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 09 March 2010 - 08:47 PM

Va rog sa va ginditi si sa stabilim citi membrii fondatori ar trebui sa avem.
" Sansa favorizeaza o minte pregatita "

#122 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 08:50 PM

Cel mai important element in asociatie sunt OAMENII !!!

Trebuie cooptati oameni care sa aiba bune conexiuni/legaturi in societate, pt a ne putea deschide usile de care avem nevoie. Sa nu credeti ca obiectivele noastre sunt lesne de atins, dimpotriva. Ne inhamam la un drum f greu, f anevoios, vom lupta cu forte redutabile si va trebui sa avem toate armele necesare, mai ales ca suntem actori noi in piesa asta. Anii trecuti au mai fost incercari de a face o astfel de asociatie si mesajul primit din afara a fost ceva de genul " stati dracu' in banca voastra". E drept ca si mediul de atunci nu e cel de acum, proiectul asta de modif. a legii conta a inflamat lumea contabila si chiar cea de afaceri suficient de mult incat sa ne dea sanse mai bune de castig. De infiintat nu e greu, de facut ce isi propune e greu.
Eu imi doresc f mult aceasta asociatie, dar mult mai mult vreau ca ea sa isi atinga scopul pt. care va fi creata, nu sa ramana o alta asociatie obscura, in care doar sa ne intalnim si sa ne plangem pe umar unii altora, ba sa ne mai si coste asta.
Haideti, dragilor, sa facem lucrurile cu calm si intelepciune, entuziasmul este excelent doar daca nu-i excesiv, lipsindu-ne de luciditatea si echilibrul atat de necesare intr-un asemenea demers.

numai bine.

#123 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 09 March 2010 - 08:56 PM

Vezi postareaOtilia Alupei, la Mar 9 2010, 08:50 PM, a spus:

Cel mai important element in asociatie sunt OAMENII !!!

De infiintat nu e greu, de facut ce isi propune e greu.
Eu imi doresc f mult aceasta asociatie, dar mult mai mult vreau ca ea sa isi atinga scopul pt. care va fi creata, nu sa ramana o alta asociatie obscura, in care doar sa ne intalnim si sa ne plangem pe umar unii altora, ba sa ne mai si coste asta.
Haideti, dragilor, sa facem lucrurile cu calm si intelepciune, entuziasmul este excelent doar daca nu-i excesiv, lipsindu-ne de luciditatea si echilibrul atat de necesare intr-un asemenea demers.

numai bine.

Felicitari!
Este esenta pe acre se fundamenteaza aceasta asociatie!
Esti maestra la mobilizat oamenii!

Jos palaria!

Vezi postareaISA, la Mar 9 2010, 08:47 PM, a spus:

Va rog sa va ginditi si sa stabilim citi membrii fondatori ar trebui sa avem.

Minim 15

Ne oprim la 15 sau mai asteptam?

#124 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 09:01 PM

:smile: :thumbup:

nici pe cei 15 nu-i avem inca stabiliti, sa ne gandim bine cu cine facem echipa de start, da ?
luati-o mai usurel ca nu dau turcii si tatarii, sa ne mai sfatuim cateva zile, parerea mea...

later : scuzati scrisul, cred ca am o problema cu tastatura de iese altceva decat bat eu ...

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 09 March 2010 - 09:02 PM

#125 biscuta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 09 March 2010 - 09:03 PM

In echipa sa fie prezenti si contabili cu studii medii nu doar economisti..si pentru ei luptati.

#126 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 09:04 PM

evident :smile:

#127 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 09 March 2010 - 09:14 PM

... si cineva membru Ceccar ... :biggrin:
structura ar trebuie sa fie cat mai eterogena
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#128 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 09 March 2010 - 09:23 PM

Membrii fondatori sunt doar o chestiune tehnica.
Puteti trece oricati membri fondatori. Nici nu conteaza acest lucru.

Cum spunea Otilia nu conteaza asa de mult acest aspect.

Conteaza ce isi propune aceasta asociatie si cum ne protejeaza noua interesele.

#129 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 09:50 PM

stiti de ce conteaza si membrii fondatori in cazul asta ?? fiindca chiar ei vor munci, cel putin o vreme. o vor face cam gratuit fiindca de unde bani la cateva zeci de cotizanti, sau poate sute ?? nu uitati ca sunt ANUALE cotizatiile si, la 50 lei fiecare (cf. sondaj), cati bani credeti ca se strang si cat timp pot ajunge ?
apoi, e vb si de timp aici, deocamdata toti suntem la serviciu, cine e dispus sa-si lase treburile la firme ca sa alerge pt. asociatie, mai ales cam fara bani ? de aceea zic ca ne trebuie oameni care sa fie disponibili si dispusi sa se angreneze intr-o asemenea activitate mai mult benevola. trebuie, mai ales, sa reuseasca sa faca ce au de facut, nu sa alerge de bezmetici fara nici un rezultat, sa stie clar usa la care sa bata ca sa obtina ce e nevoie.

parerea mea ...

#130 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 09 March 2010 - 09:56 PM

Otilia, asta am vrut sa subliniez mai devreme. Sint importanti si membrii fondatori pt.ca ei vor duce greul la inceput. Eu ma declar disponibila 200 % pentru acest proiect. :smile:
" Sansa favorizeaza o minte pregatita "

#131 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:01 PM

Vezi postareaalbu2000, la Mar 9 2010, 05:51 PM, a spus:

Domnule Presedinte,domnilor deputati,
.......................................

Semnat
Un grup de contabili si economist care nu sant membrii ai grupului CECCAR
scrisoarea asta trebuie editata inainte de a fi prezentata, aranjata in pagina ... sa aiba fata "comerciala" fiindca ne reprezinta, dragilor. nu poate pleca asa la divesi oameni politici si nu numai, cum f bine zicea o colega - poate ajunge si in media, mai stii ?? e necesar sa o mai lucrati putin, cei care ati intocmit-o pana la forma asta :biggrin:

#132 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:02 PM

Si eu doresc sa ma implic in acest proiect.
Am trimis deja formularul de adeziune.
Urmatorii pasi cred ca ar trebui sa fie o intalnire.

#133 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:06 PM

Vezi postareaISA, la Mar 9 2010, 09:56 PM, a spus:

Otilia, asta am vrut sa subliniez mai devreme. Sint importanti si membrii fondatori pt.ca ei vor duce greul la inceput. Eu ma declar disponibila 200 % pentru acest proiect. :smile:
f bine, numai ca din Constanta nu se poate alerga prin Bucuresti, DAR poti f bine sa lucrezi cu mintea si calculatorul. este, insa, nevoie de oameni in Bucuresti, care sa alerge cu hartii pe la parlament, pe la cabinete de oameni politici, pe colo, pe dincolo... sa stea la sediu sa dea relatii, va veni munca directa cu membrii cotizanti ... cine are impresia ca asta e o joaca, se inseala fndamental ! va fi de lucru ceas de ceas, daca vrem sa facem ceva ca lumea.

#134 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:12 PM

am incercat sa mai rez ceva dar se pare ca nu se poate.Am trimis d-lui Diaconescu care are acum o emisiune f interesanta scrisoarea deschisa dar se pare ca nu vrea sa discute,am spus ca santem o asociatie si vrem sa intram in discutie cu d-nul prim.Boc .am sunat si la tel 0213114197 sai 0213114196 am dat sms la 1333,fac si plecaciuni daca se poate doar doar ma baga in seama.Draga ISA ajuta-ma te rog !

cer ajutor de fapt la toti colegii care pot sa intre in direct au am incercat.

daca doriti implicare,va pot ajuta ca sant f aproape de bucuresti .0727205170

#135 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:12 PM

Vezi postareaOtilia Alupei, la Mar 9 2010, 09:50 PM, a spus:

nu uitati ca sunt ANUALE cotizatiile si, la 50 lei fiecare (cf. sondaj), cati bani credeti ca se strang si cat timp pot ajunge ?

Cum anuale??? Eu am crezut si votat ca fiind lunara. Inseamna ca eu am citit printre randuri. In acest caz mi se pare mult,mult prea putin.
Va fi nevoie de sediu, de site, de minim o persoana angajata pentru inceput, o linie telefonica, abonament internet, un PC, un fax, un copiator, ceva mobilier, bani pentru legitimatii, stampila, etc. Altfel ne jucam de-a asociatia. Nu putem sa ne intalnim in AGA numai prin holurile hotelurilor sau prin restaurante.

Nu stiu ce parere au altii dar eu cred ca oricat de putin cheltuitori am fi, nu ne vom putea descurca doar cu atat.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#136 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:15 PM

Cativa dintre noi vor trebui sa aibe initiativa cu siguranta.
Nu va fi usor iar din punct de vedere financiar cred ca suma de 100 de lei/an ar fi cea mai indicata.
La inceput este clar pt toata lumea ca munca va fi benevola insa pe parcurs dupa ce APEC va coopta suficienti membri se vor putea face cheltuieli pe anumite directii strict necesare dezvoltarii oricarei asociatii (un sediu de inchiriat, minim un angajat care sa se ocupe de hartogarii, etc, etc)...

Eu propun ca sa existe un bilant financiar care sa prezinte in mod trasnparent cheltuielile care vor fi efectuate in interesul asociatiei.

Acest bilant sa il semneze un expert contabil... Ce ziceti? :biggrin: :biggrin:

#137 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:16 PM

in intrebare e specificat "anuala"

Vezi postareaalmcomp, la Mar 9 2010, 10:15 PM, a spus:

Acest bilant sa il semneze un expert contabil... Ce ziceti? :biggrin: :biggrin:
:smile:

#138 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:16 PM

eu zic ca ptr inceput nu trebuie sa cheltuim ,putem rez cu unul dintre noi sa tina de acasa aceste probleme de inceput,fara cotizatii grele,pana ne unim intr-un nr mai mare,putem lucra si benevol.Eu ma ofer voluntar!

#139 AnAbEllA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 109 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:22 PM

Sunt membru CECCAR, expert contabil, dar sunt de acord cu o astfel de asociatie care sa ofere protectie economistilor si contabililor care in ultimul timp au ajuns de batjocura tuturor. Sper insa sa nu ramana la stadiul de proiect. Am dat votul meu asociatiei.

#140 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 March 2010 - 10:30 PM

pana acum suntem 4 voluntari :

ISA
Valentina
Loredana
Otilia (eu pot cam 2 ore/zi, de la calculator, deocamdata, asa mi-e programul in formatul actual)

Similar Topics Collapse

10 useri citesc topicul

0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL