Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Program contabilitate manageriala - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Program contabilitate manageriala

6 replies to this topic

#1 akares59

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:

Postat 12 March 2012 - 11:34 AM

Imi puteti recomanda un soft care este util pentru contabilitatea manageriala? Multumesc!

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 March 2012 - 12:05 PM

daca ti l-ar recomanda cineva in mod public, din pacate ar insemna sa faca reclama neautorizata - ceea ce este interzis pe acest forum, consecinta fiind suspendarea dreptului de a mai posta (a respectivei persoane).
prin urmare, cerinta ta nu se poate indeplini decat cu acordul adminilor.
in schimb, ti se poate raspunde in particular :biggrin: folosind o adresa de mail sau mesageria conta.ro.

#3 akares59

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:

Postat 12 March 2012 - 02:52 PM

Eu chiar as avea nevoie sa stiu, deci adresa de email este akares59@yahoo.com. Multumesc anticipat!

#4 Tzica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 161 Postari:

Postat 12 March 2012 - 09:08 PM

Contabilitatea manageriala nefiind reglementata, raportarile facandu-se in functie de cerintele managerilor (managementului in general) doar programele din gama ERP (sau asemanatoare) pot fi adaptate la anumite cerinte.Personal (si sper sa nu fie considerata reclama la produsele lui nea' Gates !) folosesc clasicul excel.Am cazut de acord cu managerul ce date ii trebuie (evident nu e interesat in ...viteza de rotatie sau ..influenta gradului de inzestrare !), programul contabil folosit permite exportul in excel si astfel...am indeplinit dezideratul de costuri minime .La fiecare inceput de an deschid un excel cu datele de raportare, dupa care in cadrul aceluiasi workbook, prin copy sheet (si evident actualizare date din noul sheet) am toate raportarile dintr-un an.Fiecare sheet e denumit cu data raportarii.

#5 akares59

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:

Postat 13 March 2012 - 08:24 AM

M-am luminat un pic. Multumesc! :smile:

#6 marius_good

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:
  • Interests:finante,audit,analiza financiara, contabilitatea costurilor(controlling)

Postat 29 October 2012 - 10:34 AM

buna ziua,

si eu sunt interesat despre un soft de contabilitate manageriala(contabilitate de gestiune)...daca puteti sa ma sfatuiti va rog sa-mi trimiteti info pe adresa de mail mariusgood75@gmail.com

multumesc

#7 Mihaela Nechita

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:
  • Interests:Contabilitate primara

Postat 06 November 2012 - 04:03 PM

Buna ziua,
nu vreau sa fac reclama. Am nevoie de informatii despre un program (platforma), cum pot sa-l descarc si eventual un manual de utilizare. Adresa mea de mail este: andreea_m29@yahoo.com

Multumesc frumos si scuze de deranj,

Mihaela Nechita

Similar Topics Collapse

12 useri citesc topicul

0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL