Butelie :
Citeaza
trebuie sa spun ca mie mi se cam rupe de chestii din astea cum ar fi patitul urat !
Adevarat... pana la proba contrarie ! Si...incearca sa ti se "rupa" "sefule", pe altundeva, nu pe forum, eventual "dupa blocuri"...
Citeaza
In anul 2004 am fost anchetat 4 zile la rand , din care 48 fara sa fi dormit , pentru ca nu am vrut sa dau detalii despre un camatar , cu care nu aveam nici in clin nici in maneca , dar nu am vrut sa declar nimic.
Daca nu ai vrut sa declari nimic, inseamna ca ai fi avut ceva de declarat, chit ca nu aveai nimic cu respectivul, vezi ca te cam contrazici. Oricum nu cred ca intereseaza pe nimeni de pe forum aceasta problema.
Citeaza
Eu cunosc foarte bine legile , si nu ma bag aiurea .
Fals ! Nimeni nu cunoaste f.bine legile.
Citeaza
Ce este trist , este ca marea majoritate a expertilor contabili din Romania , care isi imaginau ca odata deveniti experti contabili o sa curga banisorii , sunt in acest moment atat de dezamagiti ca nici lor nu le vine sa creada .
Un expert contabil autorizat membru al CECCAR nu ia mai mult de 50 de lei la fiecare bilant , iar daca are norocul sa castige 100 de lei de bilant , atunci ala este eveniment !
Fals ! Parerea ta despre ce gandesc expertii contabili, cat incaseaza si ce fac...este doar o parere, a ta, care nu are legatura cu realitatea, mai ales ca generalizezi.
Citeaza
Pe zi ce trece raman din ce in ce mai putine firme care au nevoie de un expert contabil sa le semneze bilantul sau sa le tina evidenta , deoarece firmele mai mari prefera sa aiba contabilii lor pentru ca e mai ieftin .
Fals ! Esti naiv, daca ai stii cat plateste o firma mare pt. un director ec., ai fi uimit cat de departe de adevar esti...si oare care este raportul intre firmele mari si celelalte ? Care dintre ele crezi ca detin ponderea cea mai mare ?. Nu trebuie sa raspunzi, intereseaza-te doar pt. stiinta ta.
Citeaza
Nu peste mult timp , o sa vedem la usa administratiilor financiare , cum vaneaza clientii expertii contabili , asa cum se intampla deseori pe scarile tribunalelor .
Hai ca m-ai facut sa rad si incep sa te compatimesc cu cat citesc mai mult...
Citeaza
Pentru ce plateste un expert contabil taxe la CECCAR ?
Raspunde-ti singur pt.ca, trebuie sa te citez : "Eu cunosc foarte bine legile "